Dodaj do ulubionych

zespół the dox

IP: *.play-internet.pl 18.09.11, 11:46
Hej! mam pytanie czy ktoś był może kiedyś na weselu na którym grał zespół 'the dox' z gąbina? Widziałam ich jak grali na dniach gostynina,ale było to w 2009 roku i nie wiem czy jest sens myśleć o nich jako o zespole weselnym?
Bardzo proszę o jakiekolwiek opinie.
Pozdriawiam,
Gocha
Obserwuj wątek
    • Gość: a. Re: zespół the dox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 11:41
      znam bardzo dobrze jednego chłopaka z the dox-ów, moze zgłoś się do nich po jakis materiał do obejrzenia, posłuchania..
    • Gość: the dox Re: zespół the dox IP: *.gostynin.vectranet.pl 19.01.12, 23:11
      cześć troszkę późno zobaczyłem wątek ale jesli nadal szukasz kapeli the dox i chciałabyś sie czegoś więcej dowiedzieć to podaję numer tel do mnie 606-441-498 . a jesli chodzi o wesela to jak najbardziej ;) ale nie tylko

pozdrawiam Gitara the dox
      • Gość: Gosc Re: zespół the dox IP: *.200-177-91.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.02.12, 21:45
        ta tak The dox tylko lepiej niech ten gitarzysta u nich nie śpiewa bo on wyje jak pies,najlepiej niech każdy pełni role w tym w czym jest dobry a nie obniża poziom zespołu
        • Gość: thedox Re: zespół the dox IP: *.gostynin.vectranet.pl 19.03.12, 13:07
          gitarzystów jest dwóch , to o którego dokładnie Ci chodzi ??;)

a jeśli już on wyje jak pies ;) to Ty nie bardzo potrafisz posługiwać się jęz. polskim , za gramatykę i styl wypowiedzi dziś daję "ZERO" ;)

POZDRAWIAM
          zapraszam wszystkich na nową stronę zespołu WWW.THEDOX.PL

przekonajcie się jak się "wyje" w The Dox
    • Gość: gradowa_chmura Re: zespół Diamanté IP: *.001.c84.petrotel.pl 19.03.12, 23:48
      Polecam Ci zespół Diamanté z Płocka grają na żywo, byliśmy na balu jak grali było super!
    • Gość: js Re: zespół the dox IP: *.118.c93.petrotel.pl 27.09.12, 11:30
      My mieliśmy ich niedawno na swoim weselu. Profesjonalne podejście, świetna muzyka i brzmienie wokalne. Dobre prowadzenie imprezy. Z opinii gości - niektóre utwory wypadły lepiej niż oryginały. Jak ktoś jest wymagający to ten zespół spełni oczekiwania, jeśli mniej wymagający to również duża satysfakcja gwarantowana. Większość gości to w ogóle albo pobrała od nich namiary, albo nas się pytają skąd ich mieliśmy. Opinia obiektywna,niezależna, jak najbardziej pozytywna, na taką właśnie ten zespół zapracował i taką wystawiam.
      Oczywiście nie będę robił tutaj kryptoreklamy i jak ktoś chce to ich znajdzie. Są gusta i GUSTA, nam się b.podobało, gościom - z opinii wiemy- że również. Dla nas to niebanalny zespół, charyzmatyczny, zna się świetnie na tym co robi i robi to, w naszej opinii, super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka