gajagg 12.05.10, 06:47 Witam. Sprzedam outlet nike koszulki damskie i bluzy męskie Puma na sztuki - mogę dojechać w rej. 100 km ok Kętrzyna Warmińsko-Mazurskie lub zapraszam na oględziny tel.500143223 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja2809 Re: Outlet Nike koszulki damskie i bluzy Puma 14.05.10, 20:46 witam,jestem zainteresowana bardzo proszę o przesłanie przykładowych zdjęć ,oraz cennika na adres e-mail:patrycjatomczak@op.pl Odpowiedz Link
dkaw-live Re: Outlet Nike koszulki damskie i bluzy Puma 16.05.10, 14:53 Witam! Jestem zainteresowany ofertą.Pse o foto i cennik. Pzdr dkaw dkaw@op.pl Odpowiedz Link
igg-bud Re: Outlet Nike koszulki damskie i bluzy Puma 19.05.10, 16:48 Witam jestem zainteresowana współpracą na początek 50 szt. Jak to wygląda cenowonie potrzebuje faktury prosze o info a ankawozniak@gazeta.pl Odpowiedz Link
outlet-uk outlet-uk.com 21.05.10, 13:04 Polecam hurtownie odziezy outletowej ze Szczecina. Maja fajny towar,bardzo dobrej jakosci w dobrej cenie. Robia mix sport, damski i dzieciecy. Tylko markowe ubrania. Mozna zobaczyc ich produkty na ich stronie www.outlet-uk.com Odpowiedz Link