Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Brukseli

IP: *.cec.eu.int 03.06.05, 14:27
Czy ktos zdazyl juz moze odkryc dobrego fryzjera w Brukseli, z ktorym mozna
sie porozumiec w innym jezyku niz francuski? Bede wdzieczna za wskazowki..
Obserwuj wątek
    • repairman Re: Fryzjer w Brukseli 03.06.05, 14:38
      A w jakim innym jezyku masz na mysli ??

PL - UK - MC ?? :D

• Gość: Aga Re: Fryzjer w Brukseli IP: *.cec.eu.int 03.06.05, 14:58
        Angielski, niemiecki, polski?
        • repairman Re: Fryzjer w Brukseli 03.06.05, 15:06
          Sa np na Av.Louise : Angielski , polski to nie szybciej z polskim jakas pani
          z polskiej gazetki w rubryce ogloszen
          • Gość: anbxl Re: Fryzjer w Brukseli IP: *.54-201-80.adsl.skynet.be 03.06.05, 16:19
            Belgijskich fryzjerow nie polecam-poczytaj bylo o tym na forum belgia net.Sama
            mam zle doswiadczenia i dlatego zawsze chodze do fryzjera jak jestem w PL
    • Gość: s Re: Fryzjer w Brukseli IP: *.cec.eu.int 04.06.05, 16:23
      chyba jest salon renata na ch d'ixelles
    • aga6000 Re: Fryzjer w Brukseli 05.06.05, 14:59
      Dobry salon fryzjerski gdzie obsluza cie po angielsku jest w Parlamencie,
      prowadzi go Wegier. Wystarczy zadzwonic i sie umowic. W piatki jest bardzo
      ciezko sie dostac i radze nie przychodzic bez rendez vous.
      Kiedys mialam mojego ulubionego fryzjera ale niestety przeprowadzil sie i
      przeniosl zaklad. Teraz chodze na nosa i jeszcze nigdy sie nie zawiodlam.
      Ogolnie w Belgii jest wiele dobrych zakladow, odstraszaja jedynie cenami. Za
      ostatnie strzyzenie (dlugie wlosy) i ukladanie zaplacilam 52 euro ! Wiec
      rzeczywiscie warto korzystac z okazji w Polsce, ale trudno czasami czekac do
      wyjazdu zeby cos zrobic z wlosami...
      Ostatnio przypadkiem wdepnelam do salonu na placu Jourdan i zauwazylam ze
      chodzi tam wiele osob z pobliskich budynkow Komisji i ktos z obslugi mowi po
      angielsku. Niestety nie zachowalam ich karty i nie pamietam jak ten salon sie
      nazywa. Obok jest sklepik z antykami.
      Gdyby ktos potrzebowal kosmetyczki, to polecam salon Lidia Kova naprzeciwko
      Parlamentu, rue d'Idalie. Prowadzi go przesympatyczna Slowaczka. Jesli ktoras z
      was ma ochote przetestowac, to posiadam bony na 10euro rabatu przy pierwszej
      wizycie. Zainteresowane lub zainteresowani moga pisac na priva.
      • Gość: Lezsek Re: Fryzjer w Brukseli IP: *.242.81.adsl.skynet.be 05.06.05, 15:25
        Polecam sieć Olivier Dachkin (bialy napis na czarnym tle). Jeden salon jest np.
        kolo stacji Merode - uliczka pod górę w okolicach banku ING, na rogu, a drugi
        tuż przy Komisji (chyba Archimede). Fryzjerzy rozumieją angielski w zakresie
        swojej profesji. Gość pojal moje intencje po 3 słowach, kiedy w kraju zdarzyło
        mi się tę samą fryzurę objaśniać 10 minut.
    • Gość: Tomek Re: Fryzjer w Brukseli IP: *.241.81.adsl.skynet.be 05.06.05, 18:29
      Hej,

moja zona chodzi od roku do Polki, ktora ma swoj zaklad niedaleko metra Hankar.
      Adres to Avenue de l`Eglise Saint-Julian 8, 1160 Bxl. (tel. Edyta 0495 689 720)

Jest zadowolona, ze moze sie rozmowic po polsku (a przy farbowaniu to dla niej
      istotne) jak i cena uslugi jest baaardzo konkurencyjna w stosunku do belgijskich
      zakladow. Nie mowiac o jakosci uslug...

www.belgeo.be/
      Pozdr

TS
      • Gość: Tomek Re: Fryzjer w Brukseli IP: *.241.81.adsl.skynet.be 05.06.05, 18:39
        sorry, blad mi sie wkradl w nr tel:

p. Edyta tel 0495 689 729 - to dla zainteresowanych.

Jesli macie namiary na dobrego i sprawdzonego dentyste to bede b.zobowiazany.
        Po prostu nie lubie tracic czasu i pieniedzy na szukanie,
        nie ma to jak lista dobrych kontaktow na miejscu.

Mam jeszcze kontakt na niezlego lekarza rodzinnego - ale moze bysmy zalozyli
        osobny watek na tego typu kontakty (ale warunek to sprawdzenie ich na "wlasnej
        skorze"!)
        • Gość: EK Re: Fryzjer w Brukseli IP: *.upc.chello.be 05.06.05, 23:41
          Kontat do lekarza rodzinnego bardzo poprosze!
          EK
          • repairman Re: Fryzjer w Brukseli 06.06.05, 09:38
            Skrobnij na PRV , podam kontakty do dobrych lekarzy , ginekologow etc .)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka