Gość: jen IP: *.aster.pl 17.03.05, 17:15 czy ktos z Was moze z tego korzysta(l)? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adm Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 17.03.05, 17:28 pakiet jest ok, unikac raczej agencji na shumanie- za duza i za malo znaczymy, a biurokracja ogromna.... w malych oddzialach, na uboczu duzo lepsz atmosfera i personalne podejcie do klienta Odpowiedz Link Zgłoś
caryca1 Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank 17.03.05, 17:30 ja wlasnei na szumanie coprawda nie zalozylam konta ale zamienilam mojego globala- podstawowe konto w fortisie na privileg i jestem zadowolona...fakt mialam u nich konto od paru lat i jednak to troche moze inaczej wyglada..nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bud Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 17.03.05, 17:55 Potwierdzam że małe oddziały sa lepsze. Doświadczyłam tego na własnej skórze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 11:27 A ja za to z Fortisem na Schumanie poszlam na szable i swoje wywalczylam, ale rzeczywiscie A*5 to dla nich nie jest zadna fisha, ktora byliby zainteresowani. Zreszta wywaliczylam swoje, dopiero gdy pani zobaczyla wplyw na moje konto w postaci installation allowance plus zalegla pensja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo7 Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 12:22 Gratulacje Sofi!!! Pytanko, rozmowialas z mila Pania, ktora zna polski czy tez zmierzylas sie z kims z personelu francusko-flamandzkiego uzywajac jezyka Szekspira? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 13:00 Rozmawialam z mila Pania, ale nie powoluj sie na mnie (i tak nie znasz mojego nazwiska), bo ta mila Pani ma juz mnie dosyc (bylam wyjatkowo upierdliwym klientem, ktory 3 razy tygodniowo upominal sie o karte kredytowa, upierajac sie ze nie bedzie na nia czekac do zakonczenia okresu probnego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 14:43 a ja uwazam, ze traktuja tu klientow jak durni przeciez w polsce mozna byc zwyklym zakiem i miec fajne konta gdzie indziej tez i oczywiscie gratuluje zdlonosci negocjacyjnych, ale ten system to komuna zalatuje ps. w ING jest teraz jakas promocja i karta kredyt jest za darmo przez pierwszy rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texas Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.altec.pl / *.altec.pl 19.03.05, 17:27 nie moge sie zgodzic z przedmowca, zalozylam konto w malym oddziale Fortisu w Lambermont i mialam same problemy. Przede wszystkim trudno bylo znalezc kogos, kto mowilby po angielsku, po drugie w ogole nie wiedzieli co ze mna zrobic [czytaj jak zalozyc konto osobie z polskim paszportem i listem z oferta pracy],poza tym w oczekiwaniu na karte stalego pobytu dostalam dwa listy z grozba, iz jesli nie dostarcze zaswiadczenia o adresie belgijskim [umowa o wynajem mieszkania sie nie liczy], to zablokuja mi dostep do konta. Mimo wszystko nie zrezygnowalam z Fortisa, przenioslam tylko konto do filii w PE, duzym plusem jest dostep do banku w porze lunchu oraz "konto dla mlodych", czyli do 26 roku zadnych oplat za karty, otwarcie, prowadzenie konta i wiele innych ;] Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sil Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 06.05.05, 13:38 Wracając do tematów bankowych, czy przy Privilege Expat przelewy do Polski są za friko? A jak to wygląda w innych bankach? Odpowiedz Link Zgłoś
stuzia Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank 06.05.05, 15:34 To moze jednak lepiej otworzyc w ING? Tam tez jest cos z tym expat (to my, tak?) Piszcie co mozecie, ja jeszcze na starych watkach poczytam. Z gory dzieki za kolejna pomoc z Waszej strony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Texas Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.altec.pl / *.altec.pl 06.05.05, 15:56 W Fortisie nie ma oplat za przelewy do Polski Pzdr;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sil Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 06.05.05, 17:17 Fajniutko, dzięki:). Odpowiedz Link Zgłoś