Dodaj do ulubionych

Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie?

IP: 194.29.99.* 06.02.06, 14:56
Juz dosyc mam chodzenia do tych samych beznadziejnych knajp i mam ochote na
odmiane w postaci wyjscia do eksluzywnego i tym samym zapewne drogiego klubu!
Czy znacie w Brukseli jakies naprawde dobre eksluzywne kluby zeby potanczyc,
posiedziec w milej atmosferze? Nie chodzi mi o Mirano itp. lecz o cos z klasa
jezeli w Brukseli takie sa ..;)
Obserwuj wątek
    • kapitan_ameryka Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 15:06
      Co polujemy na faceta z kasa? Dziecinko, faceta to trzeba ci z klasa, a nie z
      kasa.
      • kapitan_ameryka Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 15:09
        A ekskluzywnie to jest u mnie w domu, w sypialni. Chodz to ci pokarze tylko mam
        nadzieje ze zaliczasz sie do czekoladek bo innych nie trawie.

Klase tez mam i ci moge pokazac.
        • Gość: mczapl Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: 212.190.72.* 06.02.06, 15:15
          Dwie uwagi:

1. Twoje posty czesto balansuja na granicy dobrego smaku i cenzury forumowej,
          uwazaj, bys nie przekroczyl tej granicy...

2. "Pokaże" piszemy przez "ż"
          • kapitan_ameryka Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 15:20
            Co do "smaku" to czasem mozna przedobrzyc, co do cenzury - takie jest zamiar.
            Ma byc kontrowersyjnie, ale bez zbytniej obrazy.

Co do bledu ortograficznego. Mea culpa.
      • Gość: Maja Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: *.cec.eu.int 06.02.06, 15:11
        Kapitan a czy ty w zyciu napisales cos komus pozytywnego??

Bo do tej pory to widze ze kazdy dla ciebie jest fuj. Ciekawa jestem co z
        ciebie za element. Niektore teksty masz takie buraczane.

Wiesz jest taka zasada, jak nie masz nic pozytywnego do powiedzenia to nie mow
        nic.

• kapitan_ameryka Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 15:18
          Gość portalu: Maja napisał(a):

> Kapitan a czy ty w zyciu napisales cos komus pozytywnego??

Pisze prawde, a prawda zwykle boli.

> Bo do tej pory to widze ze kazdy dla ciebie jest fuj. Ciekawa jestem co z
          > ciebie za element.

A czy to moja wina ze ludzie sie zachowuja jak by z ciemnej wiochy przyjechali?

Kim jestem? Superbohaterem. A ty kim jestes?

>Niektore teksty masz takie buraczane.

Wiesz Maju maly robaczku, insekcie latajacy, zycie nie jest MIODEM plynace,
          tylko walsnie takie buraczane. Jak ludzie buraki, to i po buraczanemu trzeba do
          nich prawic, inaczej by nie zrozumieli.

> Wiesz jest taka zasada, jak nie masz nic pozytywnego do powiedzenia to nie
          mow
          > nic.

Sorry robaczku, insekcie jeden, ja nie z tych co pupke liza non-stop. Moje
          teksty sa i maja byc KONTROWERSYJNE. Inaczej bylo by nieciekawie. Zreszta nie
          obrazam nikogo konkretnego, tylko nicki, ktore czesto mi nic nie mowie jak ten.
          Jakie mi mowia, np mcapl, rudy, lezsek, pan.boczek, Paw_dady, Sofi, Adm + masa
          innych. Twoj nic nie mowi, moze wiec czas zapracowac na jakies uznanie?

Z pszczelim pozdrowieniem!
          Bzzzzzzzzz
          • Gość: m@rio Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: *.brutele.be 06.02.06, 15:35
            > Sorry robaczku, insekcie jeden, ja nie z tych co pupke liza non-stop. Moje
            > teksty sa i maja byc KONTROWERSYJNE. Inaczej bylo by nieciekawie. Zreszta nie

nie sa "KONTROWERSYJNE" ale jak napisales buraczane ...

• Gość: g Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: *.cec.eu.int 06.02.06, 16:32
              dokladnie, mario napisal dokladnie to, co sama pomyslalam czytajac posty
              kapitana...

a co do klubow, czy ktos zna jakikolwiek klub, gdzie nie mozna palic czy to
              jest wishful thinking w tej czesci europy w tym momencie? najlepiej gdyby
              dodatkowo spelnial kryteria podane przez autorke watku. dzieki z gory za odp.

pozdro
          • Gość: Maja Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: *.cec.eu.int 06.02.06, 16:57
            Kapitan niezle masz pomysly. Freud sie odzywa.

Maja to akurat moje imie. I nie ma nic a nic wspolnego z insektem, a tym
            bardziej nie z bzykaniem.
            • kapitan_ameryka Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 18:20
              No tak, panny z DG Markt nie grzesza zbytnio uroda... Maju, cos ci to mowi?

Powolujesz sie na Freud'a. Czy poza znajomoscia nazwiska potrafisz cos wiecej
              na jego temat powiedziec? Bo nazwiskami z rekawa to kazdy glupi potrafi ot tak
              sobie, ale z uzasadnieniem zwykle jest juz ciezko...

Sorry "g", ciebie z tego klubu wylaczam, z racji tego ze wygladasz calkiem ok.
              A i powiedziec potrafisz to i owo. To juz duza zaleta!
              • Gość: Maja Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: *.cec.eu.int 07.02.06, 09:16
                Kapitan nie wiem jakie ty szkoly konczyles ale w tym systemie nauczania co ja
                konczylam to Freuda sie przerabialo w klasie IV i do matury, potem po kilka
                razy na studiach takze ten tekst sobie podaruj. Widze ze najwieksza czescia
                twojego ciala to jest Ego a szkoda bo tym to na zadnej arenie raczej nie
                zawojujesz.

A co do tematow doglebnych, to kolego obawiam sie ze te ktore mnie interesuja
                dla ciebie bylyby abstrakcja.

• pan.boczek Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 15:09
      Tyko "New Ecran" zwana "Ekranem" na Ch. de Louvain.
      • Gość: mczapl Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: 212.190.72.* 06.02.06, 15:30
        Jeszcze tam nie bylem. Powiedz dlaczego to miejsce jest takie super?
        • pan.boczek Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 17:34
          jaja sobie robie. ekran to obskurna polska tanc-buda.
          normalnie skansen ;-) disko z pola leci,
          a kolesie w dresach plasaja na parkiecie...
          dlatego wlasnie warto tam chociaz raz pojsc i zobaczyc na wlasne oczy.
          • Gość: mczapl Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: 212.190.72.* 06.02.06, 17:44
            To dlatego to miejsce mi nic nie mowilo ;)

Ale wybiore sie na pewno...
            • Gość: hydromanekin Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: *.214.60.120.coditel.net 06.02.06, 19:22
              To by chyba pasowalo pojsc w kilka osob, bo inaczej taka wizyta moglaby sie
              skonczyc tak jak opisal to Fisz w "Czerwonej sukience".....
          • Gość: byly_eurokrata Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: *.netcologne.de 06.02.06, 18:32
            pan.boczek napisał:
            a kolesie w dresach plasaja na parkiecie

Boczek, czego kurna mi dopiero tera o tym mowisz? A ja nie wiedzialem gdzie w
            moich wyjsciowych dresach adidas wyskoczyc!!!! A przecie kazden wie, ze dres no
            stres
          • jakubsky Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 07.02.06, 12:37
            stary, zaloze swoje przeciwsloneczne lupki, obleke sie jakims tombakowym wisiorem, tak jakies 2 kg netto i wskocze w jakies adidas trampki.
            a, jeszcze moj dresik z promocyjnym czwartym paskiem i ta, jak jej tam czapeczka Najka. Na reke jakis zloty sikor a na palce jakies sygnety z trupian czacha. Ale bedzie jazda jak mnie laski zobacza jak podjezdzam moim wypasionym, podrasowanycm i wytuningowanym rowerem marki Ukraina.

JUZ CZUJE NIEZLY DŻEZ !!!
    • Gość: Anka Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? IP: 194.29.99.* 06.02.06, 15:14
      'Co polujemy na faceta z kasa? Dziecinko, faceta to trzeba ci z klasa, a nie z
      kasa'

NAJLEPSZY BEDZIE I Z KLASA I Z KASA! ;)
      • kapitan_ameryka Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 15:22
        No!!! JEDNA porzadna, potrafi sie przyznac. Tak trzymac, bo bez klasy nie ma
        kasy :)))

Pozdrawiam.

Ps
        Ja tez mam klase, z kasa nie jest najgorzej, ale z roku na rok bedzie coraz
        lepiej. No a jak bysmy sie spokneli to w 9 miesiecy mozemy powiekszyc budzet o
        jakies 250 euro ;)))
    • Gość: Anka Re: New Ecran IP: 194.29.99.* 06.02.06, 15:42
      Czy ten klub "New Ecran" ma jakas stronke internetowa itp. Napisz cos wiecej!
    • brublox Re: Eksluzywna dyskoteka, klub w Brukseli,gdzie? 06.02.06, 17:30
      Jesli lubisz czilaut, to ten bedzie w sam raz.
      www.rosa-artlounge.com/
    • Gość: Anka Klub Rosa Art Lounge IP: *.upc.chello.be 06.02.06, 19:21
      Dzieki, akurat Rosa Art Lounge znam, bylam tam ze dwa razy ale o taki wlasnie
      styl klubu mi chodzi! Rosa Art Lounge znjaduje sie przy Bld de Waterlo 36-37
    • Gość: Bruxa A czy jest jakiś klub gdzie nie śmierdzi fajkami? IP: *.217.157.124.coditel.net 06.02.06, 19:38
      • pan.boczek Re: A czy jest jakiś klub gdzie nie śmierdzi fajk 06.02.06, 20:21
        tak... taki, w ktorym jaraja maryche :-))
        • epska_zenobia Re: A czy jest jakiś klub gdzie nie śmierdzi fajk 07.02.06, 12:18
          > tak... taki, w ktorym jaraja maryche :-))

to idz i sie jej napal, gląbie.
          sorry, ale żeś mnie wnerwił, koleś.
          • pan.boczek Re: A czy jest jakiś klub gdzie nie śmierdzi fajk 07.02.06, 12:31
            wypraszam sobie tego glaba!!!
            nie bedziesz tu oceniac mojej inteligencji,
            kimkolwiek jestes.
            • Gość: mczapl Pax vobiscum IP: 212.190.72.* 07.02.06, 12:36
              Pax vobiscum - jedno i drugie troche przesadzilo...
              • epska_zenobia Re: Pax vobiscum 07.02.06, 12:45
                Mr. Boczek, przepraszam.
                ale wnerwiles mnie swoja droga.

mczapl, poprawie sie;))
                • pan.boczek Re: Pax vobiscum 07.02.06, 12:49
                  od kogo jak od kogo, ale od gospodarza forum EUROPRACOWNICY
                  spodziewalbym sie bardziej przemyslanych wypowiedzi.
                  • Gość: Cap-tain w Tournai (Doornik) IP: 32.106.94.* 07.02.06, 15:06
                    www.cap-tain.com/1.cfm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka