IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.08.06, 14:52
szukam kobiety po 40-ce do 45 jako gosposie do domu praca polega
na :sprzataniu ,gotowanie,prasowanie, robienie malych zakopow, troche pracy w
ogrodku.Popoludniami sprzatanie biur z inna pania ,ktora juz tutaj
jest.Wymagany jest jezyk niemiecki,oraz prawo jazdy. Mieszkanie jest
zapewnione.
Obserwuj wątek
    • Gość: Celina Re: dam prace IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.08.06, 14:56
      Zapomnialam dopisac,ze jest to praca w Niemczech.Wymagamy doswiadczenie w tej
      branzy.
    • Gość: occama Re: dam prace IP: 212.244.78.* 05.08.06, 16:16
      Prosze zadzwon do mnie 0048774196739
    • liwwia Re: dam prace 05.08.06, 22:43
      Witam:-)

Moj tata szuka pracy w Niemczech. Czy dysponuje Pani jakimis ofertami pracy dla
      mezczyzn?

Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.

• Gość: Celina Re: dam prace IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.08.06, 23:43
        Jako gosposia i osoba do sprzatania mezczyzna nie pasuje.Narazie szukam tylko
        jedna Pania.
        • 12345m15 Re: dam prace 06.08.06, 12:09
          jestem trochę starsza i bez prawa jazdy ,j.niem jedynie podstawowe zwroty umiem
          sprzątać ,prać ,gotować i.t.d czy nie znalazłaby sie do mnie jakaś praca,moze
          być sprzątanie,opieka nad starszą osobą
          • Gość: marlena Re: dam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 12:50
            interesuje mnie ta oferta pracy posiadam prawo jazdy,niemiecki w stopniu
            podstawowym,pracowalam w niemczech przy osobach starszych.chciaam się
            dowiedzieć od kiedy jest praca,jaka stawka,i na jak dlugo i czy wyzywienie na
            wlasny koszt.proszę o odpowiedź
            • Gość: Celina Re: dam prace IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.06, 18:37
              Chcialabym Pani jezyk telefonicznie przetestowac.Prosze o kontakt.
          • Gość: Celina Re: dam prace IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.08.06, 18:35
            Bez prawa jazdy nie ma Pani najmniejszych szans. Prosze nie mylic ja nie jestem
            posrednikiem i nie zalatwiam nikomu pracy. Prosze mnie o prace nie prosic,bo
            praca jest u mnie w mojej firmie.Maksymalnie osoba powinna byc do 45 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka