Gość: ;( IP: *.nsn-inter.net 04.06.08, 11:06 [i] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiek Agata Mróz nie żyje IP: *.nsn-inter.net 04.06.08, 11:06 ['] Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Re: ['][']['] IP: *.mofnet.gov.pl 04.06.08, 11:31 [*]Przykro, smutno, ciężko. Dałaś mi tyle momentów wzruszeń i radości wygrywając wspólnie ze swoimi koleżankami z drużyny Mistrzostwo Europy. Na zawsze zostaniesz w mojej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tashunca Wierzyliśmy wszyscy, że się uda... [*] IP: *.ticom.pl 04.06.08, 11:44 Stało się jednak inaczej... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Urodziła dziecko mimo ciężkiej choroby 04.06.08, 13:36 Ciekawe, że tym razem nie pojawiają się wszystkowiedzący internauci z komentarzami, że jak ona mogła zajść w ciążę i że powinna zdecydować się na aborcję. Według mnie decyzja urodzenia dziecka mimo ciężkiej choroby była z jej strony bohaterska. Nie wiem, czy była osobą wierzącą i z czego wynikała jej decyzja. Ale to bohaterstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldi Ale bohaterka dla GW zostanie i tak A. Tysiac IP: *.koelner.pl 04.06.08, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Ale bohaterka dla GW zostanie i tak A. Tysiac IP: *.dsl.bell.ca 04.06.08, 16:31 nic nie mow, chociaz teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek [...] IP: *.wro.vectranet.pl 04.06.08, 17:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blogfiles Re: Urodziła dziecko mimo ciężkiej choroby 04.06.08, 23:53 Ważne? Dla córki najważniejsze będzie że nie ma matki. Że nie ma CAŁEGO ŚWIATA. Chciałbyś mieć taki start w życiu? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Urodziła dziecko mimo ciężkiej choroby 05.06.08, 16:39 blogfiles napisał: Ważne? Dla córki najważniejsze będzie że nie ma matki. Że nie ma CAŁEGO ŚWIATA.Chciałbyś mieć taki start w życiu? Bo ja nie. ---- Dlaczego nie ? Caly swiat to nie tylko matka.Swiat sie sklada z wielu elementow.Czy nie potrafilbys znalezc w sobie wdziecznosci do zmarlej matki za to ze ZYJESZ? Jej, corki, start w swiadomym zyciu zalezy teraz od ojca i rodziny. Moze byc bardzo normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fisiu Re: Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:34 [']na zawsze w naszych sercach nigdy CIe niezapomnimy !! [']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeźwy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gd Re: dziesiątki czy setki ludzi umierają codzienni IP: 195.136.20.* 04.06.08, 12:25 O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@ Re: dziesiątki czy setki ludzi umierają codzienni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 11:10 ...Jak ktoś już powiedział-Agata nie przegrała-przeszła tylko do drugiej ligi...[*]Bo człowiek,który umiera żyje w naszych sercach-pamięć o nim żyje i żyć będzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocikoci ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 12:43 Te dziesiątki i setki ludzi nie osiągnęły tyle, co Agata, i nie przyniosły nam wszystkim tyle radości i pozytywnych emocji. Z całym szacunkiem dla każdego zmarłego - prawdopodobnie połowa z nich to debile za kółkiem albo na motorze, alkoholicy i inne społeczne śmieci. Jak więc śmiesz porównywać ich do Agaty?!? Idź wyładować swoje frustracje gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: ??? 04.06.08, 16:27 Kazde zycie czlowieka jest wielka godnoscia dla nas wszystkich ! Piszac o innym czlowieku jako smieciu, wyraziles podobny poglad do faszystow, budujacych obozy zaglady dla innosci innych ludzi. Zanim cos powiemy, zastanowmy sie co w nas samych siedzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apsik Re: Agata Mróz nie żyje IP: *.echostar.pl 13.08.09, 18:10 Wielka szkoda Agaty Mróz -- biografix.pl/profil/agata-mroz-olszewska Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Agata Mróz nie żyje 04.06.08, 11:06 to bardzo zla wiadomosc. przykro mi. rip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 12:10 [*]Przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultrafiolet Agata Mróz nie żyje IP: *.uwoj.wroc.pl 04.06.08, 11:07 Kurcze, dlaczego??? [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LilyMey Agata Mróz nie żyje IP: *.cable.ubr12.newt.blueyonder.co.uk 04.06.08, 11:07 ...życie jest takie ulotne...wyrazy głębokiego żalu dla rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlee Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:07 Niech spoczywa w spokoju. Szkoda. Tak walczyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolen Agata Mróz nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:07 współczuję.... kondolencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENEDUERABE Agata Mróz nie żyje IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 11:07 Straszny smutek. Wyrazy współczucia dla męża, dzidziusia i całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Agata Mróz nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:07 A była tak blisko....nie wierzę, że nie wygrała tego najważniejszego meczu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*][*][*][*][*] IP: *.chello.pl 04.06.08, 11:07 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Agata Mróz nie żyje IP: *.punkt.pl 04.06.08, 11:07 Nie wierzę!! [*] Kondolencje dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek56 Agata Mróz nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:07 O mój boże :O.Jak to mogło sie stać;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-( Agata Mróz nie żyje IP: *.54.jawnet.pl 04.06.08, 11:08 Zawsze w sercu , kondolencje dla rodziny ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomolesrow Agata Mróz nie żyje IP: *.kwsa.pl 04.06.08, 11:08 niech odpoczywa w pokoju Wielka Siatkarka i wspaniała kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodziak Agata Mróz nie żyje IP: *.toya.net.pl 04.06.08, 11:08 Smutny dzień :( Zostaniesz na zawsze w naszej pamięci !!! Odpowiedz Link Zgłoś