Gość: peterliberty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 13:19 Liverpool wygra LM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Ktory to Brazylijczyk? IP: *.host.net 02.04.07, 14:46 "(...) Włosi nie mogą się doczekać pojedynku między rewelacyjnym Cristiano Ronaldo a Mancinim, który ich zdaniem, mimo niskiej popularności, ma porównywalny potencjał. W poprzedniej rundzie Brazylijczyk strzelił nawet Lyonowi gola á la Ronaldo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wytłumaczacz Re: Ktory to Brazylijczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:51 Mancini to brazylijczyk :))) Mimo, iż imię jego Alessandro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiSkR&MaNu Pasjonujący tydzień w Lidze Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:06 Moje typy to: Chelsea - Valencia 1-1 Roma - MANCHESTER 0-10 :) Psv - Liverpool 1-2 Milan - Bayern 2-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro moje typy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 14:25 Chelsea - Valencia 2-0 Roma - MANCHESTER 1-1 Psv - Liverpool 0-0 Milan - Bayern 2-0 kibicuję MAN.U i LIVERPOOL'owi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peterliberty Re: moje typy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:11 ManU i Liverpoolowi? Małe rozdwojenie jaźni? :) Moje typy: Chelsea-Valencia 3:1 Roma-ManU 0:2 PSV-Liverpool 0:1 Milan-Bayern 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan_ACM Re: Pasjonujący tydzień w Lidze Mistrzów IP: *.impan.gov.pl 02.04.07, 14:32 Ancelotti twierdzi, że na pewno zagra Bonera. Więc skąd tu Nesta z Maldinim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Ancelotti nie ma nic do powiedzenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 15:29 To G.W. ustala sklady. Apropos, kto kupił Boruca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VeB VanBommel zwieszony nie za gest, ale czerwień!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 16:16 Dostał ja w meczu z Realem... Za gest musiał karę finansową zapłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roma e basta Re: Pasjonujący tydzień w Lidze Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 16:30 w Romie nie zagra pizzaro za kartki więc nie pisz sieroto, że będzie brakowac tylko Tonetto. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Pasjonujący tydzień w Lidze Mistrzów 02.04.07, 20:28 o PSV "Trzy lata temu sekundy dzieliły Holendrów od finału." a ja głupi myślał że od dogrywki... no ale pewnie to to samo a ja się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koalicjant Mam nadzieję, że jutro zobaczymy istny Po-PiS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:53 najlepszych drużyn Europy :) Odpowiedz Link Zgłoś