kasienka80 22.09.05, 19:56 Kto z was probuje sil na urzednikow kontraktowych? Wiadomosci mialy byc we wrzesniu, jeszcze nic nie ma. Moje Epso Porta milczy. Wasze tez, czy po prostu nie przeszlam preselekcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bamaza Re: Kontraktowi- EPSO PORTA IP: *.attu.pl 22.09.05, 20:45 moje tez milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Kontraktowi- EPSO PORTA IP: *.243.81.adsl.skynet.be 22.09.05, 22:07 Milczy wszyskich,bo epso ma kilkumiesieczne opoznienie i trzeba bedzie jeszcze troche poczekac i wykorzystac ten czas na przygotowanie do testow,ale do mnie dochodza sluchy,ze to pic z tym epso porta i ze maja zredukowac kat C Odpowiedz Link Zgłoś
kttosia Re: Kontraktowi- EPSO PORTA 23.09.05, 07:53 moje epso tez milczy a ja zaglądam tam coraz częściej i przypomina sie mi taki bardzo adekwatny cytat : " im bardziej Puchatek zaglądał do środka tym bardziej tam Prosiaczka nie było" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexa Re: Kontraktowi- EPSO PORTA IP: *.76.253.2.coditel.net 23.09.05, 13:02 U mnie tez echo ... Ale znajoma dostala juz e-mail dotyczacy potwierdzenia kolejnego etapu udzialu w tym konkursie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Kontraktowi- EPSO PORTA IP: *.upc.chello.be 23.09.05, 18:47 nie, chyba jeszcze nie ma, ja tez sprawdzalam i nic Odpowiedz Link Zgłoś
kttosia najświeższa informacja 26.09.05, 14:26 Oto co dostałam od nich gdy spytałam czy faktycznie sa opóźnienia w procesie selekcji: Further to your request, you will have a communication within your EPSO Porta at the end September, or beginning October 2005. If you are preselected, the tests will be end of November, December 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
lasagnetta Re: najświeższa informacja 26.09.05, 15:06 dzieki kttosia. stawiam na poczatek grudnia tak jak dwa lata temu- tez konkurs mial byc jesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: najświeższa informacja 26.09.05, 15:19 Dzieki dobra kobieto za info. Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: najświeższa informacja 26.09.05, 16:09 No tak,ale niewiadomo czy przejdziemy etap preselection... Odpowiedz Link Zgłoś