Dodaj do ulubionych

praca ochroniarza w Europie

IP: 81.21.196.* 10.10.05, 13:04
Szukam osób, które pracowały lub obecnie pracują w zawodzie ochroniarza w
jednym z krajów UE.
Obserwuj wątek
    • Gość: J. Re: praca ochroniarza w Europie IP: *.fbx.proxad.net 10.10.05, 18:49
      Pracowalam jako agent bezpieczenstwa - profiler na lotnisku.
      • Gość: aga Re: praca ochroniarza w Europie IP: 81.21.196.* 12.10.05, 11:22
        A jak można się z Tobą skontaktować (możesz podać mi swój emial lub nr gg)?
        • Gość: J. Re: praca ochroniarza w Europie IP: *.fbx.proxad.net 12.10.05, 14:00
          Pisz tutaj.
          • Gość: Aga Re: praca ochroniarza w Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:37
            Ile Ci płacą za godzinę?
            • Gość: J. Re: praca ochroniarza w Europie IP: *.fbx.proxad.net 21.10.05, 13:14
              36.50 E/h brut.
    • kvin_n dołączam się 29.10.05, 16:24
      ja też szukam. wydaje mi się, że jeszcze mało to jest popularny zawód wśród
      tych 'wyjazdowych', może dlatego mało jeszcze ofert jest u polskich pośredników
      ostatnio widziałam w itc ale dziś mi to nie działa
      ochroniarze piszcie... jśli o mnie chodzi, interesuje mnie, czy gdzieś są /po
      prostu, cóz, banał/ wolne miejsca
      • Gość: jaca Re: dołączam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:42
        pytaj w itc albo tutaj www.pracawanglii.com/

ja wyjezdzam pod koniec grudnia z itc i jestem bardzo ciekwy co to będzie :)
        • raven6 Re: dołączam się 07.12.05, 23:01
          witam. Zaczne od tego ze jakis tydzien temu wyslalem swoje CV do ITC odpowiedz
          otrzymalem dosc szybko. Po kilku dniach zadzwonila do mnie Pani i spytala czy
          interesuje mnie praca przy pakowaniu art spozywczych gdyz w CV mialem zawarta
          informacje ze pracowalem w Hurtowni. Pogadalem sobie z pania dowiedzialem sie co
          i jak i 2 dni pozniej zadzwonila ta sama pani z przedstawicielka z anglii
          pogadalismy sobie po angielsku i jutro ma dzwonic zeby ustalic szczegoly. Jechac
          ma 13.12.2005r. wiec calkiem niedlugo. Jesli pojade postaram sie napisac co i
          jak o tej firmie gdyz szukalem na forum i znalazlem duzo psprzecznych
          informacji. Pozdrawiam.
        • Gość: Neva6 Re: dołączam się IP: *.tvgawex.pl 17.12.05, 18:29
          moj syn wyjechal 13.12 z ITC wszystko jest ok poza jednym przycinaja na
          mieszkaniech ale to prawdopodobnie wina PRO Visty ktora tez swoja kase musi z
          tego miec. ITC mowi i pisze w umowie mieszkanie za 50 funtow a ta moj syn placi
          60 i to jeszcze nie ma lodowki, pralki, kuchenki gazowej czy tam jakiejs do
          gotowania, zelazka, a co wazniejsze zadnej szafy na ciuchy. Odkurzacz kupil
          sobie sam. Wiec cos tu jest nie w porzadku.Reszta jak wspomnialam ok lacznie z
          praca.Pozdrawiam wszystkich udajacych sie z firma ITC......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka