Dodaj do ulubionych

Blog - archiwalne kroniki

IP: *.itvp.pl 02.12.06, 14:18
witam!
chcialem polecić mojego bloga, gdzie zamiesciłem ponad 500 klipów z II wojny
światowej i nie tylko - archiwalne kroniki oraz nagrania grup rekonstrukcji
historycznej. polecam!!!

www.obrazywojny.net
Obserwuj wątek
    • jabbur Re: Blog - archiwalne kroniki 03.12.06, 00:41
      Bardzo ciekawy blog. Część pokażemy użytkownikom,
      a resztę z przyjemnością sam pooglądam.
      Dzięki!
      • Gość: commer Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:34
        To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że możecie zrobić gdzieś z boku promocję
        ciekawych wideoblogów. To już drugi zgłoszony, a zapewne są dziesiątkich
        takich... nawet na bloxie, bo ten z tego co widzę jest nie "u was".
        • jabbur Re: Blog - archiwalne kroniki 04.12.06, 11:25
          No wiesz,
          nie jesteśmy serwisem blogowym tylko wideo :-)
          • Gość: commer Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:07
            Deser (wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,60153.html) też nie jest
            serwisem blogowym, a poleca na swoje stronie najbardziej "deserowe" blogi.
            Inne serwisy też tak robią... zatem czemu nie Wy.
            • jabbur Re: Blog - archiwalne kroniki 06.12.06, 12:08
              Tylko, że to są "nasze" - bloxowe blogi :-)

Według mnie serwis wideo powinien linkować do filmów, a nie do miejsc, które
              linkują do filmów. Jeżeli trafi się ciekawy wideoblog to jasne, że polecimy
              takiego, ale polecanie bloga będącego listą linków... hmmm.

Nie jestem przekonany, czy to ma sens. Ale pomyślimy o tym (może w ramach
              jakiejś nowej sekcji)
              • Gość: commer Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:41
                Przcież ten, który polecałem wcześniej też jest wasz BLOX-owy! Poza tym jak
                chcecie, znajdę jeszcze inne bloxowe wideoblogi. Nie uważam, że takie blogi są
                tylko listą linków. Przecież ktoś musi gdzieś hostować filmy, bo blox nie
                udostępnia własnego serwisu do wrzucania wideo. Poza tym, w tamtym blogu każdy
                film jest oznaczony adresem bloga. Nie upieram się na tego bloga, bo jego treść
                może być dla Was kontrowersyjna, ale są inne też ciekawe, więc przemyślcie.
                Taaa.. może być nowa sekcja.
      • Gość: martinez Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.itvp.pl 06.01.07, 22:30
        hm, pisałes coś o polecaniu - w jaki sposób mogłoby to się odbyć?
        • Gość: martinez Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.itvp.pl 06.01.07, 22:32
          Przepraszam za niepotrzebne mnożenie postów, ale w poprzednim wyraziłem się mało
          precyzyjnie w kontekście toczonej tutaj dyskusji - chodziło mi oczywiście o
          polecanie klipów, nie samego bloga ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka