hummer 21.12.10, 19:31 Muzycznie będzie - dawno nie było www.youtube.com/watch?v=XNxu_-7cCoo www.youtube.com/watch?v=E6sNCYnvI0g www.youtube.com/watch?v=6rNE-5WUtSE www.youtube.com/watch?v=-44m73kQy48 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Lubicie Reggae :) 22.12.10, 11:27 Prędzej ragga, a zwłaszcza elektroniczne ekstremalne pochodne obu Ostatnio też nieco dancehallu. A swoją drogą aktualnie kumpel mi sciąga Stage One Sean Paula na wajnylu. Facet strasznie mainstreamowy jest, ale co by nie gadać na pierwszym albumie kupę kultowych riddimów i wokali nagrał. Odpowiedz Link
hummer Re: Lubicie Reggae :) 22.12.10, 13:17 humbak napisał: > Prędzej ragga, a zwłaszcza elektroniczne ekstremalne pochodne obu Ostatnio te > ż nieco dancehallu. A swoją drogą aktualnie kumpel mi sciąga Stage One Sean Pau > la na wajnylu. Facet strasznie mainstreamowy jest, ale co by nie gadać na pierw > szym albumie kupę kultowych riddimów i wokali nagrał. Niezły, ale trzeba ich przepleść z innymi utworkami (i ją i jego). W większej ilości, może wywoływać zgagę. Odpowiedz Link
humbak Re: Lubicie Reggae :) 22.12.10, 13:42 Ja wiem... zależy od okoliczności. Poza ty jeśli chodzi o kultowe riddimy, że pozwolę sobie nawiązać do własnej wypowiedzi to w największym stężeniu można znaleźć na dubowym albumie Scientist-a pt Scientist meets Space Invaders. Jeśli dub nie nudzi, to polecam. Odpowiedz Link