Dodaj do ulubionych

jak dobrze miec lekarza (domowego)

15.11.05, 20:45
Do zalozenia watku natchnela mnie korespondencja prywatna. Sluchajcie, jak juz
tu w Belgii jestescie, to znajdzcie sobie lekarza domowego. To naprawde wiele
upraszcza.

Jak znalezc dobrego? Najprosciej popytac sasiadow. A przy okazji nawiazecie
kontakt z sasiadami, co w Belgii jest BAAAARDZO wazne. Nie zartuje.
Obserwuj wątek
    • adm-adm Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) 16.11.05, 08:47
      swiete slowa
      pod warunkiem ze jak juz sie go ma, to:
      widuje sie go czesciej niz 1 w roku na szczepieniach, i jak cos sie dzieje
      niestandardowego to on w ogole nas kojarzy;-), a po drugie ze jak sie cos
      dzieje to on nie jest ... na wakacjach ;-))
      a sasiedzi w Belgii to bardzo wazna sprawa, najlepiej od razu isc z
      doniczka/ciastem i sie przedstawic:-)
      • Gość: mama Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 12:01
        mam swietnego legarza mowiacego w jezyczkach ktory dojezdza do domu 24/24 przez
        caly tydzien co sie przydaje zwlaszcza jesli sie ma dzieci. Moge podac namiary
        na priva
        • Gość: anbxl Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 18:03
          Wiekszosc lekarzy dojezdza do domu jak ktos sobie zyczy bo za to wiecej sie
          placi.Ja polecam moja lekarke Miroslawa Blewaska-oczywiscie mowi po polsku i
          zna sie na swojej robocie,a jak czasem jest sie przemeczonym to tez zrozumie :-)
          Tez namiary na priva
          Co do sasiadow-zazdroszcze wam tych oki bo jakos ja na takich super jeszcze nie
          natrafilam,no poza kilkoma wyjatkami
          • Gość: eposoguy Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: 80.91.145.* 16.11.05, 18:16
            HEj czy moglbym otrzymac namiary do tej pani doktor na priva z gory dziekuje.
            Moj email epsoguy@yahoo.com
          • Gość: Doki Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 16.11.05, 18:33
            Gość portalu: anbxl napisał(a):

> Wiekszosc lekarzy dojezdza do domu jak ktos sobie zyczy bo za to wiecej sie
            > placi.

No nie, to akurat nie dlatego. Po prostu tak sie utarlo i juz. Nie chodzi o to,
            ze oplata za wizyte domowa jest wieksza, bo roznica jest nieznaczna i nie
            pokrywa kosztow z dojazdem zwiazanych. No chyba ze naliczysz sobie extra
            suplementy, ale tego pacjenci w wiekszosci nie zniosa. No i dotyczy to tylko
            lekarzy domowych. Specjalisci po domach nie jezdza, takie rzeczy to widzialem
            tylko w Polsce, nie w Belgii.
            • Gość: pacjentka Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.17-136-217.adsl.skynet.be 16.11.05, 19:57
              i to bylo cudowne.. a tu:-(
              • Gość: Doki Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 16.11.05, 20:06
                > i to bylo cudowne

Mam inne zdanie. To bylo przede wszystkim niepotrzebne.

> a tu:-(

A tu jest normalnie :-DDD
                • Gość: pacjentka wannabe Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.17-136-217.adsl.skynet.be 16.11.05, 20:16
                  dla dokich :-)
                  • do.ki Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) 16.11.05, 20:30
                    > dla dokich :-)

Nie, dla wszystkich. Po pierwsze, specjalista w domu pacjenta niewiele moze
                    zrobic, w kazdym razie nie wiecej niz lekarz domowy. Co, caly swoj sprzet ma
                    taszczyc ze soba?

Po drugie, malo ktorego pacjenta (nawet epsa) stac na wizyte domowa specjalisty.
                    Jak myslisz, za ile chcialoby mi sie fatygowac do Ciebie, skoro z gory wiem, ze
                    to niepotrzebne?
                    • asiunia.lux Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) 16.11.05, 21:28
                      do.ki napisał:

> Co, caly swoj sprzet ma taszczyc ze soba?

Hihi.. a co, taki kardiolog nie moze zapakowac jakiejs furgonetki z Hertz`a
                      po brzegi i jechac do pacjenta na przeszczep serca na przyklad? W najgorszym
                      wypadku pacjent wykituje u siebie na drugim pietrze, ale co tam... Pojedzie do
                      nastepnego...
                      Jessa nie!

• Gość: Doki Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 16.11.05, 21:33
                        Moze troche przesadzilas z tym przeszczepem, ale z grubsza o to wlasnie chodzi,
                        ze jesli lekarz ma zbadac pacjenta fizykalnie (czyli oczami, uszami, rekami,
                        stetoskopem i swiatelkiem), to do tego nie potrzeba specjalisty, a jezeli ma
                        taszczyc ze soba sprzet, bylo nie bylo, specjalistyczny, to to zaczyna byc
                        troche bez sensu.

Wiekszosc dolegliwosci, ktore sklaniaja ludzi do odwiedzenia jakiegokolwiek
                        lekarza, nie wymaga interwencji specjalistycznej.

W systemie finansowanym z podatkow zas nie mozna od razu siegac po towar z
                        najwyzszej polki. Tego zaden system nie wytrzyma.
                        • Gość: asiunia Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.pt.lu 16.11.05, 21:40
                          > Moze troche przesadzilas z tym przeszczepem

Calkiem nieswiadomie...

pzdr:)
                          • paw_dady Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) 16.11.05, 22:07
                            Gość portalu: asiunia napisał(a):

> > Moze troche przesadzilas z tym przeszczepem
                            >
                            > Calkiem nieswiadomie...
                            >
                            > pzdr:)

lizus ;P
                            • Gość: ? zmartwychwstal ? IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:11
                              • paw_dady Re: zmartwychwstal ? 16.11.05, 22:14
                                jak na zmarlego wyglada calkiem do rzeczy ;P

Ps jak jestes kobieta przyslij zdjecia w bikini ;)
                                • Gość: . wypad z baru ... najpierw przyslij swoje IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:15
                                  • paw_dady jakiego baru? cos dziecko jzu wypilas? ;o) 16.11.05, 22:19
                                    to jestesmy w barze? moze sie przedstawie dady, paw dady ;o)

oczywiscie zkaladajac zes kobieta a nie kolejy "czarny_godzin"
                                    • paw_dady Re: jakiego baru? cos dziecko jzu wypilas? ;o) 16.11.05, 22:25
                                      paw_dady napisała:

> oczywiscie zkaladajac zes kobieta a nie kolejy "czarny_godzin"

jesli jestes kobieta mozesz byc tylko jedna - wtedy chyle czola bo to
                                      sympatyczna i przemila osobka ;)
                                      • Gość: Sofi 2 razy gin z tonikiem, ale kusi mnie ten Bowmore w IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:30
                                        barku.

Nie robic mi tu reklamy.

Tomi moze ty w bikini ?
                                        • paw_dady angel blanco + 2/3 coli tez ok ;) 16.11.05, 22:34
                                          Gość portalu: Sofi napisał(a):

> barku.
                                          >
                                          > Nie robic mi tu reklamy.

ehh ta moaj intuicja ;) wiej Sofi i ja sie dzis napije ;)

> Tomi moze ty w bikini ?

hy hy duza bym za ten widok dal - tomi z oplaenizna po bikini kolo leppera ;)
                                          • tomi_22 Re: angel blanco + 2/3 coli tez ok ;) 16.11.05, 22:35
                                            paw_dady napisała:

>
                                            > > Tomi moze ty w bikini ?
                                            >
                                            > hy hy duza bym za ten widok dal - tomi z oplaenizna po bikini kolo leppera ;)

ZBOCZENIEC ;o)
                                            • paw_dady Re: angel blanco + 2/3 coli tez ok ;) 16.11.05, 22:43
                                              tomi_22 napisał:

> paw_dady napisała:
                                              >
                                              > >
                                              > > > Tomi moze ty w bikini ?
                                              > >
                                              > > hy hy duza bym za ten widok dal - tomi z oplaenizna po bikini kolo lepper
                                              > a ;)
                                              >
                                              > ZBOCZENIEC ;o)

lepiej excentryk ;)
                                        • tomi_22 Re: 2 razy gin z tonikiem, ale kusi mnie ten Bowm 16.11.05, 22:35
                                          ze co? no co ty?

