marii51 03.09.09, 14:16 agat-a52 03.09.09, 14:13 Odpowiedz Mario dziś jakaś nie kumata jestem, czy Ty mnie akceptujesz, czy atakujesz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoagata Re: do marii51 04.09.09, 10:20 Pani Mario!wczoraj nie miałam elektryczności /często tak mam na tej mojej wsi/, to mnie tu nie było.Wpadam dziś aby coś posprzątać po przedwczorajszej imprezce,może coś zaśmieciłam ale widzę wszystko jest w idealnym porządku,dobrze Pani tu gospodarzy.W ostatnich dniach często pada hasło *nigdy więcej wojny*,otóż i ja życzę tu panującym,przebywajacym i sobie również nigdy więcej *żadnej*Serdecznie pozdrawiam ze słonecznych Mazur. Odpowiedz Link
super222 Re: do marii51 04.09.09, 12:51 Jakieś ponure to ptaszątko. Pozdrawiam *zdrowomyślących*. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: do marii51 04.09.09, 14:58 A miał to być gołąbek z gałązką pokoju. Przepraszam jeżeli zły nastrój wprowadziłam. Dziękuję Marii za serdeczne przyjęcie ale czas już odejść by nikomu nie zawadzać. Uściski dla tych, którzy tolerowali moje starcze wypisywania. A.B. Odpowiedz Link
marii51 Re: do marii51 04.09.09, 16:25 jeszcze raz zacytuję super222- ""To nie żadne //ptak ptaszysko//ptaszątko'" Marii51 odnosząc się w ten sposób do mojego postu. Ja napisałam ptaszątko i zapewniam że wiem co niesie w dzióbku. PS. A dlaczego mam nie zaliczać się do zdrowo-myślących???? Byłam pierwszą osobą, która wpisała się na twoim forum w czasie, gdy go założyłaś i biłaś głową w klawiaturęogłaszając wszem i wobec, że masz swoje forum prywatne. To fragment mojego wierszaprzykleiłaś na pierwszej stronie i czekałaś miesiąc cały na moją zgodę, czy może tam dalej wisieć. Nie odpowiedziałam, wiedziałam, że go zdejmiesz, a ja nie byłam zainteresowana udziałem w twoim forum. Zresztą potraktowałaś mnie gorzej niż pani swopją służebnicę. Odpowiedz Link