ewewa1
16.04.10, 13:25
Nie polecam nikomu hurtowni w Raciborzu, kupiłam tam dwa mixy odzież katalogową i NEXT. Katalogowa była nawet w miarę z tym że ze 100 szt tak naprawdę ok 50szt było pojedynczych reszta to od 6-9 szt takich samych i w tym samym rozmiarze. Udało mi się dogadać żeby je wymienić więc owe 50 szt wymieniłam oczywiście z dopłata na NEXA i dopiero się złamałam jak przyszła przesyłka. Ubrania były w takim stanie że nie wiedziałam co z nimi robić wyglądały jak szmaty pogniecione brudne a nawet porwana i rozciągnięta jedna szt za którą jakby nie było też zapłaciłam. I znowu 13 szt takiej samej odzieży + 6 szt bluzek więc razem 19 szt w plecy.Więc jaki to mix? Owszem odzież ma metki i inne metki z przeceny, ale tylko ta metka świadczy o tym że to odzież nie używana. Uwierzcie mi w szmateksie lepiej ciuchy wyglądają niż w tej przesyłce Próbowałam nawiązać kontakt lecz niestety nie było już odpowiedzi na maile a telefonu nikt nie odebrał. Więc dałam sobie spokój i postanowiłam ostrzec innych. Nie dajcie się wrobić tak jak ja bo szkoda waszej kasy.Pozdrawiam