Dodaj do ulubionych

outlet import

02.09.10, 19:55
Witam, zajmujemy się hurtową sprzedażą markowej odzież typu outlet znanych
światowych producent. Oferujemy odzież damską męską i dziecięcą a także
obuwie, torebki, portfele. Są to końcówki kolekcji, nadwyżki produkcyjne oraz
serie limitowane.

Posiadamy na stoku marki takie jak Mexx, Sisley, Balestra, Zara, Bershka,
Kookai, Next, Big Star, Blend, Diesel, Phard, Yes Miss, Jorle, Kappa, Fila,
Nike, Relish, Sisters Point, Vila, Vero Moda, Fracominaf, Tommy Hilfiger I inne.

Osoby zainteresowane cennikiem proszę o maila outletjm@gmail.com
Obserwuj wątek
    • leinadd85 Re: outlet import 12.06.13, 11:18
      Witam,
      Posiadam sklep o odzieżą outletową.
      Poszukuję do swojego sklepu nowego dostawce, głównie chodzi mi o marki takie jak: Diesel, Francomina, Lussile, Sisley jak również Zara, Bershka, Stradivarius itp.
      Proszę o przesłanie aktualnej oferty wraz z cennikiem

Z Poważaniem
      Daniel Pluta
    • kazus1989 Re: outlet import 26.02.15, 11:54
      Oferuję pakiety odzieży outlet H&M. Kolekcja wiosna/lato + wiele aktualnych modeli sprzed paru miesięcy.

100% H&M bez żadnych podfirm. W pakiecie ubrania damskie (90% pakietu) + dziecięce (10% pakietu).

I GATUNEK (85 % pakietu) + II GATUNEK (15 % pakietu). Cena 55 zł netto/kg (67,65 zł brutto/kg).

Odzież z 2014 roku. Odzież lekka, sporo sztuk w pakiecie. Wszystkie oryginalne, większość I gatunek - polecam!

Świetna oferta dla hurtowników i detalistów. W pakiecie: spodnie, spódniczki, sukienki, akcesoria,

bluzki, swetry, sweterki, kurtki i inne. Natychmmiastowa wysyłka! Lub odbiór na miejscu.

Napisz do mnie, wysyłam na maila przykładowe zdjęcia. Pakiety po 10, 20 kg lub więcej.

Pakiet 10 kg: 676,5 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem)

Pakiet 20 kg: 1353 zł brutto + koszt wysyłki (17 zł kurier, 22 zł kurier za pobraniem)

Najatrakcyjniejsza cena na rynku

KONTAKT:
      Tel.: 696151730
      E-mail: kazus1989@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka