Dodaj do ulubionych

Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank

IP: *.aster.pl 17.03.05, 17:15
czy ktos z Was moze z tego korzysta(l)? warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: adm Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 17.03.05, 17:28
      pakiet jest ok, unikac raczej agencji na shumanie- za duza i za malo znaczymy,
      a biurokracja ogromna....
      w malych oddzialach, na uboczu duzo lepsz atmosfera i personalne podejcie do
      klienta
      • caryca1 Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank 17.03.05, 17:30
        ja wlasnei na szumanie coprawda nie zalozylam konta ale zamienilam mojego
        globala- podstawowe konto w fortisie na privileg i jestem zadowolona...fakt
        mialam u nich konto od paru lat i jednak to troche moze inaczej wyglada..nie
        wiem
      • Gość: bud Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 17.03.05, 17:55
        Potwierdzam że małe oddziały sa lepsze. Doświadczyłam tego na własnej skórze;)
        • Gość: Sofi Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 11:27
          A ja za to z Fortisem na Schumanie poszlam na szable i swoje wywalczylam, ale
          rzeczywiscie A*5 to dla nich nie jest zadna fisha, ktora byliby zainteresowani.

Zreszta wywaliczylam swoje, dopiero gdy pani zobaczyla wplyw na moje konto w
          postaci installation allowance plus zalegla pensja
          • Gość: leo7 Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 12:22
            Gratulacje Sofi!!!
            Pytanko, rozmowialas z mila Pania, ktora zna polski czy tez zmierzylas sie z
            kims z personelu francusko-flamandzkiego uzywajac jezyka Szekspira?
            • Gość: Sofi Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 13:00
              Rozmawialam z mila Pania, ale nie powoluj sie na mnie (i tak nie znasz mojego
              nazwiska), bo ta mila Pani ma juz mnie dosyc (bylam wyjatkowo upierdliwym
              klientem, ktory 3 razy tygodniowo upominal sie o karte kredytowa, upierajac sie
              ze nie bedzie na nia czekac do zakonczenia okresu probnego)
              • Gość: r Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.cec.eu.int 18.03.05, 14:43
                a ja uwazam, ze traktuja tu klientow jak durni
                przeciez w polsce mozna byc zwyklym zakiem i miec fajne konta
                gdzie indziej tez

i oczywiscie gratuluje zdlonosci negocjacyjnych, ale ten system to komuna
                zalatuje

ps. w ING jest teraz jakas promocja i karta kredyt jest za darmo przez pierwszy
                rok
      • Gość: Texas Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.altec.pl / *.altec.pl 19.03.05, 17:27
        nie moge sie zgodzic z przedmowca, zalozylam konto w malym oddziale Fortisu w
        Lambermont i mialam same problemy.

Przede wszystkim trudno bylo znalezc kogos, kto mowilby po angielsku, po drugie
        w ogole nie wiedzieli co ze mna zrobic [czytaj jak zalozyc konto osobie z
        polskim paszportem i listem z oferta pracy],poza tym w oczekiwaniu na karte
        stalego pobytu dostalam dwa listy z grozba, iz jesli nie dostarcze
        zaswiadczenia o adresie belgijskim [umowa o wynajem mieszkania sie nie liczy],
        to zablokuja mi dostep do konta.

Mimo wszystko nie zrezygnowalam z Fortisa, przenioslam tylko konto do filii w
        PE, duzym plusem jest dostep do banku w porze lunchu oraz "konto dla mlodych",
        czyli do 26 roku zadnych oplat za karty, otwarcie, prowadzenie konta i wiele
        innych ;]

Pzdr
        • Gość: Sil Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 06.05.05, 13:38
          Wracając do tematów bankowych, czy przy Privilege Expat przelewy do Polski są
          za friko? A jak to wygląda w innych bankach?
          • stuzia Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank 06.05.05, 15:34
            To moze jednak lepiej otworzyc w ING? Tam tez jest cos z tym expat (to my, tak?)

Piszcie co mozecie, ja jeszcze na starych watkach poczytam.
            Z gory dzieki za kolejna pomoc z Waszej strony!!!
          • Gość: Texas Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.altec.pl / *.altec.pl 06.05.05, 15:56
            W Fortisie nie ma oplat za przelewy do Polski

Pzdr;]
            • Gość: Sil Re: Pakiet Privilege Expat w Fortis Bank IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 06.05.05, 17:17
              Fajniutko, dzięki:).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka