Gość: Juzio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:36 Uche grał. Czyżby powrót czy gdzieś odchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wi$lak WISŁA MISTRZEM NA WIEKI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.07.05, 21:53 Jurek, trenuje Wisłę tak jak Heniu po ojcowsku. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. W tym roku rozetrzemy ligę w pył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG no ciekawe jak Jurkowi pójdzie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:35 "Na wyniki nie trzeba było długoczekać" ale na jakie wyniki?>? :P na razie żadnego jeszcze nie było :) skład mimo odejścia Żurawia nie jest zly, dlatego bardzo ciekawi mnie, co pokaże przereklamowany troche moim zdaniem, Engel... to świetny motywator, Wiślacy za jego kadencji na pewno będa walczyć, taktycznie też nie powinien nic zawalić, bo wprowadzić to nic nie wprowadzi (jeżeli jedyne, co potrafi powiedzieć o taktyce, to: "gramy na tak" :P) ale co do przygotowania zawodników do sezonu... to boję się że tak samo będzie jak przez MŚ w Korei - Engel nie ma za bardzo doświadczenia w prowadzeniu klubów, ostatnio samodzielnie to Apollon Limassol (czy który tam klub na Cyprze...) prowadził... więc szalenie mnie interesuje, jak sie sprawdzi :) okaże się, ile Engel jest tak na prawdę wart :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: no ciekawe jak Jurkowi pójdzie :) 09.07.05, 02:02 a ja się boję żeby nie wprowadzał swoich "wimaginowanych " gwiazd jak np. żewłakowa ,on (enegel) to dobry trener ale ma taka dziwną tenedencje i maniere żeby promować przeciętniaków a niezauważać naprawe dobrych zawodników tak było w jego reprezentacji gdy zapominał o zurawskim ,kosowskim który był wtedy w zyciowej formie i jeszcze paru a promował właśnie przecietniaków żewłakowów jakiś beznadziejnych polonistów itd. dopiero inni otwierali mu oczy ,oczywiście nie dotyczy to całokształtu i wszystkich jego wybrańców ale coś w tym jest ,pozatym często obierał złą taktykę jak z koreą i własciwie to dzięki olisadebe i jego życiowej skutecznosci pojechał do tej korei. Odpowiedz Link Zgłoś