Ps
                                          Masz marzenia senne ;o)))
                                          • Gość: Sofi A mozesz troche IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:37
                                            jasniej, bo jakos sie sciemna, a tresci w tej wypowiedzi malo.

• tomi_22 Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:38
                                              No o mnie w tym bikini ;)

Ps
                                              Mam wydepilowac strefe, czy calosc?
                                              • paw_dady Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:42
                                                tomi_22 napisał:

> No o mnie w tym bikini ;)
                                                >
                                                > Ps
                                                > Mam wydepilowac strefe, czy calosc?
                                                calosc :p
                                                • tomi_22 Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:43
                                                  paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                                  >
                                                  > > No o mnie w tym bikini ;)
                                                  > >
                                                  > > Ps
                                                  > > Mam wydepilowac strefe, czy calosc?
                                                  > calosc :p

No, masz racje, optyczny efekt bedzie jeszcze lepszy ;P
                                                  • paw_dady Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:45
                                                    tomi_22 napisał:

> paw_dady napisała:
                                                    >
                                                    > > tomi_22 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > No o mnie w tym bikini ;)
                                                    > > >
                                                    > > > Ps
                                                    > > > Mam wydepilowac strefe, czy calosc?
                                                    > > calosc :p
                                                    >
                                                    > No, masz racje, optyczny efekt bedzie jeszcze lepszy ;P

a co wejdziesz przed zdjeciem do garacje wody? ;)
                                                  • tomi_22 Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:46
                                                    paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                                    >
                                                    > > paw_dady napisała:
                                                    > >
                                                    > > > tomi_22 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > No o mnie w tym bikini ;)
                                                    > > > >
                                                    > > > > Ps
                                                    > > > > Mam wydepilowac strefe, czy calosc?
                                                    > > > calosc :p
                                                    > >
                                                    > > No, masz racje, optyczny efekt bedzie jeszcze lepszy ;P
                                                    >
                                                    > a co wejdziesz przed zdjeciem do garacje wody? ;)

Nie, wejde do zimnej ;P
                                                  • paw_dady Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:47
                                                    > > > No, masz racje, optyczny efekt bedzie jeszcze lepszy ;P
                                                    > >
                                                    > > a co wejdziesz przed zdjeciem do garacje wody? ;)
                                                    >
                                                    > Nie, wejde do zimnej ;P

ehn efekt bedzie tylk czy o to chodzilo ;)
                                                  • tomi_22 Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:50
                                                    paw_dady napisała:

> > > > No, masz racje, optyczny efekt bedzie jeszcze lepszy ;P
                                                    > > >
                                                    > > > a co wejdziesz przed zdjeciem do garacje wody? ;)
                                                    > >
                                                    > > Nie, wejde do zimnej ;P
                                                    >
                                                    > ehn efekt bedzie tylk czy o to chodzilo ;)

Chodzi o to, zeby obiektyw zlapal wszystko za jednym razem :)
                                                  • paw_dady Re: A mozesz troche 16.11.05, 22:53
                                                    tomi_22 napisał:

> paw_dady napisała:
                                                    >
                                                    > > > > > No, masz racje, optyczny efekt bedzie jeszcze lepszy ;P
                                                    > > > >
                                                    > > > > a co wejdziesz przed zdjeciem do garacje wody? ;)
                                                    > > >
                                                    > > > Nie, wejde do zimnej ;P
                                                    > >
                                                    > > ehn efekt bedzie tylk czy o to chodzilo ;)
                                                    >
                                                    > Chodzi o to, zeby obiektyw zlapal wszystko za jednym razem :)

szerokokatny dodajmy ;o)
                                          • Gość: Sofi Dobra panowie, my tu IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:39
                                            gadu gadu, a z picia nic nie wychodzi.

Toc ja wstac musze o 6.00 rano, ptactwo wypasac (czy ptactwo sie pasie ???)
                                            • paw_dady eee tam walic ptastwo 16.11.05, 22:41

> gadu gadu, a z picia nic nie wychodzi.
                                              >
                                              > Toc ja wstac musze o 6.00 rano, ptactwo wypasac (czy ptactwo sie pasie ???)

to i tak grypa tasia to wybije ;) lepiej sie napic ;)
                                              • Gość: Sofi Ty patrz zeby ciebie to i owo nie wybilo IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:43
                                                jak nie da rady, to ja dokoncze
                                                • paw_dady Re: Ty patrz zeby ciebie to i owo nie wybilo 16.11.05, 22:44

> jak nie da rady, to ja dokoncze

tak z zimna krwia czy w afekcie? jesli tak to nawet przyjemna smierc ;)
                                                  • Gość: Sofi z zimna krwia niestety IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:45
                                                  • paw_dady to nie ty 16.11.05, 22:46
                                                    ty nie robisz nieczego z ziman krwia, zawsze jestes pelnokrwista sofi,. nawet
                                                    jak przypie..sz to w afekcie ;)
                                                  • Gość: Sofi Chyba jestes przekonany ze za IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:49
                                                    dobrze mnie znasz.

Sorry then, poczaruj sie jak lubisz
                                                  • paw_dady wiem ;) 16.11.05, 22:52

> dobrze mnie znasz.
                                                    znam wystarczajaco

> Sorry then, poczaruj sie jak lubisz
                                                    nie umiem czarowac ze mnie zaden harry potter ;P
                                                  • Gość: Sofi Wydaje ci sie,sorry IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:57
                                                  • paw_dady prove me wrong Zosiu ;) 16.11.05, 23:02
                                                    ale bez ptastwa ;)
                                                  • Gość: Sofi Dobra zaczynam sie gubic IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 23:05
                                                    na jednej stronie pisze po FR,
                                                    na drugiej czytam po NL

a na trzeciej mam pyskowac po PL ?
                                                  • paw_dady zoach an zimno - IJskoninginnetje - Icequeen - ;) 16.11.05, 23:08

> na jednej stronie pisze po FR,
                                                    > na drugiej czytam po NL
                                                    przeca nie umiesz po NL ;)

> a na trzeciej mam pyskowac po PL ?

- IJskoninginnetje - Icequeen - taka jestes zimna?
                                                    www.lfs.nl/present/07-28-99/07-28-99.html
                                                  • Gość: Sofi Re: zoach an zimno - IJskoninginnetje - Icequeen IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 23:12
                                                    cytoc ino imiem, reszto sie wycwicy
                                                  • paw_dady Re: zoach an zimno - IJskoninginnetje - Icequeen 16.11.05, 23:12

> cytoc ino imiem, reszto sie wycwicy

eee bez knuta sie nie objedzie ;)
                                                  • Gość: Sofi Re: zoach an zimno - IJskoninginnetje - Icequeen IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 23:14
                                                    A takich rzeczy jak w tmacie to juz bynajmniej mi tlumaczyc nie musisz:

a co to jest Neige Blanche ?
                                                  • paw_dady Re: zoach an zimno - IJskoninginnetje - Icequeen 16.11.05, 23:17

> A takich rzeczy jak w tmacie to juz bynajmniej mi tlumaczyc nie musisz:
                                                    >
                                                    > a co to jest Neige Blanche ?
                                                    ja eskimo jestem? na krolewnach sniezkach sie nie znam Schneewithen (doch ein
                                                    Flitzchen ;o)
                                                  • Gość: Sofi jaj se nie rob to nie bylo w NL IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 23:20
                                                    albo znowu ktos sobie podrinkowal i w klawiature nie trafia.

• Gość: Sofi No i bladze na tych stronach miedzy IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 23:23
                                                    tarte auz epinards i szpekulasem i nic wymyslec nie moge...
                                                  • paw_dady Re: jaj se nie rob to nie bylo w NL 16.11.05, 23:27

> albo znowu ktos sobie podrinkowal i w klawiature nie trafia.
                                                    >

neige blanche to krolewna sniezka ;)
                                                    ja bym powiedzial Sneeuwwitje ale sie nie znam ;)
                                      • czarna_godzina Re: jakiego baru? cos dziecko jzu wypilas? ;o) 17.11.05, 17:49
                                        paw_dady napisała:

>
                                        >
                                        > > oczywiscie zkaladajac zes kobieta a nie kolejy "czarny_godzin"
                                        >
                                        Jestem rozczulona tym twoim uprzedzeniem do mnie. Naprawde.
                                        Ciekawe ze komputer tam wyzej napisal "paw_dady napisała: " To moze zemsta
                                        jakiegos algorytmu?
                                        • Gość: paw_dady czesc stary IP: *.200-200-80.adsl.skynet.be 17.11.05, 18:48
                                          jak leci kope lat? ;o)
                                    • tomi_22 oj paw 16.11.05, 22:26
                                      Pokaz sie w bikini ;P
                                      • paw_dady Re: oj paw 16.11.05, 22:35
                                        tomi_22 napisał:

> Pokaz sie w bikini ;P

kiespko bym wygladal malo stanikow robia na moja klate ;)
                                        • tomi_22 Re: oj paw 16.11.05, 22:36
                                          paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                          >
                                          > > Pokaz sie w bikini ;P
                                          >
                                          > kiespko bym wygladal malo stanikow robia na moja klate ;)

Mam ten sam problem, na moja tez ;P
                                          • paw_dady Re: oj paw 16.11.05, 22:42
                                            tomi_22 napisał:

> > kiespko bym wygladal malo stanikow robia na moja klate ;)
                                            >
                                            > Mam ten sam problem, na moja tez ;P

masz silikony? ;P
                                            • tomi_22 Re: oj paw 16.11.05, 22:44
                                              nie. co innego :)
                                              • paw_dady Re: oj paw 16.11.05, 22:45
                                                tomi_22 napisał:

> nie. co innego :)

eeee dawaj publicznie opinia ma prawo wiedziec ;)
                                                • tomi_22 Re: oj paw 16.11.05, 22:45
                                                  A moze ty? Ja cenie prywatnosc ;P
                                                  • paw_dady Re: oj paw 16.11.05, 22:46
                                                    tomi_22 napisał:

> A moze ty? Ja cenie prywatnosc ;P

ja zebra i miesnie ;)
                                                  • tomi_22 Re: oj paw 16.11.05, 22:51
                                                    paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                                    >
                                                    > > A moze ty? Ja cenie prywatnosc ;P
                                                    >
                                                    > ja zebra i miesnie ;)

A ja sam tluszcz.
                                                  • paw_dady Re: oj paw 16.11.05, 22:53
                                                    tomi_22 napisał:

> paw_dady napisała:
                                                    >
                                                    > > tomi_22 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > A moze ty? Ja cenie prywatnosc ;P
                                                    > >
                                                    > > ja zebra i miesnie ;)
                                                    >
                                                    > A ja sam tluszcz.

hy hy gdzie ten tluszcz? ostanio jak cie widzialem jakos na wesje light
                                                    wygladales? ;o)
                                                  • tomi_22 Re: oj paw 16.11.05, 22:55
                                                    paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                                    >
                                                    > > paw_dady napisała:
                                                    > >
                                                    > > > tomi_22 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > A moze ty? Ja cenie prywatnosc ;P
                                                    > > >
                                                    > > > ja zebra i miesnie ;)
                                                    > >
                                                    > > A ja sam tluszcz.
                                                    >
                                                    > hy hy gdzie ten tluszcz? ostanio jak cie widzialem jakos na wesje light
                                                    > wygladales? ;o)

Nie light, tylko kogucia :)))

A ty na Heavy ;P
                                                  • paw_dady Re: oj paw 16.11.05, 22:56
                                                    tomi_22 napisał:

> > hy hy gdzie ten tluszcz? ostanio jak cie widzialem jakos na wesje light
                                                    > > wygladales? ;o)
                                                    >
                                                    > Nie light, tylko kogucia :)))
                                                    >
                                                    > A ty na Heavy ;P

ej mamusia do mnie kruszynko mowi, nie czepiaj sie ;P
                                                  • tomi_22 Re: oj paw 16.11.05, 22:59
                                                    paw_dady napisała:

> tomi_22 napisał:
                                                    >
                                                    > > > hy hy gdzie ten tluszcz? ostanio jak cie widzialem jakos na wesje l
                                                    > ight
                                                    > > > wygladales? ;o)
                                                    > >
                                                    > > Nie light, tylko kogucia :)))
                                                    > >
                                                    > > A ty na Heavy ;P
                                                    >
                                                    > ej mamusia do mnie kruszynko mowi, nie czepiaj sie ;P

Agata Wrobel tez ma ksywe kruszynka ;P
                                                  • paw_dady Re: oj paw 16.11.05, 23:02
                                                    tomi_22 napisał:

> > > A ty na Heavy ;P
                                                    > >
                                                    > > ej mamusia do mnie kruszynko mowi, nie czepiaj sie ;P
                                                    >
                                                    > Agata Wrobel tez ma ksywe kruszynka ;P

ehm mamusia nie zna tej pani ;P
                                        • Gość: byly_eurokrata Re: oj paw IP: *.netcologne.de 17.11.05, 07:18
                                          Oj dziewczyny, uwazajcie, po chlopcy z MW porzadek moralny u Was zaprowadza, na
                                          letni oboz reedukacyjny prowadzony przez Radio M. was wysla, dostaniecie
                                          moherowy berecik zamiast bikini, a prysznic bedzie bez zdejmowania majtek z
                                          golfem i tyle bedziecie frajdy mialy, chyba ze jakis przyjazny ksiadz sie wami
                                          zajmie. A propos, znacie kawal:

Stary ksiadz proboszcz wyjezdza na urlop. Ma go zastepowac na spowiedzi mlody.
                                          Do konfesjonalu przychodzi facet i moiw
                                          - Prosze ksiedzia uprawialem seks analny.
                                          Mlody ksiadz troche panikuje, bo nie wie, jaka pokute sie za cos takiego daje.
                                          Leci do ministrantow i pyta sie:
                                          - Co ksiadz proboszcz daje za seks analny?
                                          Ministranci odpowiadaja:
                                          - A czasem marsa, czasem sneakersa.
                • jakubsky Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) 24.11.05, 23:50
                  normalna opieka zdrowotna to jest w Niemczech, prawie za nic sie nie placi (jak
                  sie jest ubezpieczonym), a tu użeranie się i wyszarpywanie własnych p[ieniędzy
                  z własnego ubezpieczenia powoduje u mnie wysoki niesmak
        • Gość: adm Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.17-136-217.adsl.skynet.be 16.11.05, 18:16
          a poprosze ;-)
        • Gość: TRANS Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.cec.eu.int 16.11.05, 19:01
          O, poprosze!

remekpetrus@yahoo.com

Dzieki
          • Gość: Izzzz Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.198-78-194.adsl-fix.skynet.be 16.11.05, 19:50
            I ja i ja tez poprosze....moze ktos kto juz dostal namiary przesle je dalej do
            mnie? ingap7@poczta.onet.pl Wielkie dzieki
            • Gość: anbxl Re: jak dobrze miec lekarza (domowego) IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.11.05, 22:14
              Doki a czy nie spotkales sie z lekarzami domowymi-o takich mowa w temacie ze i
              maja obok jakas tam specjalnosc????Bo ja tak i tak jest w przypadku mojej pani
              doktor ktora polecam i mam nadzieje,ze nie bedzie zla na gratis reklame :-)
              choc ona jej napewno nie potrzebuje-za kazdym razem jak jestem to telefon od
              pacjentow nie przestaje dzwonic :-)
              Miroslawa Blewaska
              Hellinckxstr 34
              Ganschoren
              tel 02/4254477
              to jest jak sie wyjezdza z tunelu basilix i skreca w kierunku autostrady,po
              lewej kosciol,po prawej heillighaartcollege,zaraz za pierwsza w prawo i zaraz
              pierwsza w lewo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka