Dodaj do ulubionych

fajne tanie studio/450Euro

IP: 195.72.81.* 27.06.05, 11:23
moja znajoma chce wynajac studio u siebie w domu - 1 min od pl.de la liberte,
2 min od metra madou, ,05 minutki od pl.d.barricades :)
Telewizja,prysznic,aneks kuchenny, studio w podpiwniczeniu - bardzo czysto,
ladnie i ogrzewanie centralne. Telefon z ADSL - rachunek przychodzi z
bilingiem wiec placi sie oddzielnie za rozmowy
450 Euro - ze wszystkimi oplatami (bez tel.rozmow wychodzacych). piszcie
jesli chcecie jeszcze wiecej wiedziec...
Obserwuj wątek
    • Gość: jodza Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:49
      ja jestem zainteresowana:mam pare pytan: studio w podpiwniczeniu: ma jakieś
      okna na świat czy jest to piwnica przerobiona na mieszknie? ma oddzielne
      wejście? Od kiedy wolne - kiedy należałoby podjąc decyzję? moza zobaczyć jakieś
      zdjęcia? jakby co: jodza@gazeta.pl
      • Gość: ale okazja Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.cec.eu.int 27.06.05, 12:14
        Ja radzilabym uwazac. Wydaje mi sie ze ta cena za studio w PODPIWNICZENIU
        niedaleko MADU to nie jest zadna rewelacja.
        • Gość: jodza Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:07
          a masz jakiejeś inne propozycje?
          • Gość: a mam Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.cec.eu.int 27.06.05, 14:12
            Proponuje zejsc na strone Immoweb Belgia i tam poszukac poza tym strona vlan.be
            tez ma nieruchomosci a wogole najlepszym posunieciem to zdaje sie jest na
            pierzsze dwa tygodnie wynajac servoce appartment o tym juz tu byma mowa i
            szukac w tym czasie to co jest Ci najlepiej pasujace.

Ja nagralam przed przyjazdem tu kilka agencjii ktore mnie wozily po terenie co
            przy okazjii dalo mi orientacje w jakiej okolicy bym chciala mieszkac a w
            jakiej nie.

Nie pamietam dokladnego adresu na service apartments ale ja wynajelam
            mieszkanie z 1 sypialnia i kuchnia salon z calym wyposazeniem. Placilam zdaje
            sie jakies 280 za tydzien ale naprawde sie oplacilo. Powodzenia.

• Gość: jodza Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:59
              immoweb i vlan. be juz przeszukałam. A jakie agencje proponujesz? i za ile
              udało się Ci wynająć mieszkanie?
              • Gość: woj Re: fajne tanie studio/450Euro IP: 195.72.81.* 27.06.05, 15:58
                niedaleko madou, ale blizej centrum,a nie st joose. Bylem widzialem i wiem ze
                okolica jest naprawde przyjemna - nawet wieczorem. Jest okno na swiat, wejscie
                jest to samo co do domu, tylko drzwi do studia sa zaraz po prawej stronie za
                wejsciem glownym.
                Zapomnialem dodac, ze jest i pralka i miejsce na suszenie rzeczy.
                wlascicielka bardzo przyjemna,
                • wr11 Re: fajne tanie studio/450Euro 27.06.05, 16:03
                  widzialem wiele mieszkan jak sam szukalem na vlan.be, immoweb.be,
                  expatriates.com, voy forum itd... a to jest spoko - szczegolnie ze nie placisz
                  za prad ani za gaz tylko wszystko jest juz w cenie.
                  W wiekszosci ogloszen all included musisz zaplacic dodatkowo elektrycznosc,a tu
                  jest w cenie.
        • Gość: byly_eurokrata Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.netcologne.de 27.06.05, 16:08
          Z tym Pl. des barricades trzeba uwazac, niektore domy calkiem calkiem, obok
          straszne rudery, ja sie nie zdecydowalem, bo juz w ciagu dnia snuly sie tam
          typy w stylu "drobny pijaczek", ale trudno powiedziec, bo kilkaset metrow dalej
          byly nawet jakies fajne restauracyjki i mila atmosfera. W kazdym badz razie
          warto sie dobrze przypatrzyc tej okolicy, bo za 450 to sie chyba znajedzie i
          gdzies indziej bez klopotow cos podobnego
          • Gość: a mam Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.cec.eu.int 27.06.05, 16:20
            Najlepiej naprawde sienie spieszyc bo sama chyba wiesz ze tu sie placi spory
            zastaw i zobowiazuje na rok i ciezko potem z kontraktu wyjsc jak ci sie nie
            spodoba.

Naprawde warto tydzien czy dwa spedzic troche prowizorycznie i miec troche
            orientacji. W okolicach Madu za zadne skarby nie chcialabym mieszkac. Sa
            ladniejsze dzielnice typu Watermaal czy Woluwe. Na mapie wyglada troche daleko
            ale metrem do Schuman jedzie sie 15 minut a okolica zieloniutka a w sobote las
            i jeziorka pod nosem.

Ja mam mieszkanie z 3 pokojami mniej wiecej 100m w pelni umeblowane widok na
            lasek z tylu bloku jeziorko. Place 720 plus to co zuzyje.
            • Gość: Sławek Re: fajne tanie studio/450Euro IP: *.winkhaus.com.pl 05.07.05, 14:17
              Cześć!

Mozesz podać nazwy agencji nieruchomości które pomogły Ci znależć mieszkanie?
              Które możesz polecić?

Sławek
              • wr11 Re: fajne tanie studio/450Euro 05.07.05, 15:20
                ja szukalem przez storny internetowe vlanimmo.be i immoweb.be i expatriates
                agencje sie powtarzaja - kilkakrotnie spotkalem sie z AD immo i Euro rent. Z
                reguly chca od Ciebie od miesiaca do trzech gwarancji bankowej - czyli
                zablokowania kasy na koncie i podpisania umowy na przynajmniej rok (zdaza sie
                ze krocej, zdaza sie ze dluzej). Umowe mozna potem komus innemu przekazac, ale
                musisz sam taka osobe znalezc, Mozna szukac mieszkan albo wspollokatorow
                poprzez appartager.com/be i fora starzystow. Tam jest duzo tanszych ogloszen
                niz na vlan i immowebie. Pozdrawiam
    • Gość: piotrek Re: fajne tanie studio/450Euro IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 11.07.05, 12:20
      jestem zainteresowany, jeszcze aktualne? jak tak, to prosze o maila
      rapache@poczta.onet.pl
      dzieki
      • wr11 Re: fajne tanie studio/450Euro 11.07.05, 16:14
        niestety, przykro mi ale juz jest wynajete do konca wrzesnia, wolne potem jesli
        jestes zainteresowany. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka