patrice7 27.06.09, 09:23 Tej pogody?? Krew mnie zalewa codziennie.... w zasadzie zaraz lipiec a tu jeszcze lato się nie zaczelo ;(( Dziecko w domu tez świra dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Nie macie dośc? 27.06.09, 10:17 Owszem. Moje dzieci, co prawda, łażą (przedszkole jeszcze czynne, starsza ma wakacje), ale dzisiaj to już duża przesada... Za tydzień chcę jechać pod namiot - będzie pogoda, prawda? PRAWDA?! Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Nie macie dośc? 27.06.09, 10:57 będzie, bo ja jadę 12-go pod namiot! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Nie macie dośc? 27.06.09, 11:20 A dokąd jedziesz? My w zielonogórskie lasy, nad Niesłysz. Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Nie macie dośc? 27.06.09, 14:56 oj ja mam strasznie dosyć! za słoncem tęsknię przeokrutnie!!! a do tego jeszcze te powodzie... mam nadzieję,ze szybko się sytuacja unormuje, bo za miesiąc jedziemy nad morze, a jak powodzie takie będą, to stanie pod znakiem zapytania ze względu na prace meża... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
asientos Re: Nie macie dośc? 27.06.09, 16:02 Do Niechorza na kemping, ale ostatnio rozważam też Niesulice :) Szybciej mogę wrócic jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
zefirekk Re: Nie macie dośc? 27.06.09, 18:02 Pojechałam pod Poznań i piękne słońce jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
slimakpokazrogi Re: Nie macie dośc? 27.06.09, 21:50 Dla mnie zimno może być, ale niech już te deszcze przestana padać, to będę mogła do piaskownicy z młodym pójść:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Nie macie dośc? 28.06.09, 15:48 słyszłam, że cały lipiec ma taki być. No ale tam gdzie będziecie pod namiotem NA PEWNO będzie słońce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa Re: Nie macie dośc? 29.06.09, 14:29 Ja z moim 2,5 miesięcznym otworkiem to wariujemy. A wystarczy, że wezmę go w chustę na spacer i śpi od razu. Ale te deszczowe dni były straszne. Krzyk i wrzask omg. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Nie macie dośc? 25.07.09, 15:33 Nie bylo mnie 2 tyg wracam ,a tu pogoda bez zmian... To lato jest naprawdę fatalne :( Odpowiedz Link Zgłoś