Dodaj do ulubionych

dodatke do minimalnej pensji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 01:57
Czy do minimalnej pensji jest przyznawany jakis dodatek od rządu U.K. ?
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:36
      oczywiscie 100pounds per week a i zapomnialem jeszcze , limuzyna z kierowca , a
      jak malo komus to sa specjalne form i dostaje sie wiecej

miki:)

P.S jakie pytanie taka odpowiedz
      • Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:15
        zapomniales! jeszcze darmowy flat
        • Gość: Catriona Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 28.04.05, 20:34
          Za to twoje: 'darmowy flat' zwalilo mnie z nog! Smiechu warte jacy to sie
          Brytyjczycy robia z tych Polakow!
          • Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:38
            prawda po nickach to wyraznie widac
            ,lol
            • Gość: asda Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 28.04.05, 21:09
              Catriona, masz racje. prawdopodobnie "flat" to jedyne slowo jakie znaja po
              angielsku , hehehe
              • Gość: look Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:38
                ja umiem sie jeszcze przedstawic . maj name is hahaahahahah
                • Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:57
                  ups ,
                  zdaje sie, ze wyszlo w koncu na jaw kto kozysta z tych dodatkow.
                  ale dlaczego odrazu gryzą ,nikt wam tego sklepikarzu niezazdrosci.
                  no bo niby czego masz nat min +rolsa+slugusa+mieszkanko za darmoche
                  i czego tu...
                  • Gość: asda Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 29.04.05, 11:51
                    korzysta a nie "kozysta"
                    • Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:19
                      lol,cos jeszcze ?
                      gryz...smialo to takie sympatyczne..
    • Gość: fifi Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.krak / *.crowley.pl 29.04.05, 15:14
      minimalna czyli taka ktora wystarcza na zycie. na twoim miejscu nie liczylabym
      na zadna pomoc spoleczna.
      • Gość: asda Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 29.04.05, 15:19
        gg a po co mam pisac wiecej???? dla mnie idea forum jest prosta, jesli ktos
        zadaje jakies pytanie to jak sie wie to sie odpowiada albo wskazuje miejsce
        gdzie jest odpowiedz a jak sie ktos wymadrza, to wtedy powoduje reakcje i tyle
        • Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:45
          wybacz stary ale w tym temacie nic niedodales konstruktywnego tylko pojechales
          po nas ,a na takie pytanie taka odpowiedz.potraktowalem to pyanie tak jak ty
          moja i poprzednia odpowiedz ,zbierznosc..lol..reakcji i tyle.a wogole to o co
          tu chodzi,heh ludzie jednak od psow sie az tak bardzo nieruzna jak sie dwa
          spotkaja obce to odrazu grysc szczekac ,ale w 99 % na tym sie konczy sie na
          zapoznaniu pokojowym i przechodza do obwachiwania ,fujjj..
          chyba niema o co tluc klawiszy no chyba ze o te ''dodatki''tj rolls etc...ale
          to sa popierduly ehh..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka