olga_w_ogrodzie Re: Olgo 29.09.09, 00:06 trochę się zniechęciłam z powodu niektórych tu wpisów. Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Olgo 29.09.09, 00:12 Mna sie nie przejmaj Ja tu mam interes do Ziutki i Hummerka. Tylko only! Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Olgo 29.09.09, 00:17 Nie zniechęcaj się, wszystkie obrazki Ci prześlę?? Proszę?? Odpowiedz Link
taziuta Re: Olgo 29.09.09, 07:34 olga_w_ogrodzie napisała: > trochę się zniechęciłam z powodu niektórych tu wpisów. Na tej zasadzie człowiek musiałby się zniechęcić do wszystkich otwartych forów i promenad. Proponuję spacer z otwartymi oczami, by nie wdepnąć w psią kupę, i je omijać szerokim łukiem, z ewentualnym nosa zmarszczeniem, że cosik lokalne służby nie są aż tak sprawne, jakbyśmy tego chcieli. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo 29.09.09, 15:07 ok. jeśli będę miała coś mądrego do powiedzenia, to powiem. póki co, jako sowa, jeszcze się dotąd nie rozbudziłam. Odpowiedz Link
taziuta Re: Olgo 29.09.09, 18:20 olga_w_ogrodzie napisała: > ok. > jeśli będę miała coś mądrego do powiedzenia, > to powiem. > póki co, jako sowa, jeszcze się dotąd nie rozbudziłam. A ja właśnie się obudzam, po drzemce poobiedniej. Odpowiedz Link