patrice7 02.07.09, 11:25 Nie dostalam nic na gazetowego.,nienawidze tej skrzynki ! Pisz tutaj .Pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: zona_mi 02.07.09, 13:03 Pokochaj tę skrzynkę, bo to najlepsza poczta jaką w życiu widziałam - serio. Aha - nie odpisywałam na priv tylko w stosownym wątku. Wszystko bardzo pięknie teraz mam, poukładane jak na każdym innym forum - jednak to kwestia gwiazdek była - dziękuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: zona_mi 02.07.09, 16:01 Najlepsza? Nie dla mnie. Dziesiątki niedoszłych maili w obie strony,opoznienia... Nienawidzę jej szczerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: zona_mi 02.07.09, 16:29 Patrz - a do mnie i ode mnie wszystkie dochodzą. A prowadzę naprawdę obfitą korespondencję. Czary - nic innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: zona_mi 02.07.09, 17:11 zona_mi, to masz duże szczęście :) bo i ja i moi znajomi mają podopbne doświadczenia z tą pocztą, jak Patrice. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: zona_mi 02.07.09, 19:10 Ja nie lubię onetowej - nieczytelna jest, a ostatnio tak zarzuconareklamami dookoła, że nawet całych wiadomości nie wiać, a przesunąć się nie da. Gdybym jej sobie bezmyślnie nie zamieściła na wizytówkach, to już bym zmieniła na g-mail. Odpowiedz Link Zgłoś