gosia.badowska 28.06.13, 18:42 Czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie z tym serwisem? Czy jest wypłacalny i opłacalny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japoneczka09 ZARABIAM 17.07.13, 21:25 www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61 www.clixsense.com/?4766670 Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony. Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy. Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach. Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe. Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych. Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony. Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień. Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce. Moje potwierdzenia wypłat oraz wygrane znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe. praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html Odpowiedz Link
burb-onka Re: sejfik 31.01.14, 13:16 Serwis jest wypłacalny, a czy opłacalny zależy tylko do samego zainteresowanego zarobkami. Nie ma się co oszukiwać - nie istnieje praca w której nic nie robisz i zarabiasz setki złotych - nikt nie jest taki głupi żeby ci płacić za leżenie na kanapie:D Przy odrobinie zaangażowania można coś zarobić, kliki to tylko dodatek - ale warto wykonywać bo dziennie klikanie zajmuje bardzo mało czasu, w zasadzie "samo się robi" a jakiś tam grosz (dosłownie grosz:P) wpada. Rejestracja nie kosztuje nic, jak się zarejestrujesz i uznasz że to nie dla ciebie to nikt cię ścigał nie będzie. A po rejestracji możesz śmiało przeglądać stronę i orientować się w jaki sposób można zarobić:) Między innymi podając swój reflink, jak ja zrobię poniżej, nowym osobom, aby zarejestrowały się do programu i oceniły czy warto poświęcić od kilku do kilkudziesięciu minut dziennie na kliki i inne formy aktywności w programie. Jeśli ktoś nastawiony jest na zarobki w tysiącach, za nie robienie niczego to od razu mówię że szkoda czasu na rejestrację :P sejfik.com/pages/index.php?refid=stolatsamotnosci Odpowiedz Link
manieczek393 Re: sejfik 31.01.14, 13:58 Cześć! W Internecie jest bardzo ciekawy program lojalnościowy. W ramach niego zbierasz punkty (perły), które później możesz wymieniać na pieniądze. Punkty (perły) możesz zbierać na różne sposoby: czytając e-maile, wypełniając ankiety i grając w gry. Jest tam też wiele ciekawych ofert, dzięki którym można oszczędzić dużo pieniędzy! Myślę, że to coś dla Ciebie! Możesz przejść na stronę programu, klikając ten link: www.moneymilioner.pl/120009 Pozdrawiam Odpowiedz Link
taktojahhh Re: sejfik 23.02.14, 15:32 Ja wczoraj postanowiłem się zarejestrować, żeby sprawdzić co w trawie piszczy, w razie czego podaje link do rejestracji. sejfik.com/pages/index.php?refid=ringer Odpowiedz Link
gosia.badowska Re: sejfik 04.06.14, 14:21 A więc skusiłam się na ten program i nie żałuję, dość szybko się zbiera, wypłata jest pewna. Ja korzystam z paypala, więc jestem zadowolona. Także szczerze mogę polecić ten program. Tu możecie się zapisać. <a href="sejfik.com/pages/index.php?refid=ismeria"></a> Odpowiedz Link
ajsztan007 Re: sejfik 22.07.15, 20:57 jest wypłacalny jak coś a jeśli możesz to kliknij w ten link sejfik.com/pages/ptp.php?refid=ajsztan007 Odpowiedz Link
ajsztan007 Re: sejfik 28.03.16, 10:57 Polecam stronę ForsaPL strona jest wypłacalny: forsapl.info/pages/confirm.php?refid=ajsztan07 Odpowiedz Link
gassner.maciej Re: sejfik 10.04.16, 17:28 Hej. Jestem na tego rodzaju serwisach od ponad roku. Jestem na kilku (nawet więcej niż kilku). Co mogę powiedzieć z mojego doświadczenia - że na żadnej stronie nie zarobisz. Czy zajmuje się ankietami (strona), czy reklamami. Są to pieniądze - właściwie, datki raczej małe. Na żadnym serwisie (polskim), raczej jest to nie możliwe żeby cokolwiek Ci zapłacili. Nie jesteś w stanie uzbierać, choćby minimum tego co dana strona wymaga. O pierwszych pieniądzach, myśl dopiero po pół roku. Co do "Sejfika", to mam przykre doświadczenie. Po pierwsze - nie staraj się uzbierać więcej niż minimum. Po drugie każda z tych stron ma swoje regulaminy ( napisane przez właścicieli serwisów ), uważaj i czytaj. Ponieważ mają tam pkt. które oczywiście na Twoją niekorzyść wykorzystują. Ja popełniłem ten błąd i uzbierałem kwotę 26,67zł. Zapłata miała nastąpić dn. 15 (każdego mc), moje zdziwienie było nie małe, kiedy 14.III.2016 wchodząc na stronę "Sejfika" dowiedziałem się że moje konto jest zawieszone na rok. Czyli z zapłaty nici. To nie wszystko. Moje pisanie o te pieniądze trwało około 4 miesięcy. Dlaczego. Po wypisaniu zlecenia, na stronie pojawia się informacja "pieniądze zostaną wypłacone po wystawieniu faktury Vat i przesłaniu e-mail w formacie pdf". I tak rozmowy trwały 4 miesiące, aż w końcu zawiesił moje konto. Mógłbym tak pisać i pisać, bo wiele wiem na temat tych portali co jestem. Ogólna zasada jest jedna właścicieli portali. Mieć jak najwięcej uczestników ( sami im ich dajemy - poleceni ), i starać jak naj mniej wypłacać. Jak chcesz więcej wiedzieć o "Sejfiku lub o innech portalach, to mój numer gg 53389903. Nie odrazu odpowiem, ale odpowiem. Z wielkim szacunkiem - Maciej Odpowiedz Link
gassner.maciej Re: sejfik 23.04.16, 18:12 Jeszcze raz Ja. Tak ogólnie o tych portalach polskich. (ja sam jestem zapisany na około 90 portalach ). Nie znam angielskiego więc w ogóle nie zapisuję się do nich. Niektóre są w języku polskim. Ale? Serwisy, które dają możliwość zarobku na wypełnianiu ankiet. Wypełniasz ankiety - i masz z tego zarobek. Prawda. Tylko do czasu! Kiedy osiągniesz przybliżony limit 95,50. (np. limit: 100zł.). Jesteś odstawiony w odstawkę. Serwis korzysta wtedy z twojego poleconego. Jeżeli dałeś im 2, 3, poleconych - to oni wykorzystują poleconych do osiągnięcia przybliżonego limitu - itd, itd. Mam wiele do powiedzenia na temat tych serwisów. Przyglądam się z ciekawością tym serwisom. Najbardziej bawią mnie wszystkie gry na tych panelach - oczywiście z możliwością wygrania dodatkowych pieniędzy. Wątpię, żeby ktokolwiek wygrał i miał zapłacone za to. Można w to co piszę wierzyć lub nie wierzyć. To jest sprawa Wasza - i tylko Wasza. Dlatego piszę o tym, aby ostrzec przed nadzieją jaką pokładają ludzie chcący tutaj zarobić pieniądze - są znikome. Jak już mówiłem jestem zapisany do okola 90 serwisów. W sumie zarobiłem około 1800zł ( przez rok ) Wypłacono mnie dopiero 670zł ( przez rok ). Średnio w miesiącu zarabiam 100 - 120zł (bez poleconych - gdzie najwięcej płacą poszczególne panele, za nich. Już teraz wiadomo dlaczego.). Także mam duże doświadczenie w tej branży. Teraz wiem, że najgorszą cechą jaką posiadam - jest spostrzegawczość. Co do innych paneli też mam zastrzeżenia - ale już mniejsze. To na razie wszystko. Z poważaniem Maciej. Odpowiedz Link
gassner.maciej Re: sejfik 23.04.16, 19:15 Jeszcze Ja. Zapomniałem o najważniejszej rzeczy. Co jest powodem takiego postępowania na tych panelach. Polak - polakowi nie da zarobić. Jeżeli jest to możliwe to w taki czy inny sposób będzie się starał oszukać. Taki mamy charakter - niestety. To na razie. Maciej Odpowiedz Link
gassner.maciej Re: sejfik 10.05.16, 19:00 Dalszy ciąg przygód z "Sejfikiem". Teraz umieszczono mnie na czarnej liście (uuu ale się boje). To za to że zbyt nachalnie domagałem się swoich zarobionych pieniędzy. To Was czek w "Sejfiku". Powodzenia Odpowiedz Link
ajsztan007 Re: sejfik 10.01.17, 11:57 jest wypłacalny ale też polecam stronę recyclix polecam tą stronę można zarobić strona wypłacalna :) moje ID: 37D1-664A-2737 Odpowiedz Link
ireneusz113 Re: sejfik 10.01.17, 12:36 Czesc. W mojej opinii to jest dno i nie warty uwagi. A swoją drogą czesto widze tu wpisy typu zarobki 3000 lub 300 dziennie to to juz jest totalna sciema biorac na logike. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mim123456 Re: sejfik 18.07.19, 13:04 Sejfik to oszukańcy jak zwykle...obiecują dużo a potem nie płacą. Odpowiedz Link
chuck76 Re: sejfik 16.09.19, 20:08 Jest jak najbardziej wypłacalny, zdecydowanie najlepszy polski serwis, jeśli chodzi o możliwości zarobku. Więcej na jego temat np. na zarabiajprzez24.pl/sejfik/ Odpowiedz Link
m-zarabianie Re: sejfik 01.03.20, 00:52 Tak, mam doświadczenie ze stroną Sejfik — jestem użytkownikiem tego serwisu od wielu lat. Serwis Sejfik jest wypłacalny, ponieważ: * Otrzymałem osobiście już wiele wypłat z tego serwisu. * Moje przykładowe dowody wypłat: www.m-zarabianie.com/2012/02/sejfikcom-gptr-ma-juz-ponad-26-tysiecy.html#wyplata * W Internecie można znaleźć bieżące informacje o wypłacalności serwisu Sejfik oraz dowody wypłat. Sejfik jest legalny, ponieważ: * Sejfik należy do legalnej firmy zarejestrowanej w Polsce. * Prawo w Polsce nie zabrania zarabiać na czytaniu maili, oglądaniu reklam itp. * W każdej chwili możesz zrezygnować i usunąć konto w Sejfiku. Serwis Sejfik jest darmowy, ponieważ:: * Dołączenie do Sejfika (i uczestnictwo) jest bezpłatne. * Nie musisz nic wpłacać, kupować czy cokolwiek inwestować. * Jest to zarabianie bez inwestycji. Ale uwaga: Nie jest to jednak sposób na łatwe i szybkie pieniądze z Internetu. To tylko dodatkowa forma bardzo niewielkiego zarobku, dodatkowa „praca”, którą możesz wykonywać przy okazji korzystania z Internetu. Realnie możesz zarobić z kilkanaście do kilkudziesięciu zł / miesiąc. Więc bardziej jest to zabawa niż zarabianie. Odpowiedz Link
m-zarabianie Re: sejfik 01.03.20, 01:08 Tutaj jest lista aktualnych wypłat z serwisu Sejfik: rebrand.ly/iuojlhz Odpowiedz Link
wojtasso Re: sejfik 19.03.21, 13:44 Hej! Jeśli chcecie mieć wpływ na otaczający nas świat i w prosty sposób zarobić kilka dolarów w internecie to zachęcam do zarejestrowania się na stronie www.ysense .com/?rb=60279690 Możecie brać udział w wypełnianiu ankiet, w których oceniacie produkty nowe, które nie trafiły jeszcze na rynek. Czyli to pośrednio od was zależeć będzie czy dany produkt trafi ewentualnie na nasz rynek i w jakiej formie. Wypełnienie jednej ankiety, to średnio kilka do kilkunastu minut - idealne do rozwiązywania w podróży lub w czasie wolnym. Ankiety są w języku polskim, więc nie ma z nimi najmniejszego problemu. Dziennie na waszym koncie może pojawić się kilka do kilkunastu ankiet, za których wypełnienie dostaniecie pieniądze liczone w dolarach amerykańskich (średnio to od kilkunastu centów do ponad dolara za ankietę). Wypłaty są jak najbardziej możliwe, ja zrealizowałem 2 wypłaty. Bawię się w to od końca ubiegłego roku i uzbierało mi się do wypłat około 50 dolarów. Przelew można robić na paypal lub skrilla, faktycznie pieniądze docierają. Jeśli zainstalujecie rozszerzenie do przeglądarki ysense add on to zyskujecie dodatkowe kilkanaście % premii Tutaj podaję linka pod którym możecie się logować: www.ysense.com/?rb=60279690 Odpowiedz Link