04.05.12, 12:41
To już nie można na parę miesięcy wyjechać za granicę, bez dostępu do internetu?!
Co z Wami, Wy leniwe Żuczki? Jak tu dalej będzie tak kiepsko z frekwencją, to jak wrócę to zamknę to forum. I nie mówcie potem, że nie ostrzegałem! suspicious

A wracam w końcu lipca, więc macie jeszcze szansę się poprawić. A jeśli byście jednak poprawiać się nie chcieli, to macie do końca lipca czas by sobie skopiować co tam chceta. smile
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Hmm... 06.05.12, 22:39
      Proszę mi tu nie histeryzować. Pięknych rzeczy się nie pali. Co najwyżej pozwala im się rozpaść... ale to już zależy od podejścia do tematu konserwacjiwink
      RU sobie wegetuje od lat już w sumie a i tak warto tam czasem pogrzebaćsmile

Dla wyjaśnienia, to jest RU
      --
      Iiiii tam...
      • taziuta Re: Hmm... 07.05.12, 22:58
        humbak napisał:

> Proszę mi tu nie histeryzować. Pięknych rzeczy się nie pali. Co najwyżej pozwal
        > a im się rozpaść... ale to już zależy od podejścia do tematu konserwacjiwink
        > RU sobie wegetuje od lat już w sumie a i tak warto tam czasem pogrzebaćsmile

Nu cuś w tym jest, co Pan prawisz. W sumie nie ma pośpiechu, odkąd wylądowałem (na powrót/chwilowo) w Europie. A co dalej, pożyjemy, zobaczymy. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka