tropem_misia1 01.07.09, 18:08 www.racjonalista.pl/kk.php/s,3972/q,Luki.w.umysle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Bert.2 01.07.09, 18:12 ulubiency.wp.pl/kat,1010807,title,Orangutan-blizszy-czlowiekowi-niz-szympans,wid,11264061,wiadomosc.html?ticaid=184ea Odpowiedz Link
tropem_misia1 w.w. wynika z cech fizycznych 01.07.09, 18:15 genetyka stawia na szympansy. a tu jeszcze to: kopalniawiedzy.pl/orangutan-szympans-naczelne-ewolucja-pokrewienstwo-7790.html Odpowiedz Link
marii51 Re: w.w. wynika z cech fizycznych 02.07.09, 10:10 brecik1 się glowi co tropisi odpisać Odpowiedz Link
tropem_misia1 niekoniecznie 02.07.09, 15:36 upiera się,że jestem gorylem nijak mu nie potrafię przemówić,że ja gorylica a serio to pewnikiem za mało przekazałam albo coś tam Odpowiedz Link
tropem_misia1 żartowałam z tym gorylem 02.07.09, 15:55 upiera się,że ja rodzaj męski a ja żeński! no ostatecznie może być nijaki,ale nie męski! Odpowiedz Link
bret.2 Re: żartowałam z tym gorylem 02.07.09, 17:12 Przepraszam za to wa-pa Szanowna Dame ale na ekranie widocznie szpilki obcięło.A ja nie odpisywałem bo zmieniałem dostawce internetu. teraz mam szybszy.A "Wielkiej Niedźwiedzicy "serdecznie dziękuje za takie szerokie uzasadnienie mojego małpiego pochodzenia.A poważnie to są rzeczy rzeczywiście znane i szeroko dostępne.Natomiast ciekawe są takie różne dziwolągi wypływające z pracowni naukowców na całym świecie, które nieraz mijają niezauważone a potem okazują się rewelacjami .A ja latam z" siatka na motyle i je łapię".Chodziło mi porostu o drogie źródło tej wiadomosci. Odpowiedz Link
tropem_misia1 pochodzenie od małpy? 02.07.09, 19:08 Kurczowo pazurami trzymam się tego ogniwa,które jest brakującą częścią teorii Darwina. Z drugiej strony nie wypieram się,że jestem tylko częścią natury (no tak ,ale ja jestem niedźwiedzicą)co staram się wyrazić szacunkiem i pokorą do niej. no i dobrze,łap motyle Odpowiedz Link
bret.2 Re: pochodzenie od małpy? 02.07.09, 19:52 Na ile jestem małpą a na ile człowiekiem zaświadczam sam swoja postawa(im bardziej wyprostowana-nie ulegająca naginaniom i nosząca głowę trochę w chmurach bliżej nieba)tym bardziej ludzka.A na ile jestem bliski niedźwiedziowi to już Ty musisz odpowiedzieć. Odpowiedz Link
marii51 Re: pochodzenie od małpy? 02.07.09, 19:55 bret_2 o to bliżej nieba - bardzo rozsądne- bardzo bądż klikajcie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Wielka 02.07.09, 21:08 niedźwiedzica po niebie chadza- i była to aluzja do mnie i forum jednocześnie(jego tytuł) a może mi sie pomyrdało? ale,ja tak naprawdę brunatna schylam łeb kudłaty i ze zgrozą patrzę na rozjechane szpilki))))))))) Odpowiedz Link
bret.2 Re: Wielka 02.07.09, 21:33 Nic Ci się nie pomyrdalo.Masz" Niedźwiedzico"Masz ten"łeb kudłaty" naprawdę w tym miejscu co trzeba .Chyle czoła przed Twoim Misiowym IQ Odpowiedz Link