Dodaj do ulubionych

Zlecę pisanie artykułów

• monikam48 Re: Zlecę pisanie artykułów 17.10.10, 12:49
      Jeśli oferta jest jeszcze aktualna to też jestem zainteresowana. m148@poczta.onet.pl
    • rybcia92 Re: Zlecę pisanie artykułów 17.10.10, 15:22
      nie wiem, czy oferta nadal aktualna, ale jestem zainteresowana, zsotawiam maila rybcia_zoo@wp.pl
    • betabe_live Re: Zlecę pisanie artykułów 17.10.10, 18:49
      Witam,

czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne?
      • hepini EDZIA TO ZŁODZIEJKA!!!!!!!!!!!11 01.12.10, 18:28
        EDZIU ZŁODZIEJKO, ODDAJ NAM NASZĄ KASĘ, TYM KTÓRZY DLA CIEBIE PISALI PRZEZ PAŹDZIERNIK I LISTOPAD. DLACZEGO URWAŁAŚ KONTAKT POD KONIEC MIESIĄCA, GDY NADSZEDŁ TERMIN WYPŁATY??? EDZIU MILNER - OSZUSTKO I ZŁODZIEJKO, NIE BĄDŹ TAKA :)
    • szkolenie-pracy Re: Zlecę pisanie artykułów 17.10.10, 20:04
      bornlucky@wp.pl jestem w stanie pisac po 10 dziennie jak bedzie taka potrzeba pozdrawiam
    • skubal27 Re: Zlecę pisanie artykułów 17.10.10, 21:40
      rabu@buziaczek.pl
    • fryd-eryka UWAGA OSZUSTKA 18.10.10, 10:33
      napisalam dla tej pani kilkanaście artykułow i nie otrzymalam ani grosza... bardzo, bardzo mi przykro... ta osoba funkcjonuje pod kilkoma adresami mailowymi, ten na ktory ja pisalam artykuly jest już nieaktywny, ostrzegam wszystkich - nie podejmujcie współpracy z ta osobą.
      • edzia0820 Re: UWAGA OSZUSTKA 18.10.10, 15:50
        Na wstępie zawsze piszę,że za artykuły kopiowane z internetu nie płacę.
        Jeśli ktoś dla mnie jest nieuczciwy, to ja też nie będę płacić za kopiowane teksty.
        • fryd-eryka Re: UWAGA OSZUSTKA!!!! 09.11.10, 11:49
          niestety chyba mnie z kimś mylisz, kochana. zerwałaś kontakt, ponieważ odmówiłam napisania artykułu na 10 000 znaków za tę samą cenę, co artykuły na 1000 znaków. krótki artykuł nie wymaga takiego wgłębiania się w temat, jak artykuł na 10000 znaków, więc sory, ale chyba zwariowałaś odrobinę. wszystkie artykuły, które wysłałam do ciebie wcześnie były pisane przeze mnie SAMODZIELNIE, oczywiście, podpierałam się różnymi informacjami z internetu, bo nie mam specjalistycznej wiedzy np., w dziedzinie maszyn budowlanych, ale teksty od początku do końca były moje. NIE DOSTAŁAM OD CIEBIE ANI ZŁOTÓWKI ZA ARTYKUŁY, KTÓRE ZAAKCEPTOWAŁAŚ I DZIĘKOWAŁAŚ MI ZA NIE Z UŚMIECHEM. Bardzo szkoda, bo zaangażowałam się dla ciebie i straciłam swój czas. OSTRZEGAM WSZYSTKICH - OCZUSTKA, naprawdę szkoda czasu i nakładu pracy.
          • fryd-eryka Re: UWAGA OSZUSTKA!!!! 09.11.10, 11:57
            PONIEWAŻ, TA Pani usiłuje zarabiać pięniądze na naiwnych ludziach, proponuję wszystkim Państwu zainteresowanym ofertą, przed nawiązaniem jakiejkolwiek współpracy z tą panią (ktorą funkcjonuje pod wieloma nickami i adresami mailowymi w sieci) PODPISAĆ UMOWĘ O DZIEŁO, byłaby to jedyna gwarancja wypłacalności za ciężką pracę. Oczywiście jestem pewna, że ta Pani nie pójdzie na taki układ i od razu zerwie kontakt.
        • hepini Re: UWAGA OSZUSTKA 03.12.10, 12:08
          to zapłać mi za moje, które kopiowane nie były!!!!
        • hepini Re: UWAGA OSZUSTKA 06.04.11, 08:39
          TY WREDNA MAŁPO, JESZCZE W ŻYWE OCZY KŁAMIESZ. JAKOŚ MI NIE MÓWIŁAŚ ŻE TEKSTY SĄ KOPIOWANE, TYLKO DZIEKOWAŁAŚ ZA KAŻDĄ PACZKĘ. A KASY I TAK NIE ZOBACZYŁAM. ZA PIERWSZY MIESIĄC ZAPŁACIŁAŚ, BO POSTRASZYŁAM CIĘ POLICJĄ ALE PÓŹNIEJ KASY JUŻ NIE ZOBACZYŁAM. Z RESZTĄ NIE MA SIĘ CO DZIWIĆ - NA CO WYŁUDZIŁAĆ OD NAS PIENIĄDZE??? NA OPŁACENIE KOMORNIKA CZY LICHWIARZY, BO WIDZIAŁAM ŻE NABRAŁAŚ POŻYCZEK NA SERWISACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH, KTÓRYCH DO DZIŚ NIE POSPŁACAŁAŚ!!!! DZIWIĘ SIĘ NAPRAWDĘ, ŻE KTOŚ TAKI JAK TY PRZEBYWA JESZCZE NA WOLNOŚCI, ALE MAM SZCZERĄ NADZIEJĘ, ŻE JUŻ NIEDŁUGO...
    • inte-ligo Re: Zlecę pisanie artykułów 18.10.10, 16:28
      Proszę o więcej szczegółów.Proszę pisać gogo19@buziaczek.pl
    • malgorzata_m_j Re: Zlecę pisanie artykułów 20.10.10, 15:11
      witam,
      jestem zainteresowana Pańską oferta. Poproszę szczegóły na mail: malgorzata_m@fejm.pl
      Pozdrawiam,
    • jasta2220 Re: Zlecę pisanie artykułów 01.11.10, 18:27
      Witam, jeśli to nadal aktualne chciałabym dowiedzieć się szczegółów na temat tej pracy, np wymagane minimum w miesiącu itp.
    • greenhsa Re: Zlecę pisanie artykułów 01.11.10, 18:50
      edzia0820 napisała:

> Witam.
      > Poszukuję kilku osób do pisania artykułów na zadany przeze mnie temat.
      > Nie obiecuję stałych zleceń, ale jest to możliwe.
      > W zależności ile realizacji uzyskam od klientów.
      >
      > Za paczkę, to jest 15 artykułów po
      > 1000 znaków - 10 zł
      > za 1500 znaków - 15 zł
      > za 2000znaków - 20 zł itd.
      >
      > Czym dłuższe artykuły, tym więcej płacę.
      >
      > Artykuły muszą być unikatowe, czyli nie żadne przepisane, czy skopiowane.
      > Można pisać wzorując się na jakimś artykule, ale własnymi słowami.
      > Wszystkie przepuszczam przez specjalny program na unikatowość.
      Hania1709@interia.eu
    • renia_84 Re: Zlecę pisanie artykułów 01.11.10, 23:28
      renia_84@op.pl
    • greenhsa Re: Zlecę pisanie artykułów 02.11.10, 13:26
      edzia0820 napisała:

> Witam.
      > Poszukuję kilku osób do pisania artykułów na zadany przeze mnie temat.
      > Nie obiecuję stałych zleceń, ale jest to możliwe.
      > W zależności ile realizacji uzyskam od klientów.
      >
      > Za paczkę, to jest 15 artykułów po
      > 1000 znaków - 10 zł
      > za 1500 znaków - 15 zł
      > za 2000znaków - 20 zł itd.
      >
      > Czym dłuższe artykuły, tym więcej płacę.
      >
      > Artykuły muszą być unikatowe, czyli nie żadne przepisane, czy skopiowane.
      > Można pisać wzorując się na jakimś artykule, ale własnymi słowami.
      > Wszystkie przepuszczam przez specjalny program na unikatowość.
      Hania1709@interia.eu
    • devus90 Re: Zlecę pisanie artykułów 02.11.10, 19:02
      byczek_90@o2.pl - interesuje mnie tematyka tych artykułów
    • greenhsa Re: Zlecę pisanie artykułów 03.11.10, 11:31
      jestem zainteresowana.....
      Hania1709@interia.eu
    • aneta-d29 Re: Zlecę pisanie artykułów 03.11.10, 13:40
      Witam.
      www.aneta-snarska21@wp.pl
    • marta_456 Re: Zlecę pisanie artykułów 07.11.10, 11:00
      Jestem zainteresowana
      marta_456@o2.pl
    • fryteczka1990 Re: Zlecę pisanie artykułów 08.11.10, 18:02
      iwonacichosz@onet.pl
    • niewywrotna Re: Zlecę pisanie artykułów 08.11.10, 23:39
      czy to ogłoszenie jest nadal aktualne ?? proszę o więcej szczegółów beata_iciek@wp.pl
    • toshapl Re: Zlecę pisanie artykułów 08.11.10, 23:54
      toshapl@wp.pl
      solidna firma, student
    • fryd-eryka Re: Zlecę pisanie artykułów 09.11.10, 11:58
      PONIEWAŻ, TA Pani usiłuje zarabiać pięniądze na naiwnych ludziach (pisałam o tym w poście UWAGA, OSZUSTKA), proponuję wszystkim Państwu zainteresowanym ofertą, przed nawiązaniem jakiejkolwiek współpracy z tą panią (ktorą funkcjonuje pod wieloma nickami i adresami mailowymi w sieci) PODPISAĆ UMOWĘ O DZIEŁO, byłaby to jedyna gwarancja wypłacalności za ciężką pracę. Oczywiście jestem pewna, że ta Pani nie pójdzie na taki układ i od razu zerwie kontakt.
    • seszen1234 Re: Zlecę pisanie artykułów 09.11.10, 18:47
      jestem w klasie dziennikarskiej
      seszen@indiya.com
      • rudebabsko PILNIE! 26.11.10, 21:15
        Potrzebuje kasy. Jestem w ostatniej klasie technikum ekonomicznego, więc większośc tekstów będe pisała w weekendy, ewentualnie po szkole, ale postaram się jak mogę, żeby pisac jak najwięcej.

Tematy, w których jestem "obeznana" : podstawy ekonomii, moda, dieta, zdrowy tryb życia, problemy społeczne, turystyka. Dodam, że już się zajmowałam pisaniem artykułów, więc mam jako takie pojęcie o co w tym chodzi.

Proszę o kontakt email mf_princess@o2.pl lub gadu 3309118
    • harveypl Re: Zlecę pisanie artykułów 26.11.10, 21:25
      Znow pani szuka kolejnych naiwniakow??????
    • harveypl UWAGA ta osoba nie placi za napisane teksty!!!!!!! 26.11.10, 21:30
      Gdy zapytacie o wyplate powie ,ze jak dostanie przelew od zleceniodawcy.Pozniej wcale nie odpisuje na maile!
    • arecky642 Re: Zlecę pisanie artykułów 27.11.10, 08:09
      mailbox22261@yahoo.com
      • arecky642 Re: Zlecę pisanie artykułów 27.11.10, 08:09
        mailbox5335@yahoo.com
    • staszic88 Re: Zlecę pisanie artykułów 29.11.10, 13:31
      Jestem bardzo zaintereswany. Pracuję już w takim charakterze i chętnie skorzystam z tej oferty. Proszę o kontakt na bartoszstaszewski@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka