amonkoliko34 15.05.18, 18:20 Witam forumowicze Moja kobieta niebawem obchodzić będzie urodziny. Chciałbym sprawić jej jakiś wyjątkowy prezent, pomyślałem o pierściąnku zaręczonowym i wyjątkowych oświadczynach. Co sądzicie o moim pomyśle? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amonkoliko34 Re: Prezent urodzinowy 24.05.18, 13:49 Zdecydowałem sie na zakup biżuterii w tym sklepie staviori.pl/ jestem bardzo zadowolony z oferty. Odpowiedz Link
byrkop Re: Prezent urodzinowy 22.06.18, 14:16 Świetny pomysł, na pewno te urodziny zapamięta na długo. Ja mojej kupiłem na urodziny naszyjnik na modernsilver.eu/ na pierścionek jeszcze za wcześnie. Odpowiedz Link
maurycy1010 Re: Prezent urodzinowy 27.06.18, 20:33 Pierścionek od lat był odpowienim prezentem. Odpowiedz Link
bartosz320 Re: Prezent urodzinowy 15.08.18, 21:53 Ja się oświadczyłem w pierwszą rocznicę naszego poznania się dokładnie w tym samym miejscu czyli na plaży w Sopocie. Na urodziny natomiast dostała ode mnie naszyjnik w kształcie serca i róże w pudełku z poczty kwiatowej. Miała niespodziankę, a potem poszliśmy do kina i na kolację. Odpowiedz Link