Dodaj do ulubionych

Szukam osób nękanych przez

19.11.05, 10:11
Szukam osób, które uważają, że mogły mieć nieprzyjemność kontaktować się z w/w osobami, kojarzą jakiekolwiek fakty, słyszały o
nękaniu młodych kobiet przez podobne osoby lub same były nękane (telefonicznie, sms'owo, propozycje spotkania, uporczywe próby
wręczania prezentów) przez niżej opisane osoby współpracujące ze soba:

Arab - trzydziestoparoletni mężczyzna pochodzenia arabskiego, posługujący się językiem włoskim i francuskim oraz niezbyt biegle
językiem polskim, rysopis: wysoki, postawny mężczyzna o mocnej budowie ciała, czarne, krótkie, kręcone włosy, bez łysiny.
Mężczyzna często przebywa na terenie Polski bądź stale w Polsce mieszka.
Włoch - mężczyzna posługujący się jęz. włoskim, nieznany rysopis, kontaktujący się tylko telefonicznie, prawdopodobnie
nieprzebywający na terenie Polski.
Kobieta - kobieta posługująca się bardzo dobrze jęz. polskim, nieznany rysopis, kontaktująca się tylko telefonicznie,
prawdopodobnie zamieszkała na terenie Górnego Śląska.

Jakiekolwiek odpowiedzi na ten post można także wysyłać na maila: murowany@gazeta.pl
Zaznaczam, że nie jest to żadna prowokacja. Jak najbardziej poważna sprawa
Obserwuj wątek
    • abdoollah Nenkany pszes koszmar. 19.11.05, 10:55
      Ja mowic biegla po polsku. Ty mnie nie nenkac
      i zostawic w spokojo. Czego sie ty czepiac?
      • Gość: murowany Re: Nenkany pszes koszmar. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:58
        nie nabijaj sie, sprawa jest powazna.
        • Gość: xxxx Re: Nenkany pszes koszmar. IP: *.eranet.pl 19.11.05, 12:46
          ja miałam te przyjemnosc, chodziło niby o prace we włoszech bez jezyka, z
          kobieta miałam do czynienia poczta elektroniczna a mezczyzna telefonicznie i
          sms, bardzo łamana polszczyzna, uwazajacy ze polska to trzeci kraj z sowieckimi
          komórkami, nawet to kilkukrotnej odmowie przeze mnie dzwonił dalej a potem były
          głuche telefony, nie wiem jak wyglada
          • Gość: murowany Re: Nenkany pszes koszmar. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:40
            Witam, czy mozesz podac mi na prywatnego maila kiedy to dzialo sie i w jaki sposob zdobyli do Ciebie nr telefonu?
            murowany@gazet.pl
            • Gość: monika iwona Re: Nenkany pszes koszmar. IP: *.eranet.pl 19.11.05, 19:29
              wysłałam ci majle które miałam i opisałam rozmowy. mam nadzieje ze w zamian
              wyjasnisz o co chodzi, pisałam z 2 róznych poczt. czekam ze mi wytłumaczysz
              • murowany Re: Nenkany pszes koszmar. 19.11.05, 20:15
                wlasnie odpisalem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka