Dodaj do ulubionych

Sprawa do notariusza

05.03.18, 10:07
Czy to prawda, że czynności notarialne u notariusza dokonuje się w prowadzonej przez siebie kancelarii, jednakże czynność może być dokonana także w innym miejscu, jeżeli przemawia za tym charakter czynności lub szczególne okoliczności
Obserwuj wątek
    • amonkoliko Re: Sprawa do notariusza 12.03.18, 21:18
      amonkoliko napisał(a):

> Czy to prawda, że czynności notarialne u notariusza www.kancelarianotarialna.gdynia.pl/ dokonuje się w prowadzonej przez siebie kancelarii, jednakże czynność może być dokonana także w innym miejscu, jeżeli przemawia za tym charakter czynności lub szczególne okoliczności
    • agatarubin Re: Sprawa do notariusza 07.05.18, 22:49
      A nie lepiej po prostu zapytać notariusza? Wiem, że zawsze pomocna jest Anna Zegadłowicz. Notariusz z Krakowa.
      • arek.kowalczyk10 Re: Sprawa do notariusza 27.06.18, 20:39
        Widzę, że nie tylko ja korzystam z pomocy Anny Zegadłowicz. smile Gorąco polecam!
    • stapka17 Re: Sprawa do notariusza 24.08.18, 09:37
      To jakiego notariusza wybierzesz to zależy od ciebie. Nie musisz chodzić ciągle do tej samej kancelarii, chyba że wszystko ci tam załatwią. Sama chodzę do kancelarii Marty Sajkiewicz-Zarzyckiej w Krakowie.
    • piotrnowy176 Re: Sprawa do notariusza 27.09.18, 21:19
      czynności notarialna możźna wykonywać w innym miejscu ale trzeba się odpowiednio wcześniej umówić. Ja tak zrobiłem ponieważ osobą niezbędną do tych formalności była moja mama, która praktycznie nie wychodzi z domu. Pomogła mi w Tarnowie pani notariusz Judyta Ćwiąkalska.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka