Gość: rafal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 16:22 cześć,czy jedzie ktoś może w maju(ok17)do minehead,na program SWE,a może ktoś już był z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elo Re: wyjazd z lsj IP: *.ds.tu.koszalin.pl / 62.108.172.* 21.04.05, 19:18 elo my jedziemy tez mamy termin po 15 maja, to pewnie bedzie cos kolo 17 i tez do minehead. tylko kwas jest z transportem organizowanym przez nich. Pobieraja ponoc nieziemskie prowizje. Pytalem sie w biurze ze koszt do Bristolu to ok. 350 zl a do Cardiff 420 zl ( skad juz rzut beretem do minehead :) a oni w LSJ powiedzieli ze wstepny koszt szacuja na 500 - 600 zl i to tylko do LONDYNU ! gdzie mozna pojechac za 250 zl lub poleciec za tyle samo ( 2 h lotu) - NIECH SIE WDUPE POCALUJA!!!!!!!!!!! aHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafwol Re: wyjazd z lsj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:16 z tym transportem,to rzeczywiscie jakis przekręt, zeby praca byla tylko spoko, a w ogóle z jakiego miasta jesteś może Olsztyn, bo ja tak w razie czego moglibyśmy sie jakoś skontaktować przed wyjazdem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: wyjazd z lsj IP: *.ds.tu.koszalin.pl / 62.108.172.* 21.04.05, 22:45 jhestem z Koszalina moj mail chudyz@wp.pl. troche nas jedzie z Koszałkowa...jak cos to pisz smialo... elo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tatek Re: wyjazd z lsj IP: 217.146.123.* 22.04.05, 13:17 ja dalem sie wrobic w autobus jak mlody kaszalot! Jak dostaniecie kontrakt do domu wyjazd zalatwiajcie na wlasna reke, bo ten z lsj to koszmar- poziom uslug orbisu jest zenujaco niski (co jest nizej od nisko?). Jestem w Bognor w Butlinsie. Angole traktuja nas jakbysmy przyjechali tu podcierac im tylki. Ale grunt to nie poddawac sie presji i protekcjonalnego traktowania przez to socjalne dno. Zatem ambicje zotawiamy na poczatek w domu i bierzemy poprawke na ogladanie dwulicowych twarzy z lejacym sie non stop gownem w stylu HOW ARE YOU? sic! Odpowiedz Link Zgłoś
tslowar Re: wyjazd z lsj 22.04.05, 20:04 Ja jade z nimi w czerwcu i troche mnie to niepokoi. Uważam że akurat bilet powinno sie kupować samemu jak sie chce, a nie w taki sposób ze tylko u nich, to zdziercy ja nie moge... a jaką pracę tam dostaliście konkretnie? ile będziecie płacić za pokój? o ile wam to wiadomo. bo to że na wiecej niż 4,85 to chyba nie ma co liczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: wyjazd z lsj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:00 hej,ja wyjeżdzam 15,16 maj do Minehead, ale koleżanka jedzie już 2 maja,i w jej przypadku zapłaciła 270zł za bilet do Londynu i z tamtąd za 20 funtów sama musi kupić bilet do Minehead, także chyba nie przepłaciła.Mam być z nią w kontakcie ,jak będę miał jakieś info to rzucę na forum.Aha mam pytanie do osoby o loginie statek : jak jest atmosfera na miejscu,czy jest dostęp do neta,jak z warunkami,zakwaterowanie,płaca itd,itp mój mail rafiwol@wp.pl wielkie dzięki za wszelkie info,narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tatek Uwaga na LSJ IP: *.westsussex.gov.uk 25.04.05, 12:43 Czy firma posredniczaca w organizacji pracy w GB ( w kontraktach praca ta figuruje pod pojeciem miedzynarodowej praktyki) ma prawo pobierac od ppzryszlego pracownika jakiekolwiek oplaty? Ja ze znajomymi zaplacilismi 350 plnow jeszcze w Polsce , natomiast w umowie byl paragraf , ze firma LSJ ze Szczecina pobierze od nas 150£, po 50£ z trzech kolejnych wynagrodzen. Niestety (albo stety!) pracodawca brytyjski dopatrzyl sie niescislosci prawnych i nie wyrazil zgody na przelewanie naszych pieniedzy do Polski. Teraz LSJ chce abysmy sami przelali ta kwote na ich konta. Co w tym wypadku zrobic? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś