Dodaj do ulubionych

36 odc.M Czubaszek

22.05.09, 12:09
kultura.wp.pl/kid,,title,Odcinek-36,wid,11151376,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: 36 odc.M Czubaszek 22.05.09, 16:27
      Teraz tu , nie tam ??
      No nie wiem co na to powie Pani Maria smile
      • jaga_22 Re: 36 odc.M Czubaszek 22.05.09, 16:55
        Sagi..mówisz o Zajbel ?.Ja jestem tu a nie tam,a nie chcę wchodzić w
        paradę.Przypomniałam sobie,że dzisiaj piątek,bo zwykle zapominam.winksmile
    • sagittarius954 Re: 36 odc.M Czubaszek 24.05.09, 14:29
      36 odcinek , 36 spraw, 36 kolorowych tygodników . No sama liczba wspaniała . Osobiście nic bym nie mówił , gdybym miał ciągle 36 lat . Wątroba w kwiecie pracy , mogłaby przerabiać nie tylko sushi . Tylko czy nasze pokolenia tak lubią te wodorosty owinięte na ryżu?
      Mój ojciec na ten przykład, po każdej obfitej uczcie wracając do domu, żądał od matki gotowanych kartofli . Nijak nie mogłem go zrozumieć . W wielu przypadkach kończyło się tylko na obwieszczeniu smaku i podkreśleniu swojej osobowości . I taka też mają nasi bohaterowie kolorowych okładek . Dlatego zdziwienie dopada nas czytających te zebrane powiastki . Ciekawe jak dziennikarze to zbierają . Bo o ile ja opowiadam o kartoflach to znaczy, że świadek ze mnie znakomity . Własnouszny . A skąd wiadomo ile kto zarabia za odcinek . Czy te sumy nie wydają się podejrzane ? Płacić tyle za pokazanie zawiniętych nóg w kusej spódnicy , i one maja przyciągnąć do tv stęsknione spojrzenia płci przeciwnej? Dobra nie będę się kłócił , niech będzie , przyciągają . Ale nie uwierzę jaką to znakomitością są sami jurorzy . Człowiek młody ma w sobie tą ponętną iskrę za którą obracają się wszyscy. Starsi doświadczenie i spokój . A jak jest młodości dwa do jednego , to raczej jest to blichtr tylko . Taki kolorowy cukierek , poliżcie sobie drodzy telewidzowie , słodkie ? To płaćcie . Jestem chyba za bardzo rzeczywisty więc wsiądę do swojego auteczka , dziesięcioletniego , które jadąc wydaje różne nieskoordynowane z silnikiem odgłosy i po...jadę( chciałem napisać popędzę )przed siebie . Ale nie będę wcale wyganiał nikogo do domu. A chodźcie sobie wszyscy po Warszawskich ulicach , z mojej strony nic groźnego wam nie grozi . Jedynie moja postura może wam się nie spodobać. Tylko kto mnie zna? . Kto zna moje mało rozpoznawalne nicko - nazwisko . Ha, i to jest miłe , mogę się cieszyć swoją prywatnością , czego ani za krzynę nie zrobią ci z kolorowych pism . Mogą jedynie zafundować sobie inne dla nich dostępne lokale ,aby postronny obywatel tam nie dotarł . Niech się gapi w szklaną pogode I już koniec .smile
      • jaga_22 Re: 36 odc.M Czubaszek 24.05.09, 15:05
        Jadłam sushi i jeszcze spóbuję,ele żeby to miało wyprzeć mojego kartofelka,to
        nie.Bo po pierwsze za drogie,a po drugie,to jestem
        tu urodzona i wcale nie na przekór,ale naprawdę to nasze jedzonko mi
        smakuje.Dzisiaj np.zostały mi gołąbki z wczoraj z młodej kapustki,zaraz się
        ugotują kartofelki i z koperkiem i z sałatą ze śmietaną,będzie niebo w gębie.
        A te nasze "gwiazdy" już tyle zarabiają,że muszą na coś wydawać i szpanować,bo
        inaczej któżby wiedział,że one są "gwiazdy".......?
        Piekarnik mnie wzywa.wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka