mathias_sammer 12.05.06, 13:38 nalezy zabierac swoja zone do taorzystwa, czy lepiej zeby zostala w domu a spotkania, rozmowy etc ze znajomymi prowadzic w pojedynke? :D M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zocha1979 Re: czy po slubie 12.05.06, 13:45 człowieku nie wiesz co to małżeństwo???? albo jesteście razem i chodzicie razem na spotkania towarzyskie albo...... zazwyczaj pojedyńcze wypady żle się kończą....... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: czy po slubie 12.05.06, 14:08 zocha , on podpuszcza nas hehehe , raczej chciał zapytac czy moze zone dobic bo skonsumowaniu hehehe.Mozesz , zeby sie z Tobą nie męczyła;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio To zalezy dokad... 12.05.06, 14:13 Jak idziesz z wizyta do mamuski, czy tesciowej, to jasne, ze nalezy zone zabierac ze soba. A nawet trzeba. Dyskusje z babami masz z glowy, a z tesciem, czy ojcem mozna spokojnie cos wypic. Ale jak jedziesz z kolegami na ryby, lub do knajpy na dziewczynki - no to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:25 mały jasio to niegrzeczny chłpczyk,oj nieładnie,nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
majki1976 Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:28 jak wstepujesz w zwiazek małzeński to chyba po to by spedzac kazdą mozliwa chwile z kobieta która sobie wybierasz jako zone, a nie zostawiac jej w domu , to po cholere komu zona Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:32 majki1976 napisał: > jak wstepujesz w zwiazek małzeński to chyba po to by spedzac kazdą mozliwa > chwile z kobieta która sobie wybierasz jako zone, a nie zostawiac jej w domu , to po cholere komu zona Slyszales o tym - by narzeczona za darmo prala, sprzatala itd? Narzeczona zawsze cos od Ciebie w zamian chce...:) Co najmniej Slubu :) A z zona tego typu sprawy masz juz z glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:33 zocha1979 napisała: > mały jasio to niegrzeczny chłopczyk, Niewazne, ze niegrzeczny, wazne, ze kochany i jak do rany przyloz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:40 do rany przyłóż? żony czy narzeczonej? niegrzeczni chłopcy są suuper Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:44 niegrzeczni chłopcy są suuper ........ heheh! zocha:-))Wszystko do czasu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:47 a może ja też jestem niegrzeczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:51 nezja napisała: Wszystko do czasu:-) A co "PO CZASIE" - jesli wono spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:49 zocha1979 napisała: > do rany przyłóż? > żony czy narzeczonej? Powiadaja, ze czas leczy rany... KAZDE rany... Ale ja to robie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: To zalezy dokad... 12.05.06, 14:54 zocha1979 napisała: > doktor jasio rana? Powiedz co Cie boli, a postaram sie wynagrodzic Ci Twoj los , ktory Cie tak okrutnie skrzwdzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: czy po slubie 12.05.06, 14:51 ja swoją żonę na pewno łańcuchami przyhaltuję do kaloryfera;) bo ewentualnego męża raczej wszędzię będę za sobą ciągnąć, mimo jego protestów, odwoływania się do sumienia, straszenia cbś i innymi bzdurami;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: czy po slubie 12.05.06, 15:02 menk.a napisała: męża raczej wszędzię będę za sobą ciągnąć, Ty to masz pociag... Az strach sie bac :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: czy po slubie 12.05.06, 15:06 oczywiście, pociag okropnie intensywny, robactwo ciągnie do mnie stadami;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: czy po slubie 12.05.06, 15:13 menk.a napisała: > robactwo ciągnie do mnie stadami;) I co z nimi potem robisz? Wdeptujesz w ziemie, czy wysylasz na ksiezyc ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: czy po slubie 12.05.06, 15:06 nie mam żadnych ran ani problemów Jasiu drogi ,czy ty aby nie masz kompleksów? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: czy po slubie 12.05.06, 15:12 zocha1979 napisała: > Jasiu drogi , czy ty aby nie masz kompleksów? Mam, skarzylem sie juz Mence. Nie mam Misia (na klacie) i strasznie z tego powodu cierpie, gdyz wygladam jak zwykly "jajoglowiec". Z tego powodu ciagle musze sie "dowartosciowywac", by udowodnic sobie samemu swoja meskosc, a przy okazji pocieszac cierpiace owieczki :) A skoro nie masz zadnych ran, to powiedz, Sliczne Dziewcze Ty moje, jak Ci inaczej moge pomoc ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: czy po slubie 12.05.06, 15:15 Jasiu, jaką Ty masz dobrą pamięć;) gratuluję;))) brak miśka jt jak najbardziej poządany;) ja już dawno zeszłam z drzewa - przynajmniej tak mi się wydaje, ale ewolucję przechodzę nadal;) Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: czy po slubie 12.05.06, 15:19 nie mam dziś humoru,możesz mi wysłać maila może mi się humorek poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: czy po slubie 12.05.06, 15:20 menk.a napisała: > poządany;) ja już dawno zeszłam z drzewa - przynajmniej tak mi się wydaje, ale ewolucję przechodzę nadal;) Sluchaj, przypomnialo mi sie cos. Probowalem juz kiedys "na zyrandolu" i bylo calkiem calkiem... Ale na drzewie, to jeszcze nie... Moze w ramach udowodniania "cyklicznosci" ewolucji wdrapalibysmy sie razem na jakis dab, by wyprobawac jak to jest na galezi :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio No zobacz: 12.05.06, 15:42 Na tym debie mozna by chyba niezle zawalczyc, nie sadzisz ? www.frsw.de/foto03august/schwarzhansen-eiche.jpg Poki co - lece na dwor pocwiczyc okrzyki a la Tarzan :) pa. Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: No zobacz: 12.05.06, 15:45 nikt nie chce się do mnie odezwać widzę, że tu jakieś jest wybrane towarzycho spadam Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio poczkaj: 12.05.06, 15:47 Masz na pozegnanie prawdziwego mezczyzne z pieknym Misiem :) pa. srilanka-reise.de/sonderangebote/bilder/Brusthaare.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tanahoe Re: czy po slubie 12.05.06, 15:37 Ja Ci mogę coś poradzić na tę gładkość na piersiach. Odrobina kleju, włosia i sprawa załatwiona. I jak już będziesz dyndał na tej gałęzi czekając, to się prędzej jakaś istota skusi. Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: czy po slubie 12.05.06, 15:39 nie ma nic obrzydliwszego niż włosie na klacie brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zocha1979 Re: czy po slubie 12.05.06, 15:40 albo na plecach czy pośladkach ohyda!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tanahoe Re: czy po slubie 12.05.06, 15:56 Nie ma nic obrzydliwszego niż wydepilowany facet. Zapewniam, widziałam i mało co nie ... Z takim odrastajacym 5 milimetrowym zarostem. Drodzy Panowie ja bardzo was proszę o nie usuwanie owłosienia. Jest wiele kobiet, które to lubią :D Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 Re: czy po slubie 12.05.06, 21:33 jakby mnie maz o cos takiego zapytal juz dawno bylabym rozwodka albo siedziala w malym pokoiku za kratkami... Odpowiedz Link Zgłoś
kheela Re: czy po slubie 13.05.06, 21:03 cześć, zastanawia mnie ile wyście przed ślubem ze sobą byli? no i przed ślubem to tak całkiem aspołecznie żyliście? jeśli jest impreza typowo męska, to na kija Ci żona, jeśli masz z nią dobry układ, to zrozumie - a nawet sama nie będzie się pchała, no oczywiście jeśli nie będziesz przeginał, jeśli w towarzystwie będą też panie, no to wypada iść ze swoją, swoją drogą co na to Twoja luba? jak ona odpowie na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś