Dodaj do ulubionych

No to posłuchajmy lalalala......

17.08.09, 10:10
https://dodatki.xorg.pl/emotki/26.gif

https://www.youtube.com/watch?v=_qfhng-7Oi8&feature=fvw
www.youtube.com/watch?v=_qfhng-7Oi8&feature=fvw
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: No to posłuchajmy lalalala...... 17.08.09, 10:55
      się porobiło - nie mogę od (lllllaaaasmilejaguś odłączyć...śliczne-rozmarzyłam się
      • marii51 Re: No to posłuchajmy lalalala...... 17.08.09, 14:31
        Bonita- Madonny-
        www.youtube.com/watch?v=tYLFROWU85o&feature=related
        Ogladałam film oparty o jej życiorys- miała trudne dzieciństwo, a w
        swoim młodym życiu.. , potrafiła wszystko ciężką pracą i ma.

--www.youtube.com/watch?v=tYLFROWU85o&feature=related
        a
        gdyby tak
        nieba przybliżyćsmile

http://i26.tinypic.com/w15mch.jpg
        • waliakon2 Re: No to posłuchajmy lalalala...... 17.08.09, 16:22
          Jaguniu, a może masz piosenkę Madonny z filmu "EVITA"? Nie mówiłam, że dziś
          będzie lepiej, jak dziewczyny się poderwały do pogaduch? Zaraz się zrobiło
          raźniej i swojsko, jak to między nami dziewczynami, o Humorku nie wspomnę
          (czarnym zresztą).
          • marii51 Re: Evita 17.08.09, 16:32
            waliakon2-
            tę wresję lubię- a Jaguś moŻe przyniesie ci inną?
            www.youtube.com/watch?v=x4SYWmwVIVo&feature=related
            • jaga_22 Re: Evita 17.08.09, 17:17
              Edytko ,niestety prócz Ciebie i mnie z Marii nikogo więcej dzisiaj tu nie ma.https://img231.imageshack.us/img231/3338/585946111xb.gif

Może to?
              www.youtube.com/watch?v=JMNmP1o0tzg&feature=related
              • jaga_22 Re: Evita 17.08.09, 17:22
                Przepraszam,bo nie zauważyłam czarnego.humorka,....bardzo się cieszę,że zawitał.big_grin
                • marii51 Re: taki nastrojowy ... utworek:) 18.08.09, 09:30
                  www.youtube.com/watch?v=Ih3aAx-S5xg&feature=related
                  • marii51 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 19.08.09, 19:03
                    www.youtube.com/watch?v=S5fklVN3J3Q
                    • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 19.08.09, 19:20
                      Jak to dobrze,że można sobie posłuchać niezapomnianych melodii.
                      Wryły się w pamięć,oj wryły.smile smile
                      • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 17:10
                        www.youtube.com/watch?v=t2gGaNL5ID4&feature=related
                        • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 17:15
                          www.youtube.com/watch?v=ZOBvreDYwSk&feature=related
                          • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 17:36
                            Pamiętam,mile wspominam wszystkie prywatki z młodości...Tekst linka
                            • alfredka1 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 17:45
                              Ależ się nasłuchałam, powzruszałam ... na prywatce żadnej nie byłam
                              ale radia słuchałam bez końca a potem już piosenki w tv. Może nie
                              zawsze najwyższego lotu ale melodyjne i prawie każda związana z
                              jakimś, chociażby niewielkim, przezyciem., Dziękuję.
                              • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 18:07

Alfredko kochana, nie mówisz poważnie, moja młodość to prywatki z różnych
                                okazji:imieniny,urodziny,zdanie egzaminu itp,itd
                                No i stąd mnóstwo wspomnieńsmile.
                              • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 18:09
                                Dzięki m4-6 za Wojtka Gąssowskiego.No właśnie gdzie się podziały szalone
                                prywatki,ale i też gdzie on się podziewa.wink
                                • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 18:40
                                  Faktycznie nie widać i nie słychać, czyzby starość go dopadła i nie puszcza, hej
                                  starości odpuść nam tu GĄSOWSKIEGO crying.
                                  • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 20:31
                                    www.youtube.com/watch?v=cC4CD2AVm3I&feature=related
                                    • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 20:52
                                      Nad Soliną byłam w 1997r, oj jak to dawno.Dzięki Jagasmile.
                                      • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 21:10
                                        Profanacja piosenki w tv 1,nie mogłam słuchać więc wklejam
                                        [url=httsciagaj.org/5j7r/piotrszczepanik-goniac-kormorany-mp3/p://]Tekst linka[/url]
                                        • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 21:20
                                          Nie mogłam Twojego otworzyć.

www.youtube.com/watch?v=dxXtIUy6vko&feature=related
                                          • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 21:29
                                            Nie wiem czemu Ci się nie udało dobrze wkleić.Dobra stronka dzięki zapiszę w
                                            zakładki.

Tekst
                                            linka
                                            • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 21:33
                                              Otwiera,zasugerowałam się dziwnym linkiem i na dół nie zjechałam.
                                              Zobacz,że coś Ci dziwnie wyszło z zapisem.wink
                                        • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 30.08.09, 21:28
                                          Hej Jaga, mój komputer otwiera big_grin., to co sie dzieje wytłumacz mi.
                                          • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 31.08.09, 10:49
                                            Tekst linka

A może jesiennie...
                                            • m4-6 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 31.08.09, 11:04
                                              ups, to miało być to:

Tekst linka
                                              • jaga_22 Re: kto pamięta ? jak fajnie to się tańczyło? 31.08.09, 12:06
                                                To mogę słuchać i słuchac.https://dodatki.xorg.pl/emotki/21.gif

Tekst linka
                                                • m4-6 Re: Może tego dzisiaj posłuchamy... 01.09.09, 15:06
                                                  Tekst linka
                                                  • m4-6 Re: Może tego dzisiaj posłuchamy... 03.09.09, 10:53
                                                    No to wypijmy za te błędy piwo

Tekst linka
                                                  • jaga_22 Re: Może tego dzisiaj posłuchamy... 03.09.09, 12:56
                                                    piwo http://i28.tinypic.com/2ztgbo5.jpg

Tekst linka
                                                  • m4-6 Re: Może tego dzisiaj posłuchamy... 03.09.09, 14:41
                                                    Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka