Dodaj do ulubionych

Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc!

IP: *.pia.fu-berlin.de 03.03.10, 12:08
Czy moglby mi ktos napisac pyt. 3 po angielsku z testu. Wiem, ze
troche tekstu ale bylbym super wdzieczny za pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: 212.6.244.* 04.03.10, 12:50
      ??
      • Gość: papa Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: 194.78.57.* 04.03.10, 13:38
        chetnie bym napisala, ale mam test jedynie po francusku :(
        • Gość: jan Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.03.10, 16:18
          Hej papa, dzieki pa dobra wole.. uwazam, ze pytanie jest z bledem i chce je
          podwazyc.. ale potrzebuje angl. wersje.. Moze ktos jednak napisze? Wyjdzie to
          wszystkim na dobre...
          • Gość: kasia Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: *.cec.eu.int 10.03.10, 13:00
            Czy jakies pytania byly anulowane w naszym konkursie (Micro-
            economics/Business Administration)?
            Z gory dzieki za odpowiedz.
            • Gość: stach Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.10, 13:35
              Kasiu, niestety nie wiem.. dowiemy sie jak podadza konkretnie wyniki: punkty i
              passmark. Ja pisalem po niem. i wydawalo mi sie, ze pare pytan bylo
              niedorzecznych.. sam zastanawialem sie nad 'reklamacja' pytan, ale ze
              przeszedlem dalej sprawa przestala mnie interesowac...

Co do odpowiedzi testowych, to zobacz ten watek:
              forum.gazeta.pl/forum/w,9,106873138,106873138,odpowiedzi_Micro_BA_.html
              powodzena!
              • Gość: baruebar Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: *.cec.eu.int 10.03.10, 13:41
                Nam na EPA podali ktore pytania byly anulowane, ale przyznaje ze w
                euforii latwo to bylo przegapic. To jest napisane maly drukiem na
                samym dole listu informujacego nas o przejsciu dalej, przynajmniej
                tak bylo na EPA.
                • Gość: stach Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.03.10, 14:02
                  hey baruebar, a tak z ciekawosci, ile u was anulowali? w liscie informujacym o
                  przejsciu dalej na micro/AD nie bylo takiej adnotacji.. hmm.. wiec pewnie u nas
                  nic nie anulowali.. mozesz zrobic copy/paste tej notatki? ciekawi mnie to...
                  • Gość: baruebar Re: Wyniki AD5 - Micro / BA - pomoc! IP: *.cec.eu.int 10.03.10, 14:51
                    patrz tu:

forum.gazeta.pl/forum/w,9,108449470,,Anulowane_pyt_5_19_i_20.html?v=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka