Dodaj do ulubionych

Do Asiunia.Lux

01.12.05, 16:32
Czesc, no widze, ze bedziesz w OO w ten piatek. Superowo!!! Slyszalem, ze
jestes niezla dziunia. Mozesz liczyc na moje towarzystwo i mila rozmowe, a
nawet na mily spacer wieczorkiem po Brukseli.

Pozdrawiam goraco!!!
Kaczorek

Obserwuj wątek
    • Gość: mczapl Re: Do Asiunia.Lux IP: 212.190.72.* 01.12.05, 16:54
      Kaczorku, ten post nadaje sie bardziej do skasowania niz twoj drugi dzisiejszy
      watek. Takie posty lepiej pisz na priva. Czuj sie ostrzezony.

A z calkowicie innej beczki - Asiunia jest mezatka, a ty podobno malzenstw nie
      rozbijasz...
    • asiunia.lux hahahahahaaa..... 01.12.05, 18:15
      Rozumiem, ze przedstawisz sie jako Kaczorek, prawda? :)
      • zonal_formation_damage Epsy nie odrabiają pracy domowej ... 01.12.05, 20:51
        ... bo chyba nie są tacy głupi, żeby nie zorientować się, że kaczorek to tomi_22
        minus wymuszona poprawność ze względu na bycie na wikcie u blond-epsicy.
        • epss Re: Epsy nie odrabiają pracy domowej ... 01.12.05, 21:44
          no way: kaczorek nie ma cech warzywa uzywanego do produkcji substancji
          slodzacej herbate.. prowokuje, ale jest zrownowazony, i nie skacze do gardla,
          jak na razie.......
          • zonal_formation_damage Pała !!! 01.12.05, 22:14
      • Gość: paw, just paw Re: hahahahahaaa..... IP: *.245.81.adsl.skynet.be 02.12.05, 00:11
        i bedzie uczesany w kaczy kuper ;P
      • kaczorek123 Re: hahahahahaaa..... 02.12.05, 12:20
        Ojej, nie wiedzialem, ze jestes mezatka ;( Kolega, ktory mi o tobie opowiedzial
        chyba zapomnial dodac tego jakze waznego szczegolu. No nic, ja jak wiadomo,
        malzenstw nie rozbijam. W takim razie pozostaje cichym wielbicielem, tak bedzie
        lepiej dla naszej ewentualnej znajomosci. W OO raczej bede, ale nie zamierzam
        sie przedstawic jako Kaczorek, bo nie chce zeby sie ze mnie ludzie smiali.
        Pozostane wiec przy moim prawdziwym imieniu.
    • anbxl Re: Do Kaczorka 01.12.05, 21:56
      Kaczorek ja mam rdv z A w sobote-moze dolaczysz sie :-)))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka