Gość: look IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 01:57 Czy do minimalnej pensji jest przyznawany jakis dodatek od rządu U.K. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:36 oczywiscie 100pounds per week a i zapomnialem jeszcze , limuzyna z kierowca , a jak malo komus to sa specjalne form i dostaje sie wiecej miki:) P.S jakie pytanie taka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:15 zapomniales! jeszcze darmowy flat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catriona Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 28.04.05, 20:34 Za to twoje: 'darmowy flat' zwalilo mnie z nog! Smiechu warte jacy to sie Brytyjczycy robia z tych Polakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:38 prawda po nickach to wyraznie widac ,lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 28.04.05, 21:09 Catriona, masz racje. prawdopodobnie "flat" to jedyne slowo jakie znaja po angielsku , hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:38 ja umiem sie jeszcze przedstawic . maj name is hahaahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:57 ups , zdaje sie, ze wyszlo w koncu na jaw kto kozysta z tych dodatkow. ale dlaczego odrazu gryzą ,nikt wam tego sklepikarzu niezazdrosci. no bo niby czego masz nat min +rolsa+slugusa+mieszkanko za darmoche i czego tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 29.04.05, 11:51 korzysta a nie "kozysta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:19 lol,cos jeszcze ? gryz...smialo to takie sympatyczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.krak / *.crowley.pl 29.04.05, 15:14 minimalna czyli taka ktora wystarcza na zycie. na twoim miejscu nie liczylabym na zadna pomoc spoleczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.server.ntli.net 29.04.05, 15:19 gg a po co mam pisac wiecej???? dla mnie idea forum jest prosta, jesli ktos zadaje jakies pytanie to jak sie wie to sie odpowiada albo wskazuje miejsce gdzie jest odpowiedz a jak sie ktos wymadrza, to wtedy powoduje reakcje i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: dodatke do minimalnej pensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:45 wybacz stary ale w tym temacie nic niedodales konstruktywnego tylko pojechales po nas ,a na takie pytanie taka odpowiedz.potraktowalem to pyanie tak jak ty moja i poprzednia odpowiedz ,zbierznosc..lol..reakcji i tyle.a wogole to o co tu chodzi,heh ludzie jednak od psow sie az tak bardzo nieruzna jak sie dwa spotkaja obce to odrazu grysc szczekac ,ale w 99 % na tym sie konczy sie na zapoznaniu pokojowym i przechodza do obwachiwania ,fujjj.. chyba niema o co tluc klawiszy no chyba ze o te ''dodatki''tj rolls etc...ale to sa popierduly ehh.. Odpowiedz Link Zgłoś