Gość: martinez IP: *.itvp.pl 02.12.06, 14:18 witam! chcialem polecić mojego bloga, gdzie zamiesciłem ponad 500 klipów z II wojny światowej i nie tylko - archiwalne kroniki oraz nagrania grup rekonstrukcji historycznej. polecam!!! www.obrazywojny.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabbur Re: Blog - archiwalne kroniki 03.12.06, 00:41 Bardzo ciekawy blog. Część pokażemy użytkownikom, a resztę z przyjemnością sam pooglądam. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commer Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:34 To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że możecie zrobić gdzieś z boku promocję ciekawych wideoblogów. To już drugi zgłoszony, a zapewne są dziesiątkich takich... nawet na bloxie, bo ten z tego co widzę jest nie "u was". Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Blog - archiwalne kroniki 04.12.06, 11:25 No wiesz, nie jesteśmy serwisem blogowym tylko wideo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commer Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 23:07 Deser (wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,60153.html) też nie jest serwisem blogowym, a poleca na swoje stronie najbardziej "deserowe" blogi. Inne serwisy też tak robią... zatem czemu nie Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Blog - archiwalne kroniki 06.12.06, 12:08 Tylko, że to są "nasze" - bloxowe blogi :-) Według mnie serwis wideo powinien linkować do filmów, a nie do miejsc, które linkują do filmów. Jeżeli trafi się ciekawy wideoblog to jasne, że polecimy takiego, ale polecanie bloga będącego listą linków... hmmm. Nie jestem przekonany, czy to ma sens. Ale pomyślimy o tym (może w ramach jakiejś nowej sekcji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commer Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:41 Przcież ten, który polecałem wcześniej też jest wasz BLOX-owy! Poza tym jak chcecie, znajdę jeszcze inne bloxowe wideoblogi. Nie uważam, że takie blogi są tylko listą linków. Przecież ktoś musi gdzieś hostować filmy, bo blox nie udostępnia własnego serwisu do wrzucania wideo. Poza tym, w tamtym blogu każdy film jest oznaczony adresem bloga. Nie upieram się na tego bloga, bo jego treść może być dla Was kontrowersyjna, ale są inne też ciekawe, więc przemyślcie. Taaa.. może być nowa sekcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.itvp.pl 06.01.07, 22:30 hm, pisałes coś o polecaniu - w jaki sposób mogłoby to się odbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martinez Re: Blog - archiwalne kroniki IP: *.itvp.pl 06.01.07, 22:32 Przepraszam za niepotrzebne mnożenie postów, ale w poprzednim wyraziłem się mało precyzyjnie w kontekście toczonej tutaj dyskusji - chodziło mi oczywiście o polecanie klipów, nie samego bloga ;) Odpowiedz Link Zgłoś