Gość: waldi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 13:55 do Turcji dla 3 osób, do 1200 za osobę. Propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabeau Re: szukam oferty 24.06.08, 14:07 W takiej cenie to raczej nic nie znajdziesz. Nawet jakieś lasty z Triady to ok. 4000 tys. zł w sumie, przy założeniu, że jeden uczestnik jest dzieckiem... I to na 7 dni. Dodatkowo trzeba na miejscu wykupić obiady, napoje, wizy. Na własną rękę też się finansowo nie wyrobisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 14:16 nie zartuj, a skad te ofert lasta za 1099zł? Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: szukam oferty 24.06.08, 14:18 Owszem, też je widziałam. Ale jak sobie podliczysz cenę ostateczną, to wychodzi duuuużo drożej. (opłaty lotniskowe, dopłata paliwowa, wiza turecka itp). Czy te 1200 zł to kwota, w której chcesz się zmieścić ze wszystkim, czy masz jakieś kieszonkowe przewidziane do wydania na miejscu. Bo jeżeli to kwota końcowa, to przecież jest jeszcze kwestia posiłków, napojów, leżaków na plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: szukam oferty 24.06.08, 14:14 No dobrze, znalazłam jeszcze jedną sugestię, sam przelot do Antalyi z oferty last minute Neckermanna: www.neckermann.pl/index.php?m=last_opis&id=600 A na miejscu w autokar i na kemping, wtedy może się uda zmieścić w tej kwocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 15:00 nie przesadzasz? dostałem oferte z All z ostatnich miejsc do Egiptu, czekam na ofertę do Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: szukam oferty 24.06.08, 17:03 OK, pewnie przesadzam, nie znam się i w ogóle... Zadałam Ci kilka pytań pomocniczych co do całościowego budżetu, nie wiem, czy jedziesz z dziećmi czy z osobami dorosłymi. Poza tym, ja tam i tak nic nie sprzedaję... Chciałam tylko doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 18:38 sorki jezeli cię uraziłem, tak jedziemy z dzieckiem ma juz ofertę do egiptu na wylot za dwa dni i jestem ciekawy czy uda mi sie tez znaleźć takiego lascika do turcji, bo chyba wolałbym jednak z dzieckiem tam pojechać. Jeszcze raz sorki - nie obrazaj się , bo zupełnie nie o to mi chodziło. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: szukam oferty 25.06.08, 07:56 OK, może rzeczywiście się trochę poczułam urażona, ale już się nie gniewam :) W zeszłym roku byłam w Turcji na tydzień z oferty Last Minute, ale cena i tak wynosiła 1700 zł od osoby... Zawsze jednak warto szukać, może się trafi jakaś ekstra okazja :) A tak przy okazji to z tym kempingiem pisałam serio, sama tak robiłam, i widziałam też rodziny z dziećmi (nawet małymi). Piękny kemping przy samej plaży jest opcją godną rozważenia, jeżeli lubi się takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:20 wiesz jexdziłaem do włoch i chorwacji, ale tam warunki były wspaniałe, poza tym z przyczepą a nie pod namiot, natomiast co do turcji to nie mam odwagi. W egipcie jest ruletka z lasta za 1020 od osoby w hotelu 4*- rozwazam tą propozycję, jest juz z all, szkoda ze nie mają w tej opcji turcji. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anutka9 Re: szukam oferty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.08, 09:37 Witam, wejdź na stronę Travelzone, ja wczoraj kupiłam lasta do Turcji na 2 tyg, All, 2 os. dorosłe + infant za niecałe 3500, ale to naprawdę jedna z tańszych opcji, jaką znalazłam. Z tym, że teraz jestem lekko przerażona, bo hotel, do którego jadę ma co prawda 3,5*, jednak opinie w necie są delikatnie mówiąc mało przychylne. Acha, na wyloty w Wawy nie masz co liczyć, ja lecę z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:44 mnie bydgoszcz nawet lepij pasi, co do hotelu w nim sie w zasadzie spi, w Polsce tez z tym różnie bywa i po lusksusach nie jeżdze, co do jedzonaka zawsze mozna skoczyc podobno na przepyszny kebap turecki, więc opcję masz chyba fajną. Wypoczywaj i nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anutka9 Re: szukam oferty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.06.08, 10:06 Ja też nie wymagam luksusów i mam nadzieję, że będzie fajnie. Co do Twojego postu: w ostatnim tygodniu obdzwoniłam wszystkie infolinie portali wycieczkowych, poniżej 4tys. raczej było nierealne, touroperatorzy wczasów w Turcji też raczej mają atrakcyjnych ofert. To tak żebyś wiedział :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 07:34 naprawdę nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anutka9 Re: szukam oferty IP: 81.210.12.* 26.06.08, 10:31 nie to, że nic, pisałam, że tylko na stronie Travelzone znalazłam atrakcyjne oferty. Najlepiej do nich zadzwonić, bo nie wszystkie oferty są prezentowane w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
renata3 Re: szukam oferty 26.06.08, 11:11 tiny.pl/kkcr wystarczy poszukac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl Re: szukam oferty 26.06.08, 11:35 - Ata Lagoon Beach*** (Oludeniz),HB, 1090zł, wylot 07.07, Warszawa, Kraków, Gdańsk - Marcan*** (Oludeniz),HB, 1190 zł, wylot 07.07, Warszawa, Kraków, Gdańsk - Wien*** (Alanya),HB, 1375 zł, wylot 02.07, Poznań, Wrocław - Gural*** (Alanya),HB, 1395 zł, wylot 02.07, Poznań, Wrocław - Navy*** (Icmeler),HB 1475zł, wylot 02.07, Warszawa, Katowice, Poznań - Jarra*** (Bodrum), BB, 1090 zł, wylot 03.07, Warszawa, Katowice, Poznań, Kraków, Wrocław - Kaftans*** (Kemer), All, 1190zł, wylot 02.07, Kraków, Wrocław, Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:28 dzięki, a czy są moze tez wyloty z Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl Re: szukam oferty 26.06.08, 12:37 Z Bydgoszczy tylko Kaftans 2 lipca i Wien 9go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 14:56 a co sadzicie o wyjeździe typu ruletka czy fortuna, warto eksperymentować? Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl Re: szukam oferty 26.06.08, 15:35 Jeśli z dzieckiem to raczej nie warto. Hotele te zazwyczaj nie są zbyt rewelacyjne, myślę, że już lepiej dołożyć te parę groszy więcej a mieć pewność, że nie wylądujecie w hotelu ze spleśniałym jedzeniem i niedziałającą klimą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isabeau Re: szukam oferty 26.06.08, 15:55 Byłam kiedyś z taką opcją z Triady - nazywa się to traf. No i kiepsko było... Z dzieckiem bym raczej nie ryzykowała (wyłączona klimatyzacja, częsty brak prądu, przeszukiwanie pokoi i bagaży w poszukiwaniu "nielegalnie" wniesionych pokarmów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 18:04 no dobra, ale oferuja hotele 4*- to w takich też moze byc syf? Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl Re: szukam oferty 26.06.08, 19:13 Nie zapominaj, że tureckie ****, to tak jak 'nasze' ***, ewentualnie 3+. Znaleźć dobry hotel w last minute jest naprawdę trudno, a tym bardziej w opcji traf, kiedy kwaterują ludzi tam, gdzie nikt inny zakwaterować się nie chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:24 nie rozumiem jednego to dlaczego ludzie z tego korzystają? wogóle z lastów i sa zadowoleni? Rozumiem ze kazdy chce zarobić i pośrednicy tez - wolą wczesniej coś sprzedać i mieć temat z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re:ruletka IP: *.chelmnet.pl 27.06.08, 15:01 Kiedyś byłam na wyjeździe z opcją hotel ruletka z jettouristic. Wybrałam hotel 3*, a dostałam 4* w Side. Teraz z dzieckiem nie wybrałabym takiej opcji. Widziałam, że wezyr i eccoholiday ma dużo lastów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alanya Re: szukam oferty IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.06.08, 15:11 Ja właśnie byłam na wakacjach w Turcji (Alanya) za 1400 zł za dwie osoby (hotel 4*, chociaż dałabym nie więcej jak 3*, ze śniadaniem i obiadokolacją, w cenę wliczona także opłata ze benzynę, transfer z lotniska itp.). Byliśmy tydzień, oczywiście last minute z biurem eccoholiday, ale jestem bardzo zadowolona. Czyli się da. Podejrzewam, że taki wyjazd bez pośrednictwa biura podróży kosztuje jeszcze mniej. Polecam hotel Bella Rose. Może standard nie jest najlepszy, za to pracujący tam ludzie są wspaniali. Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 do waldi 28.06.08, 11:22 I znalazłeś coś fajnego? Ja myślałam o Egipcie ale biję się jechać z córcią 1,5 roczną (zemsta) i chyba stanie na Turcji a fundusze ograniczone:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:22 cały czas sledzę, zastanawiam się nad fortuną ,ruletką itp, cena atrakcyjna 1020 za osobę a mój syn ma już 14 lat i specjalnie luksusów nie potrzebujemy, chyba ze uda mi się złapać konkretnego lasta. W zasadzie jeszcze nie wiem co zrobić, mam jeszcze chwilę, bo urlopu jeszcze nie mam. Napisz jak coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami34 Re: szukam oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:40 Ja urlop dopiero mam we wrześniu ale dopytuję się, bo jeżeli teraz trafisz okazję to i we wrześniu można upolować:) Z 14 latkiem to pewnie i ja bym się zdecydowała na Fortunę . Jak się na coś zdecydujesz to napisz, będę śledzić ten wątek. Pozdrawiam serdecznie PS A jak mi jakaś oferta w oko wpadnie to napiszę tylko do jakiej kwoty i w jakim terminie? Najlepiej wylot z Bydgoszczy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 15:52 powiem tak nawet czasami do biura lepiej przedzwonić, bo czasami maja jakies inne fajne oferty a spotkałem się z przesympatycznymi agentami Maksymalenie mogę wydać 1200 od osoby Ale czekam na lasta mam nadzieję że mi się uda, jeżeli nie wskakuję w samochód i jedziemy do Bułgarii,śledzę tez tamto forum i widzę ze sporo ludzi tam sie wybiera. Tak jak wspominałem idę na zywioł, zobaczymy co z tego będzie. Do miłego. Wątek może bedzie sie rozwijał, liczę na to i wszystkich przed -urlopowiczów pozdrawiam, zycząc miłych, udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atilla Re: szukam oferty IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.06.08, 16:28 Wejdź na stronę dreamtours tam są oferty dosyć dobre,byliśmy kiedyś w hotelu Puren,leży w samym centrum Alanya i na tym nam bardzo zależało.Jedzenie ok.nie wiem jak teraz.Oferta dla trzech osób za 1tydzień 908 euro,wylot z Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malami34 Re: szukam oferty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 22:07 Waldi w Eccoholiday Mega fortuna All *** na 30/06, wylot z Warszawy, ze wszystkim wychodzi na 2osoby dorosłe+dziecko na dostawce 3600. Czyli nie jest tak źle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:43 nie jest źle ale nie mam jeszcze urlopu, sledzę dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALAMI34 Re: szukam oferty IP: *.116.192.210.debica192.tnp.pl 30.06.08, 13:24 to było tylko tak informacyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 10:47 zdecydowałem ze pojade z camel travel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 11:57 szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 12:58 a kierdy włąściwie chcesz jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 10:07 termin wyjazdu jest mi obojętny w kazdej chwili migę leciec, bylebym fajną ofertę znalazł i powrót przed 30 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
aggamarr Re: szukam oferty 08.07.08, 12:29 No i jak, znalazłeś? Ja chcę jechać 14.07 albo coś koło tego i nic ciekawego w niskiej cenie nie ma )-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:13 nic nie znalazłem - czekam -mam czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: szukam oferty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 14:19 zwiększam do 1350 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: szukam oferty IP: *.acn.waw.pl 14.07.08, 22:20 Do Waldi. Zwróć uwagę, na wszystkie dopłaty w ofertach lastów - np. wylot z Bydgoszczy droższy niż z Warszawy, opłata lotniskowa, paliwowa, opłata za leżaki na plaży, wizy - jak to policzysz to już taka niska cena robi się wyższa.W lasach sa zazwyczaj mało dogodne godziny wylotów i miejsca niezbyt ciekawe, niby tanio, ale za te 4 tysiące chciałoby się mieć dobre wakacje, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: szukam oferty IP: *.acn.waw.pl 14.07.08, 22:23 Zapomniałam dodać Waldi, że opcja HB czyli tańsza niż all, jeśli ma się dziecko nastolatka wyniesie cię drożej jak dodasz te wszystkie napoje i kebaby na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś