janeczka42 17.11.09, 09:28 WITAM ,MAM 39 LAT ,POSZUKUJĘ PRACY W OPIECE PRZY OSOBACH STARSZYCH,MAM DOSWIADCZENIE ZNAM J. NIEMIECKI ,PRAWO JAZDY KAT B KONTAKT TEL +48 793 148 168 GG 10188771 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sisi40 Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 17.11.09, 13:56 Mam znajomą,która szuka kogoś do opieki nad matką.Możesz napisać ile chciałabyś miesięcznie za swoją pracę?Są to okolice Passau.Pozdrawiam Odpowiedz Link
sisi40 Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 17.11.09, 13:57 Acha,pisz na mojego maila gazetowego. Odpowiedz Link
promenada2 Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 13.01.10, 10:31 witam , ja rózwnież poszukuję jakiegoś kontaktu firmy , która oganizuje takie wyjazdy. wróciłam w grudniu z kolejnego wyjazdu- na kazdym bylam ok 8 miesiecy. Babci sie teraz zmarło i szukam nowej pracy. Odpowiedz Link
45graz Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 21.01.10, 11:57 można znaleźć kilka firm w internecie, pójść i podpisać z nimi umowę.. no a jeżeli nie chcesz tak w ciemno, to mogę z swojego doświadczenia polecić Promedica24. Wybrałam ich bo najdłużej są na rynku chyba, no więc są godni zaufania. No i powiem tak, nadal jestem zadowolona z wyboru. Sprawdź mają kilka oddziałów w Polsce, może jest coś blisko ciebie. Odpowiedz Link
wikcia141 Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 17.01.10, 22:13 WITAM-MAM PYTANIE CZY PANI ZNAJOMA JUZ ZNALAZLA KOGOS DO OPIEKI JA BYLABYM ZAINTERESOWANA Odpowiedz Link
sta.sta Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 02.02.10, 11:33 zamiast czekac na okazje wyjazdu, lepiej przejdzie sie Pani do jakiegos biura posredniczacego i otrzyma prace od reki. Gdzie Pani mieszka? Czytalam ze Promedica24 ma biura w calej Polsce, latwo do nich dojechac i zalatwic formalnosci na miejscu. Odpowiedz Link
vivax0 Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 22.06.15, 13:57 Witam. Reprezentuję firmę Vivax. Chciałabym zaoferować współpracę z nami. Wymagamy: - Komunikatywna lub dobra znajomość języka niemieckiego, - Cierpliwość i empatia, - Życzliwe nastawienie do ludzi, - Chęć niesienia pomocy innym, - Predyspozycje do pracy z osobami niepełnosprawnymi oraz starszymi, - Gotowość do podjęcia pracy w Niemczech na minimum 2 miesiące, - Mile widziane doświadczenie. Oferujemy: - legalne zatrudnienie z polskim pracodawcą na podstawie umowy o pracę, - bezpłatny dojazd, - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie w miejscu pracy, - ubezpieczenie na terenie Polski i Niemiec. Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt biurovivax@yahoo.de Odpowiedz Link
rekrutacjaccm Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 29.06.15, 15:22 PRACA DLA PIELĘGNIAREK I TERAPEUTÓW ZAJĘCIOWYCH - nabór ciągły - bez kosztów pośrednictwa! CCM Sp. z o.o. jest niemiecką firmą zajmującą się rekrutacją pracowników od ponad 15 lat, wpisaną w rejestrze agencji zatrudnienia pod numerem 10269, która współpracuje z największymi firmami z sektora opieki na starszymi osobami. Proponujemy pracę tylko w ośrodkach dla seniorów ? nie zajmujemy się pośrednictwem do całodobowej prywatnej opieki nad starszymi osobami! Kandydaci / Kandydatki otrzymają od przyszłego pracodawcy oficjalną umowę o pracę na czas nieokreślony według niemieckiego prawa pracy, jeszcze przed wyjazdem z kraju! Wymagania: - wykształcenie pielęgniarskie; - komunikatywna znajomość języka niemieckiego; - referencje, świadectwa pracy, kursy językowe etc. będą dodatkowym atutem. Oferujemy: - umowa bezpośrednio z pracodawcą niemieckim, - niemiecka umowa o prace na czas nieokreślony z pełnym zabezpieczeniem socjalnym, ubezpieczeniem i dodatkami na dzieci - gwarancję niezmienności kwoty wynagrodzenia! - wynagrodzenie od 2000 EURO (ok.10 000 zł) do 3600 EURO (ok.15000 zł) brutto + dodatki za nadgodziny, weekendy, święta oraz nocki (w zależności od wykształcenia, doświadczenia oraz znajomości języka); - mieszkanie; - pomoc w organizacji całego pobytu + ew. pomoc w znalezieniu pracy dla partnera i szkoły dla dzieci CV w języku niemieckim prosimy przesłać na adres: rekrutacja@ccmcc.pl Pamiętaj, od 01.01.2015 obowiązuje w Niemczech minimalna krajowa 8,50 Euro/godz.dla wszystkich pracowników legalnie zatrudnionych. Pracodawcy, którzy płacą mniej ryzykują wysokie grzywny. W najbliższym czasie oczekiwana jest fala kontroli urzędniczych. Praca "na czarno" powoduje kary 25.000 Euro dla pracodawcy za każdego zatrudnionego oraz 5.000 Euro dla pracownika. Odpowiedz Link
zmienniczkapracaniemcy Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 17.03.16, 09:51 Szukam zmienniczki do opieki nad starszą panią do Niemiec. Więcej informacji pod numerem telefonu 507-797-014. Miło byłoby gdyby osoba potrafiła j.niemiecki. Termin od maja 2016. Odpowiedz Link
zmienniczkapracaniemcy Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 27.03.16, 14:29 OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE !!!!! PROSZĘ NIE DZWONIĆ. Odpowiedz Link
25barbara Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 05.05.16, 22:32 Szukam pracy mam 50lat babcia zmarła miała depcze starszą mój tele600664217moj barbaraurbaniak1965@wp.pl Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 19.02.17, 11:30 Personel Konsulting Opiekunka medyczna do domów opieki i szpitali, Zachodnie Niemcy. poszukuje na zlecenie agencji pracy tymczasowej do zachodnich Niemiec, Hannover, oraz inne miasta : Opiekunek / opiekunów osób starszych do pracy w ośrodkach medycznych. Obowiązkowe doświadczenie w opiece potwierdzone certyfikatami i znajomość języka niemieckiego na poziomie minimum B1 Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak: szpitale, domy opieki, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie. Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej. Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian. 160 godzin miesięcznie + nadgodziny. Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych. Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza. Wsparcie przy rehabilitacji. Towarzyszenie umierającym. Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku. Wymagania: Aktualne przynajmniej roczne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych. Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego. Zadbany wygląd i kultura osobista. Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie. Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne. Stawka godzinowa: 14 euro brutto. Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinowej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta. Zarobek miesięczny brutto ok. 2200 euro, plus nadgodziny, plus dodatki Zakwaterowanie zapewnione ale płatne do 200 E W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting Agencja Pracy 14948 22-400 Zamość ul.J.Kilinskiego 68a tel. + 48- 516 620 061, 509 555 603 www.goldennet.pl/firma.20010 Odpowiedz Link
violettas-pflegeagentur24h Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 06.05.16, 16:20 Oczekiwania : - doswiadczenie w opiece - komunikatywny,dobry jezyk niemiecki - dzialanosc gospodarcza ( pomozemy otworzyc) - prawo jazdy - NIEPALACA Prosze wejsc na strone: www.violettas-pflegeagentur24h.de nacisnac przycisk 'polish' obok polskiej flagi i wypelnic ankiete prsonalna. Oddzwonimy Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: SZUKAM PRACY -OPIEKA ! 19.11.16, 10:43 Przestańcie pracować jaklo sprzatające, gotujące , samotnie siedzące z chorymi opiekunki. Mamy dla Was godne warunki pracy i płacy. RZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU PROSZE PRZECZYTAC DOKŁADNIE OFERTĘ I WYDRUKOWAĆ OFERTA PRACY DLA OPIEKUNEK MEDYCZNYCH Żeby pracować w ośrodkach medycznych muszą kandydatki mowić po niemiecku i posiadać minimum doświadczenie w opiece. Opiekunka medyczna do domów opieki, szpitali, Zachodnie Niemcy Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak szpitale, domy opieki, szpitale, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian 160 godzin miesięcznie + nadgodziny Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza Wsparcie przy rehabilitacji Towarzyszenie umierającym Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku Wymagania: Aktualne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego Zadbany wygląd i kultura osobista Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne Stawka godzinna: 10,50 euro brutto Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinnej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta Dodatkowo dieta 10 euro netto za każdy przepracowany dzień Zarobek miesięczny netto ok. 1400 – 1800 euro Zakwaterowanie zapewnione i bezpłatne Zwrot kosztów podróży W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting ul.J.Kilińskiego 68a 22-400 Zamość tel 509 555 603 mail.synapsa.synapsa@onet.pl Odpowiedz Link