paulla812 03.03.16, 20:36 Witam, mój kumpel zajął się pozycjonowaniem i tworzeniem stron www. Zajmuje się również marketingiem w Internecie, jeśli ktoś by czegoś potrzebował zapraszam na jego stronę ibmarketing.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea_jas Re: Pozycjonowanie 15.07.16, 17:26 No właśnie, jak ktoś zna się choć trochę na pozycjonowaniu i robi to dla własnej strony, to może zacząć na tym zarabiać zapraszając innych do programu partnerskiego polegającego na korzystaniu z usługi pozycjonowania. Robisz coś dla siebie i innych i na tym zarabiasz: seofabryka.pl/program-partnerski/ Odpowiedz Link
zyga_skotar Re: Pozycjonowanie 09.08.16, 11:36 pozycjonowanie pozycjonowaniem, ważne żeby znaleźć dobrego fachowca od optymalizacji. bez tego nie ma szans na osiągnięcie dobrego wyniku. ja korzystam z usług Pozycjonerii. oferta dostępna na www.pozycjoneria.pl/ Odpowiedz Link
malinowskaanna89 Re: Pozycjonowanie 07.10.16, 14:23 Niedawno byłam na szkoleniu z SEO, Pan Paweł genialnie opowiadał i wiele się nauczyłam, ważne ze teraz podstawowe dzialania jestem w stanie sama zrobic dla mojego bloga. www.szkolenia.altemedia.pl/ Odpowiedz Link
klimekduda Re: Pozycjonowanie 23.11.16, 21:10 Ja polecam tą firmę korzystałem z jej usług i dają więcej od siebie niż obiecywali. Solidna firma. Projektują strony i pozycjonują jednocześnie. scandsocialmedia.pl/ Odpowiedz Link