Dodaj do ulubionych

Witam poświątecznie!!!:))

29.12.03, 08:51
Obserwuj wątek
    • meg25 Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 08:54
      Oj, jak zwykle kliknęło mi się niechcący!
      Mam nadzieję, że wypoczęliście, nie przejedliście się i nie przepiliście,
      jesteście radośni i uśmiechnięci, zwarci i gotowi do pracy i nie tylko;))))
      • harriet_makepeace Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 08:58
        czolem Meg :) dzieki za kartke :)))
        • meg25 Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 09:07
          Zadowolona? Uśmiechnięta? Wypoczęta?

A może zakochana????

:)))))
          • harriet_makepeace Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 09:10
            troszke zakochana:)))))
            • meg25 Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 09:13
              ????????:)))))
              No, nie bądź taka, uchyl rąbka...
              Razem szusowaliście?;))
              • harriet_makepeace Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 09:18
                nie chce zapeszyc :) nie poznalam go jeszcze w warszawie :) i dzis sie znow
                widzimy wieczorem.
                • meg25 Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 09:21
                  Noooo, Harrietko, nie zasypiasz gruszek w popiele!:))
                  Jesteś niesamowita!:)))
                  • harriet_makepeace Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 09:24
                    hahaha przedziwnie jest ten swiat skonstruowany. na facetow najwyrazniej
                    cholernie dziala zastrzeganie sie ze teraz chce miec od nich spokoj i nikogo
                    nie szukam tylko "poznaje nowych ludzi". no ale poczekamy zobaczymy. na razie
                    znajomosc zapowiada sie b. interesujaco, ale nic pewnego powiedziec jeszcze
                    nie mozna :))
                    • meg25 Re: Witam poświątecznie!!!:)) 29.12.03, 09:49
                      Hmmm;))))
                      W każdym razie mocno trzymam kciuki!!!

Aaaa i zazdroszczę wysportowanej sylwetki, ja po świętach czuję, że wszystko
                      za ciasne:(((
    • hetacus witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 09:26
      Jak to miło znowu Was zobaczyć :-)
      Witam się z Wami czule i serdecznie !
      Niestety, mam nawał pracy i na razie muszę z bólem
      opuścić FR :-( Może uda mi się tu zajrzeć po południu, może
      będziecie ?
      • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 09:32
        Witaj kochany Hetacusie!!!! Tesknilam za Toba strrrasznie przez
        swieta :))))))))))) W ogole tesknilam za forum...:)
        • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:34
          No, jeśli taka kobieta jak Ty pisze, że za mną tęskni to ja stanę sie dumny i
          zarozumiały ;-) Miło znów widzieć Cie harriet po szaleństwach zimowych :-)
          • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:52
            a badźże dumny meski mezczyzno z krwi i kosci imć hetacusie na zdrowie :)))))
            czuje sie swietnie, jestem boginia fitnessu :)))))
            • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:22
              Ech, zobaczyć by Cię teraz :-)
              Najlepiej w stroju fitnessowym :-)
              Może wyobraźnia podsunie jakieś obrazy ?
              • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:32
                ok, specjalnie dla ciebie moj opis w stroju fitness (bo tak w ogole to nie
                chwalac sie figure mam naprawde ladna - mam 180, waze 65 kg, jestem szczupla,
                mam dlugie i ladne nogi, wcieta talie i ladny biust :)))) ) co oczywiscie
                wcale nie powoduje ze jestem caly czas szczesliwa, pewna siebie itd., wcale
                sie nie czuje szczegolnie atrakcyjna, chociaz obiektywnie rzecz biorac moja
                figura jest na prawde ok. ale nie wazne.

Harietka ma wiec na sobie wygodne czarne adidasy nike, getry czerwone wokol
                kostek, potem dlugu dluuugo nic :) i wreszcie czarne obcisle elastyczne
                spodenki, ledwo, ledwo przykrywajace jedrne posladki, za to jak sie harieta
                pochyli to...
                na gorze obcisly podkoszulek na ramiaczkach - czerwony, z modnym w tym sezonie
                emblematem ktoregos z amerykanskich uniwersytetow, z duuzym dekoltem w ktorym
                jak sie harrieta pochyli to...
                jeszcze tylko czarna opaska na kreconych kasztanowych wlosach i juz. :))))
                ladnie wygladam? pobiegamy? czy pocwiczymy zapasy:)?
                • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:39
                  Po takim opisie, to ja muszę zamykać oczy i przywoływać Twój obraz :-)
                  Opis przeczytałem dokładnie, ale - nie wiem dlaczego - w wyobrażeniu Twego
                  stroju fitnessowegoparu szczegółów mi brakuje, co akuart sprawia, że widok jest
                  jeszcze ładniejszy :-)
                  Ha, opisywał się nie będę, ale chyba pasuję do Ciebie "gabarytowo" ;-)
                  Oj pochylaj się harriet, jesteś jeszcze śliczniejsza ;-)
                  Bieganie, zapasy ? Hmmmm, trudno się zdecydować :-) Chciałoby sie wszystkiego ;-
                  )

• harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:40
                    hetacusie, przeciez juz ustalilismy, ze ja bielizny nie nosze haha :)))
                    i przepadam za wysokimi mezczyznami :)
                    • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:43
                      Myślałem, że tylko w cieple przy kominku ;-)
                      A tu niespodzianka ;-)
                      Hmmm, cieszę się, że jestem wysoki :-)))
                      • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:45
                        a widzisz, jednak cie czasem zaskocze. jak sie uprawia zapasy to bielizna
                        nawet przeszkadza ;)
                        • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:47
                          hmmm, intrygują mnie te zapasy...
                          może jakies szczegóły zdradzisz ?
                          ;-)
                          • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:54
                            ok, no wiec zaczyna sie tak: przeciwnicy kraza wokol siebie udaja ze sie nie
                            widza ale i tak wypinaja biust/piers, wciagaja brzuchy, preza miesnie. Potem
                            nawiazany zostaje kontakt wzrokowy. Przeciwnicy zblizaja sie do siebie.
                            Szukaja luki w murze obronnym strony przeciwnej, a w koncu atakuja. Udalo sie!
                            Malinka na Hetacusowej szyi oznacza 5 punktow dla mnie :)))))
                            • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:59
                              Harriet, to trochę mało romantyczne !
                              Mur obronny lepiej kruszyc słowami, uśmiechami i subtelnym dotykiem :-)
                              Muśnięcia opuszkami palców, delikatne szukanie warg to jest to :-)
                              Ale malinka od Ciebie wprawia mnie w zachwyt ;-)
                              • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:02
                                oczywiscie ze malo romantyczne :)))) ale sport jest ogolnie malo romantyczny.
                                pomyslalam ze dla odmiany bede drapiezna i bezposrednia. ale na pozegnanie
                                powroce jednak do subtelnosci. POdchodze do ciebie od tylu, staje na palcach i
                                elikatnie muskam ustami twoj kark, czujesz moj goracy oddech? pa
                                • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:07
                                  to taka jesteś ?! kiedy silny prąd przeszył me ciało, świat zawirował szalenie
                                  to Ty mi mówisz pa ?!
                                  Ech, kobieto Harrieto ;-)
                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 09:27
                                    no coz drogi hetacusie, bylo to niezalezne ode mnie :) a poza tym jest wieksza
                                    szansa, ze nienasycony hetacus wroci jeszcze do malej harietki ;)
                                    • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:33
                                      Do takich kobiet jak Ty wraca się zawsze z sentymentem i radością ;-)
                                      Witaj Harriet ;-)
                                      • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:09
                                        witaj hetacusie. Na czym to skonczylismy. Aha. Co powiesz na masaz karku?
                                        Chyba ci troche zesztywnialy plecy od siedzenia przy komputerze?
                                        • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:12
                                          ta, tak, zwłaszcza lewa strona domaga się intensywnych działań przywracających
                                          dobre krążenie :-) ręce Twe o harriet mają ważną misje do spełnienia ;-)
                                          • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:19
                                            mam nadzieje ze malinka zniknela pod kolnieykiem koszuli ;) moj drogi,
                                            rozluznij sie, najpiersz ruchami kulistymi masuje ci barki, delikatnie ale
                                            stanowczo masujac miesnie. teraz przesuwam dlonie wzdluz kregoslupa od nasady
                                            wlosow po ledzwia. Na koniec jeszcze ci wmasuje w kark, szyje i skronie
                                            eteryczny olejek, nie martw sie, nie poplami ci koszuli tlko ja musisz na
                                            chwile zdjac ;))))))
                                            • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:22
                                              sprawne te Twoje dłonie, zaiste czuję że koszula przeszkadza; oczy same się
                                              zamykają i dreszcz rozkoszy przeszywa ciało me... a dłonie harriety pracują i
                                              nie ustają... chwilo trwaj ;-)
                                              • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:29
                                                carpe diem hetacusie! co jeszcze ma rozmasowac ;)?
                                                • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:34
                                                  pewnie, że korzystam, póki jeszcze tu jesteś ;-)
                                                  dzisiaj oddaję Ci inicjatywę, zrewanżuje się rzecz jasna.:-)
                                                  niech te cudne, sprawnie dłonie nadal pracują...
                                                  ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:52
                                                    Hetacusie zdejmij spodnie ;) nogi ci na pewno zdretwialy od siezenia przy
                                                    biurku...
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:54
                                                    hmmm, rośnie we mnie obawa ale i ciekawość. Do czegóż zdolna jest harrieta
                                                    mejkpisowa ? mam nadzieję, że do wszystkiego ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:58
                                                    :))))))) harrieta ma od dwoch dni nienasycony apetyt na....
                                                    wiesz co po zastanowieniu stwierdzam ze wystarczy ci na razie za ubranie ten
                                                    kusy bialy reczniczek, prosze go zawiazac w pasie i polozyc sie na brzuchu.
                                                    Nie mysl o pracy, nie mysl o klopotach. POzwol mi wymasowac z ciebie wszystkie
                                                    smutki, nieszczescia i wszystkie zmartwienia.
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:05
                                                    o tym właśnie marzyłem ! może Ty jesteś takim nowoczesnym Mikołajem w wersji
                                                    żeńskiej ;-) możesz przychodzić częściej, nie tylko raz w roku ?
                                                    teraz pokaż co potrafi taki współczesny Mikołaj ;-)
                                                    Mmmm.....
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:12
                                                    Mikolajką? :))) Treba dokladnie nasmarowac Hetacusa olejkiem, na calutkich
                                                    plecach i na calutkich nogach, hmmmm posladki tez masz niczego sobie ;) Trzeba
                                                    olejek rownomiernie rozprowadzic masujac i glazczac cala hatacusowa wysoka
                                                    osobe.
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:16
                                                    Nigdy bym nie przypuszczał, że najmilej będę wspominał mikołajkę
                                                    która żadnego prezentu nie zostawi poza wspomnieniem ;-)
                                                    ale hetacus zadowolooooooony !!!
                                                    ale mu doooooooobrze !!!!
                                                    ale Ty faaaaaaaaaaajna mikołajka jesteś ;-)
                                                    nie przestawaaaaaaaaj ....
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:18
                                                    ale mój drogi, musisz się teraz położyć na plecach. Bo jeszcze dużo Hetacusa
                                                    zostało do wyglaskania :)
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:20
                                                    mikołaja się słucha, zwłaszcza jak taki uroczy ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:34
                                                    hetacusowe cialo jest rozluznione, nawilzone, pachnace, hetacus cichutko
                                                    posapuje czyzby zasnal?
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:40
                                                    he, he to z zadowolenia ;-)
                                                    ręce pracują, pracują harriet :-)
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:42
                                                    juz dobrze dobrze, tak sie z toba draznie :)))) masuje hetacusowy tors i
                                                    brzuch i uda i kolanka i stopy, nie laskocze? a zaraz zrobie Hetacusowi podly
                                                    numer i pozbawie go jedynego okrycia jakie jeszzce posiada :)))))))))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:45
                                                    po tym co dzięki Tobie przeżyłem dotychczas nie potrafie sie niczemu oprzeć ;-)
                                                    Wszytsko co czynisz jest nadzywczajne i przyjemne ;-) A zanosi sie na to, że to
                                                    jeszcze nie koniec ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:48
                                                    no wiec sobie hetacusku lezysz w stroju Adama caly rozleniwiony, rozmarzony i
                                                    zadowolony. No i chyba zostala juz tylko jedna czesc twojego ciala do ...
                                                    wymasowania ;))))))))))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:50
                                                    he, he pewnie zaraz wkroczy admin i skończą się nasze figle ;-)
                                                    ale póki co...
                                                    ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:52
                                                    myslisz ze ta rozmowa jest nieetyczna? :))))) nie uzywamy wulgaryzmow, nawet
                                                    nie za bardzo nazywamy rzeczy po imieniu? no moze twoj rubaszny smiech toche
                                                    zwraca uwage i to sapanie :)))))))) zamknij oczy prosze, pesze sie jak tak na
                                                    mnie patrzysz... :))))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:02
                                                    hmmm, nie mogę zamknąć, bardzo jestem ciekaw czy sie speszysz ;-)
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:19
                                                    pa, wyslalam ci maila
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:21
                                                    dzięki, miłego dnia :-)
      • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 09:52
        Równie czułe i serdeczne pozdrowienia dla Ciebie Hetakusie!:))
        Brakowało mi Ciebie baaaardzo:)))
        Mam nadzieję, że przybędziesz po południu:)))
        • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:06
          Dzień Dobry kochane dziewczęta w te ostatnie dni Starego Roku :-))))))
          • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:26
            Witaj kochany Ka!:))
            W te ostatnie dni roku:)))
            • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:27
              Meg25 :-)

jedna z ostatnich kaw w tym roku na dobre zakończenie? :-))))
              • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:32
                Od Ciebie Ka zawsze! Poproszę mocną ale bez cukru... rozumiesz, po świętach;)))
                • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:39

proszę, specjalnie dla Ciebie, specjalna czarna, mocna i bez cukru :-)))

P.S. Znam lepsze i przyjemniejsz sposoby na poświąteczne spalanie kalorii ... :-
                  )))
                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:09
                    Hmmm, ciekawe jakie to sposoby?
                    Szybki marsz?;))

Kawka wyśmienita...:)))
                    • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:15

bardzo miłe sposoby Meg25 :-) takie tylko dla dorosłych ... :-)))))

I coś do niej też jest wyśmienite :-)))))
                      • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:17
                        Oj, powiedz mi, kochany Ka! U mnie w przedszkolu nic nie chcą mi powiedzieć:)))

A co masz pyszniutkiego?
                        • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:22

o tym mówią tylko ci,
                          co nic nie czynią ... :-))))

Napoleonka :-))))
                          • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:31
                            No i nic mi nie powiedział...:((

Mniam, mniam:)))
                            • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:36

przecież dobrze sama wiesz ... :-))))

Jeszcze kawałek? :-)
                              • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:45
                                Już nie mogę! Muszę być lekka na Sylwestra, a tu ciągle pokusy i pokusy...:)))
                                • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:48

przecież mówiłem, że sa dobre sposoby na zachowanie lini ... :-))))

I zostaniesz królową balu :-)))))
                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 16:07
                                    Ale nie chciałeś mi zdradzić jakie, hlip, hlip i nie zostanę królową balu,
                                    buuuu....
                                    • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 18:39

ale Twój Książe sprawi Cud ... :-))))))
                                      • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 10:04
                                        Witaj Ka_27!:))

Niewątpliwie będę królową wieczoru, bo po prostu nie będę miała
                                        konkurencji...;)))
                                        • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 10:06
                                          czesc meg :)))
                                          • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 10:26
                                            Cześć Harrietko!!!:))
                                            No pisz dziewczyno jak było?????
                                            • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 10:44
                                              Swietnie :))))))) On jest cudowny, a ja tak sie boje ze mu sie cos odwidzi i
                                              juz sie nie bedzie chcial ze mna widziec :( Wszystko mi mowi ze jest ok, ale
                                              czasem mezczyzni potrafia odstawic taka akcje z kosmosu, ze sie na zapas
                                              martwie :) wiem ze to glupio, ale boje sie bolu odrzucenia. Tym bardziej ze
                                              wszystko mi sie w nim podoba. A juz najbardziej 190 wzrostu :)))))))))
                                              • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 10:51
                                                No, przy Twoim wzroście Harriet, 190cm to wysokość optymalna;)))
                                                A w jakim jest wieku?
                                                • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 11:04
                                                  27 lat, czyli o rok ode mnie starszy, ma baaardzo ladne niebieskie oczy, jest
                                                  szczuply, ma bardzo fajny seksowny glos, jest meski, a czasem chlopiecy,
                                                  fajnie sie ubiera, no a przy okazji wydaje sie byc cholernie porzadnym i
                                                  interesujacym facetem, ktory wie czego chce od zycia :))))) meg wpadlam jak
                                                  sliwka w kompot, pytanie tylko czy sie utopie...
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 11:12
                                                    Topić się nie radzę, ale popływać to i owszem;))
                                                    Harrietko, gdzie jest haczyk?
                                                    Taki przystojny, interesujący, porządny...
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 11:15
                                                    nie wiem. mam nadzieje ze nie ma haczyka ale nie wiem. jakos tak mi sie
                                                    porobilo ze nie moge uwierzyc ze nie ma haczyka. oczywiscie opieram sie tylko
                                                    na tym co on mi mowi o sobie tzn. ze nie ma zony i trojki dzieci, za nie ma
                                                    dziewczyny, ze nie jest facetem ktory chce przezyc przygode i juz... Ale kto
                                                    to wie? Zwyczajnie sie boje Meg...
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 11:23
                                                    Staraj się nie angażować za bardzo, wiem, wiem, łatwo powiedzieć, ale wydaje
                                                    mi się, że dobrze by było zachować dystans i po prostu poznać go lepiej. A jak
                                                    już poznasz i wszystko będzie ok, to wtedy wpadaj Harriet po uszy!:)))
                                                    Pytanie tylko jak zachować ten dystans kiedy oczy niebieskie, 190
                                                    wzrostu...;)))
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 11:29
                                                    no i tu jest wlasnie pies pogrzebany. Bo to jest tak. Jak bede za bardzo
                                                    zdystansowana w trakcie spotkan z nim, to on uzna ze nie ma po co tego dalej
                                                    ciagnac skoro ja wysylam sygnaly "chlopcze nie tak predko, nie jestes taki
                                                    swietny", ale z drugiej strony jak sobie za bardzo pofolguje to wtedy bede
                                                    cierpiec a przezywac to wszystko od nowa po tak krotkim czasie chyba nie
                                                    mialabym sily. No nic. Harrieta jest silna, madra i kobieca, Harrieta wie ze
                                                    nie on pierwszy i nie ostatni, Harrieta nie popadla w paranoje mimo ze mowi o
                                                    sobie w 3-ciej osobie :))))))))))))
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 11:46
                                                    Niech Harrieta zaparzy sobie meliskę i nie panikuje:)))
                                                    Ja nie mam na myśli chłodu i wysyłaniu sygnałów typu nie jesteś takim cudem,
                                                    ale spotkań na zasadzie poznajemy się wzajemnie, jesteśmy zainteresowani sobą,
                                                    spędzamy razem czas, rozmawiamy, rozmawiamy i jeszcze raz rozmawiamy.
                                                    Ty Harrietko jesteś w gorącej wodzie kąpana, ale w tym wieku to chyba
                                                    normalne:)))
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 11:54
                                                    no nie do konca meg, ja zdecydowanie nie ma ochoty z nim wskoczyc do wyrka
                                                    chociaz mi sie b. podoba i zdecydowanie mam ochote z nim rozmawiac rozmawiac i
                                                    jeszcze raz rozmawiac. po prostu fakt pozostaje faktem ze facet mnie zauroczyl
                                                    i zal by mi bylo gdyby ta nic sympati, porozumienia i zainteresowania soba,
                                                    ktora sie miedzy nami wytworzyla zostala przez cos przerwana. Ale wiem ze nie
                                                    wolno i nie chce tego przyspieszac bo to wlasnie nie lezy w mojej naturze, ja
                                                    na prawde jestem pzesadnie ostrozna, ale rowniez reaguje bardzo emocjonalnie
                                                    na wiele rzeczy. Tylko ze te emocje mi sie kotluja w duszy a malo ktora sie
                                                    wydostaje na powierzchnie, taka juz jestem skryta, nieufna i ostrozna, ale
                                                    b.wrazliwa. I gadatliwa :)))))
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:08
                                                    Harrietko, ja pisząc o gorącej wodzie nie miałam na myśli skoku do łóżka.
                                                    Wydajesz mi się dziewczyną bardzo emocjonalną i dlatego pewnie łatwo Cię
                                                    zranić, stąd moja sugestia, abyś zachowała pewien dystans, który jest
                                                    potrzebny, aby właściwie móc ocenić drugiego człowieka.
                                                    Dobrze jest jak to co Ci się kotłuje w duszy znajduje ujście, bo wtedy w innym
                                                    świetle możesz na te emocje spojrzeć.:))
                                                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:17
                                                    no i wlasnie znalazlo, ja gdam, gadam, (pisze:)))) ) wygaduje swoje emocje
                                                    zeby je skanalizowac w rozsadny sposob. :)))) mam nadzieje ze nie masz nic
                                                    przeciwko :)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:28
                                                    :))))

Wiem, że to jest jeden z lepszych sposobów, żeby te swoje odczucia i emocje
                                                    dojrzeć we właściwym świetle:)))
                                                    Ja mam przyjaciółkę, z którą przegadujemy po kilka godzin jak się spotkamy i
                                                    często chaos w mojej głowie i duszy zostaje uporządkowany, a emocje
                                                    sprowadzone do rzeczywistych rozmiarów.:)
                                                    Więc pisz Harriet...:)))
                                        • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 10:18
                                          Witaj Meg25 :-)

to prawda,
                                          masz z całą pewnością rację:-)

Twój Książe sprawi,
                                          że będziesz jego jedyną Królową :-))))))))))

Kawy? :-)
                                          • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 10:27
                                            Tak szanowny Ka:)))

Baaardzo poproszę:))))
          • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:26
            witaj ka :)
            • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:29
              Harriet :-)

Dużo Miłości w Nowym Roku :-)))))
              • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:31
                dziekuje. zaczynam jeszcze w starym - od dzis :))))
                • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 12:41

pozwól jej rozkwitać ... :-))))
                  • harriet_makepeace Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:30
                    na razie jestem pelna zapalu, zaufania i dobrej mysli odnosnie nowego
                    kandydata na dempseya ktory pojawil sie w moim zyciu :), dzis sie z nim
                    spotykam. troszke sie boje, ale staram sie nie myslec o tym, tylko plynac z
                    pradem :))))
                    • ka_27 witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:38

z prądem każdy potrafi,
                      ale pod prąd to dopiero jest sztuka ... :-))))
        • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 13:35
          Witaj poświąteczna Meg :-)
          Jakże miło znów ujrzeć posty Twe radosne ;-)
          • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:04
            A czy Ty Hetakusie Wspaniały jesteś równie radosny
            jak moje posty?;)

Mam nadzieję, że tak!
            Mam dla Ciebie prezent!
            • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:09
              ooooo, prezent :-)
              Bardzo lubię prezenty, a juz szczególnie od miłych i sympatycznych
              dziewcząt, takich jak Ty :-)
              Niecierpliwy jestem - co to za prezent ?
              :-)
              • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:12
                Oj, trochę wystawię Twoją cierpliwość na próbę i...
                dostaniesz go dopiero jutro!! Hi, hi...
                • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:14
                  Ech, na prezenty od Ciebie to warto czekać całe życie :-)
                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:22
                    Tak długo nie będziesz musiał:)))))

A jak prezenty pod choinką? Było to wszystko czego pragnąłeś?:)))
                    • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:25
                      Czekam więc (nie)cierpliwie ;-)

Co nieco tam było pod choinką...
                      Marzył mi się duży garnek z Twoim bigosem ale aniołek
                      go nie przyniósł,łobuz jeden !
                      • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:32
                        Nie dość, że łobuz to jeszcze obżartuch jakich mało! No, może tylko z Tobą
                        mógłby się równać;))) Zjadł wszystko! Miałam nadzieję, że chociaż 1/3 garnka
                        doniesie...
                        Przykro mi, następnym razem sama się przebiorę za aniołka i osobiście włożę Ci
                        pod choinkę! Ale to dopiero za rok!
                        :)))
                        • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:40
                          Jak będziesz osobiście to możesz nie zabierać garnka z bigosem. Ty
                          wystarczysz ;-)Tylko pamietaj, że masz być w białej przewiewnej szacie :-)
                          • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:49
                            Jako janioł z niebios wystąpię w lejącej, powiewnej tunice obramowanej złotem,
                            na bose stópki przywdzieję złote sandałki, a główkę mą ozdobi wianuszek z
                            lilii...
                            Hi, hi, chyba pomyliło mi się z Quo Vadis!
                            • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:52
                              Quo vadis nie oglądałem, ale opis bardzo mi się podoba :-)
                              Zaciskam więc zęby i czekam te marne 362 dni !
                              Meg, a może przybędziesz jednak ciut szybciej... ?
                              • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 14:53
                                Chyba na miotle!!! Hi, hi...
                                • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:00
                                  środek lokomocji nieistotny, może być nawet nieśmiertelny PKS ;-)
                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:11
                                    Jak tak, to spodziewaj się mnie zaraz po Nowym Roku!

Tylko nie wyeksploatuj się za bardzo z Harriet, bo nie będziesz w stanie nawet
                                    wyjść po mnie na dworzec PKS-u;)))
                                    • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:13
                                      Z takimi uroczymi istotami jak Wy nic złego mi nie grozi ;-)
                                      Wezmę śpiwór i rozłożę się na dworcu, może mnie nie przegonią :-)
                                      • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:20
                                        Ja myślę, że z takimi diabełkami jak my to grozi Ci, oj grozi...;)))
                                        • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:23
                                          grozi, ale zapewne coś baaardzo interesującego i szczególnego;
                                          spodziewam sie oczywiście najlepszego :-)
                                          Więc kiedy przybywasz Meg ?
                                          :-)))
                                          • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:31
                                            Właśnie wzięłam urlop na 2 stycznia więc możesz się mnie spodziewać! Mam
                                            nadzieję, że dojdziesz już do siebie po Sylwestrze;))
                                            • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:36
                                              W takim razie wybaczę Ci nieobecność na FR 2 stycznia :-)
                                              Szlachetny bardzo jestem :-)
                                              • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:43
                                                Nigdy w to nie wątpiłam Hetakusie!!!
                                                Mam nadzieję, że powitanie będzie z kwiatami i fanfarami:))))
                                                • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:46
                                                  i z buziakami przede wszystkim :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:47
                                                    Łoj, strasznie dawno już nie dostałam od Ciebie buziaka;))
                                                    Kiedyś to były czasy...
                                                    :)))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:49
                                                    liczę, że przybywasz po to, aby ten czas stracony "bezbuziakowy" nadrobić. Z
                                                    nawiązką ;-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 15:59
                                                    Skromnie spuszczam oczy i rumieniec wypływa na moje policzki...
                                                    ;)))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 16:00
                                                    i taką Cię lubię najbardziej ;-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 16:03
                                                    Hetakusie...
                                                    :))))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 16:07
                                                    ...śliczna i pociągająca...
                                                    :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 16:09
                                                    Uśmiecham się do Ciebie promiennie i życzę miłego popołudnia!:)))
                                                    Pa, pa...
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 29.12.03, 16:13
                                                    ... i wieczoru i nocy i poranka dla Ciebie :-)))
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:47
                                                    Dzień dobry Hetakusie!!!:))

Wieczór był spokojny, noc pełna ciekawych snów, ale ranek...
                                                    Mam katar, boli mnie głowa i gardło, ech...
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:50
                                                    No wiesz ! Tak w samym końcu roku chorować ?! Ja się nie zgadzam !
                                                    Masz być piękna, zdrowa i usmiechnięta :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:53
                                                    Piękna to ja już nie będę,
                                                    zdrowa - mam nadzieję, że szybko mi przejdzie,
                                                    a uśmiechnięta jestem, pomimo kataru (uśmiechnięta i pociągająca)!:)))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 12:55
                                                    No, no tak od razu kokieteria ? z samego rana ?
                                                    ech, Ty śliczna Meg :-)
                                                    co z moim prezentem obiecanym wczoraj ?
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:01
                                                    Aj, aj, jeszcze troszkę cierpliwości:)))
                                                    Miał być dzisiaj, ale nie określiłam godziny. A do końca dzisiaj mamy
                                                    jeszcze... 11 godzin!;)))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:03
                                                    Jak nie przyjdzie wcześniej to przed północą nie kładę się spać. Chyba warto
                                                    poczekać, prawda ?
                                                    ;-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:15
                                                    Sam ocenisz...
                                                    ;))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:17
                                                    już niecierpliwię się i czekam na możliwość dokonania oceny.
                                                    Znając Ciebie ocena tego co otrzymam zawierać sie będzie pomiedzy świetnym a
                                                    znakomitym :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:25
                                                    Oj, Hetakusie, błogo mi się robi, ale strasznie się peszę.
                                                    Chyba mnie przeceniasz:)
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:28
                                                    to może działać najwyżej w odwrotną strone ;-)
                                                    może za nisko Cię cenie, za nisko oceniam przymioty Twego ducha i ...ciała ;-)
                                                    Ech, te wieczory i noce nad morzem :-) te wspólne kąpiele :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:41
                                                    No tak, ale wszystko co piękne kiedyś się kończy...
                                                    A teraz siedzę z paczką chusteczek do nosa i tylko wyobraźnia płata mi figle;))
                                                    Te spienione fale... ale, Hetakusie, dlaczego tak chlapiesz! Moja fryzuraaaaa
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 13:49
                                                    co tam fryzura ! Fryzura nie jest ważna lecz Twe ciało które domaga się
                                                    pieszczot - mam namyśli oczywiście pieszczoty fal morskich ;-) Czujesz jak
                                                    masują Cię te fale ? Czyż to nie jest przyjemne ?
                                                  • Gość: meg Re: witajcie kochane dziewczęta :-) IP: 217.17.46.* 30.12.03, 14:15
                                                    Uhmmm, z Tobą wszystko jest przyjemne...:))
                                                    Położymy się na falach?
                                                    Cudownie...
                                                    Hetakusie, ja chcę tu zostać na zawsze!;)))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:18
                                                    nikt nie woła....
                                                    zostajemy...
                                                    co tam sylwestry...
                                                    co tam śniegi i zimy....
                                                  • Gość: meg Re: witajcie kochane dziewczęta :-) IP: 217.8.186.* 30.12.03, 14:25
                                                    Co tam praca...
                                                    co tam obowiązki...
                                                    leżymy na falach, które łagodnie pieszczą nasze ciała...
                                                    Spójrz na chmurki, jakiś baranek się do nas uśmiecha...
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 14:27
                                                    Meg, czemu sie wylogowałaś ?
                                                    Juz nie świecisz mi na zielono :-(
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:07
                                                    No, już jestem z powrotem i mam nadzieję, że świecę:)))

Wysłałam prezent...
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:10
                                                    świecisz !
                                                    prezent mnie rozmarzył, może nawet za bardzo ;-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:13
                                                    Ejże, Hetakusie, ja to myślę, że co innego Cię rozmarzyło;)))
                                                    Wystarczy trochę poczytać, hi, hi... ładnie figlujecie;)))
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:17
                                                    ech, rok był taki sobie, więc chociaż warto go pożegnać wesołymi figlami :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:20
                                                    Pewnie, że tak! Pożegnać i zacząć też. Następny.:)))
                                                    Jutro pijemy szampana Hetakusie?
                                                  • hetacus Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:25
                                                    koniecznie pijemy ! dwie butelki (trzecia będzie na wszelki wypadek !)
                                                    udanej reszty dnia Meg :-)
                                                  • meg25 Re: witajcie kochane dziewczęta :-) 30.12.03, 15:29
                                                    Pa, pa, spokojnego wieczoru i do jutra!:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka