jakubsky 13.01.06, 09:41 Mam propozycje, spotkajmy sie ktoregos dnia w na jakims jedzonku, czy bardziej politycznie poprawnie mowiac lunchu, termin i miejsce pozostawiam pod dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mz Re: Propozycja - Lunch Drugich Polowek Eurokratek IP: *.brutele.be 13.01.06, 11:22 Jak mnie żona sfinansuje to się piszę na to. Mieszkam w Auderghem, a Ty i pozostali chętni? Niech się wpisuja. Może by cos tak po środku wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Propozycja - Lunch Drugich Polowek Eurokratek 13.01.06, 12:02 ja bym proponowal cos w centrum, jeszcze nie mam pomyslu gdzie. co do finansowania - mowisz ze masz lunch z kolegami i prosisz o wydzielenie srodkow finasowych, ktore z przyjemnoscia przejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau Re: Propozycja - Lunch Drugich Polowek Eurokratek IP: *.dial.scarlet.be 13.01.06, 13:37 to może lunch na Salonie Auto-Moto? Dwa w jednym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa_27_lat Ale kapota! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.01.06, 12:21 Jak cie zona sfinansuje? Bo ty - jak mniemam bezrobotny? To lunch w knajpie jest problemem finansowym w epsim zyciu??? Jesus Christ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps Ewa IP: *.cec.eu.int 13.01.06, 12:24 Cecha kazdej kupy jest to ze jak sie przyklei do psiego ogona to trzeba szczotka zdrapywac :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa_27_lat Eps! Do nauki francuskiego sie bierz! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.01.06, 12:39 Zakuwaj, zebys znowu nie walil bykow jak cie wywolaja do tablicy unijnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: przemadrzala konserwatystka IP: *.242.81.adsl.skynet.be 13.01.06, 17:51 Droga przemadrzala Ewa-co prawda ten temat nie jest dla mnie,ale rowniez nie dla ciebie-pozwole sobie post nie na temat,ze poraz kolejny twoj post swiadczy tylko o TOBIE-tu co dopiero pisalas blagalne posty o pomoc,a tu wcinasz sie w temat ktory kompletnie ciebie nie dotyczy.Ja podobno tez jestem feministka,ale ciebie widze jako konserwatyske-dlaczego niby pracujaca zona nie mialaby dac bezrobotnemu mezowi na obiad?Amoze to on poswiecil sie i zostawil dobra prace w PL dla jej kariery????Ale to napewno nie twoja sprawa,choc oczywiscie masz prawo do swojego zdania jak ja do swojego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruxa Re: Eps! Do nauki francuskiego sie bierz! IP: *.cec.eu.int 17.01.06, 15:13 Ewa, ja już wiem jakich językow mój mąż się może uczyć i kiedy. Nie bój się - on sobie poradzi. Jest w końcu specjalistą od mówienia językami, których nie zna. Ciekawe czy ty to potrafisz i czy mówisz wtedy dla odmiany ludzkim głosem? :-))) Bruxa Odpowiedz Link Zgłoś
woluwe McDonald's 17.01.06, 18:18 A i w MCDonaldzie mozecie prace znalezc. JakubSky, Marek, Drugapolowa i Ahmet Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Ale kapota! 13.01.06, 15:45 poczytaj sobie, moja droga, o kopaniu sie z koniem. a potem zabierz glos w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Ale kapota! 13.01.06, 15:50 owszem bezrobotny - "ale to nie jedyna z moich wad" a poza tym g**** Cie obchodzi moj stan finansow Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki Droga Ewo - Fakty 13.01.06, 19:43 Droga Ewo, Tydzien temu w czwartek mielismy spotkanie mezow i partnerow Eurokratek. Poznalem juz 12 panow w takiej sytuacji jak ja. 12 bez pracy. ZADNEGO PRACUJACEGO !!!! Ludzie o roznych zawodach i najczesciej z pewnym doswiadczeniem. Tak wiec jest to bardzo przykre (dla 'glowy rodziny') prosic ukochana o pare euro na piwo. Ale taka jest smutna prawda :-( Pozdrawiam Druga Polowa Eurokratki PS. Aha wszyscy w Polsce mielismy prace (czesto calkiem niezla) i swiadomie ja zostawilismy. c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Drugapolowa IP: *.242.81.adsl.skynet.be 13.01.06, 21:00 Jeszcze jeden macho-osobiscie wkurza mnie taki polski ,,machizm,, ,ze to zawsze facet musi zarobic na rodzine.Przeciez z partnerem-partnerka jest sie na dobre i na zle i czasem jeden jest wyzej,a potem moze odmienic sie.No i przeciez nie tylko polscy mezowie eurokratek sa na utrzymaniu swoich zon-po to sa takie a nie inne zarobki.Dobra rada-postawcie na nauke tutejszych jezykow,a z czasem moze sytuacja odmieni sie i najwazniejsze nie uzalajcie sie nad soba bo i tak macie komfort sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Druga polowa i obiad 16.01.06, 01:42 ... widze, ze w ten sposob nie dogadamy sie co do obiadu, bo nam Ewunia cenciki liczy.... idziemy na priva Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Do drugiejpolowyeurokratki IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.01.06, 03:24 Hey Kolego, az dziw, ze ktos tu normalnie sie do mnie odezwal... Dziekuje, bo to juz jest pewna nadzieja przyszlosc. A powracajac do Twojej wypowiedzi, drugapolowoeu - nie przejmuj sie, ze DZIS nie masz pieniedzy. Kazdy ma okres posuchy finansowej, to normalne. Szczegolnie dotyczy to ludzi mlodych, na poczatku kariery lub - przed kariera. Jeszcze nadejda Twoje tluste lata. Co mnie jednak dzis przeraza to stosunek Twoich kolegow/kolezanek majacych sie za Bog wie kogo - poniewaz sa epsami lub ich malzonkami i pyskuja kazdemu nie-epsowi. Czuja sie jak pomazancy bozy. Bida! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Do drugiejpolowyeurokratki IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.01.06, 14:36 odpowiedziala ta absolutnie nie pyskująca Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki za ja maczo? 16.01.06, 16:27 Ze niby ja 'maczo'? Owszem, mam wlosy na klacie (nie moja wina, tak sie urodzilem), ale lancucha juz nie nosze (wlosy by sie przeciez wkrecily ;-)) Co do 'glowy rodziny' to celowo napisalem to w cudzyslowie. Ale niestety Ewa ma troche racji co do przemadrzalosci niektorych eurokratow i ich partnerow (na szczescie niezbyt czeste przypadki) Nie ladnie sie jednak Ewo zachowalas co do tego 'wezwania do tablicy' Pozdrawiam Druga Polowa Eurokratki Odpowiedz Link Zgłoś
drugapolowaeurokratki Do JakubSkyego 16.01.06, 16:34 Od razu na priva trzeba i tyle. Ale ja najblizszy tydzien odpadam. --------------- Moje hobby - kolekcjonuje znaczki z Delhaize'a Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Do JakubSkyego 16.01.06, 20:32 Panowie (i Panie), to moze w przyszly wtorek, 24, pora obiadowa, miejsce do ustalenia. W ten czwartek odbieram moje belgijskie ID (a przynajmniej taki jest plan), to bedzie co oblac ;))) i sloweczko do Ewuni - co do finansow - raz na wozie, raz pod wozem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do JakubSkyego IP: *.241.81.adsl.skynet.be 16.01.06, 22:51 Powiadasz wtorek, ok, ustalmy miejsce i godzine. Bede napewno. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Propozycja - Lunch Drugich Polowek Eurokratek 17.01.06, 12:39 lece na otwartym forum, bo skasowalem maila z wszystkimi mailami euromezow, wiec troche kanal. Ok, dostalem kilka sugestii co do godziny, byly sugestie, aby spotkac sie po 13 bo ktos nie moze wczesniej. Nie mam jeszcze nic konkretnego na oku, ale na poczatek proponowalbym Hectora na De Bruckere. W miare szybko dostaniemy jedzonko. Na inne propozycje jestem absolutnie otwarty, jak ktos zna cos lepszego, nie ma problemu. Reszte dogadajmy juz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Propozycja - Lunch Drugich Polowek Eurokratek 17.01.06, 12:40 znaczy. 24.01 De Bruckere, Hector, po 13. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Propozycja - Lunch Drugich Polowek Eurokratek 17.01.06, 12:53 W McDonaldzie tez szybko podaja i mozecie oszczedzic jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: Propozycja - Lunch Drugich Polowek Eurokratek 17.01.06, 15:05 tomi, lubie cie, ale sam idz do donalda. Odpowiedz Link Zgłoś