marekggg 04.05.06, 16:20 bo to co mialem kiedys nie wiem na ile jest aktualne. na epso jest link na europass - tam cos jest ale nie wiem czy to jest to o co chodzi naprzyklad KE dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drugapolowaeurokratki Re: gdzie znalesc European CV format? 04.05.06, 16:39 Tak to jest to samo :) Kiedys nazywalo sie formatem potem dodali znaczek i zrobgili z tego europass. Jezeli chcesz stara wersje EU format moge Ci przeslac. Aktualna jest dostepna nastronie badz to w formie samego pliku "rtf" badz tez aplikacji ktora powolutku wypelniasz a pod koniec otrzymujesz w formie ddo wyboru - rtf, doc, pdf, html link do strony europass.cedefop.eu.int/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: gdzie znalesc European CV format? IP: *.242.81.adsl.skynet.be 04.05.06, 18:49 Radze skopiowac na word i bardzo uwazac przy wypelnianiu doswiadczenia i wyksztalcenia,bo mozesz miec oki w necie,a inaczej w druku :-)))A najlepiej skopiuj naglowki i sam sobie zrob w wordzie Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: gdzie znalesc European CV format? 04.05.06, 22:45 OKI, mam stary format....dzxieki.... Odpowiedz Link Zgłoś