Dodaj do ulubionych

Jak przygotowania do testow AST

IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 19:26
Ciekawi mnie czy macie skad czerpiecie pomoce do nauki bo jak narazie to mowa tylko o AD.
Obserwuj wątek
    • kapitan_ameryka Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 19:41
      Na AST zdali 3 lata temu. Wtedy szli "na pale" i jakos sie zalapali. Potem
      ambicja nie dala spokoju i ryja po nocach, maja grupy i kola naukowe i zadaja
      sobie pytania. Niektorzy maja mini karteczki i przepytuja sie nawzajem - serio
      widzialem!

A teraz konkurencja spora i malo kto ci powie co i jak. Po co robic sobie
      konkurencje???
      • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 19:53
        To szczera prawda co piszesz polacy sa generalnie nieuzyczliwi i zazdrosni. Ja poraz pierwszy bede zdawac chce sie sprobowac az taka bardzo niezalezy od tego moja kariera ale milo bybylo gdyby jakis czlowiek podzielil sie swoimi informacjami.
        Bylabym wdzieczna
        • kapitan_ameryka Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:28
          Watpie zeby ci pomogli...
          • byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:40
            Nie zdawalem na AST wiec nie pomoge, ale z drugiej strony, ci ktorzy zdawali w
            2003 r. nie mieli ZADNYCH informacji, bo skad. I jakos zdali. ...
            • asiunia.lux Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:43
              Bo wtedy to sie zdawalo za sex i po znajomosci. Nie wiedziales???

• byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:45
                Asiuna, ty wredoto jedna, czemu mi wtedy tego nie powiedzialas???? Teraz to ja
                rozumiem, dlaczego mi 0.17 punkta zabraklo, stary jestem, lysawy, wiec zdawanie
                za sex nie wchodzilo w rachube, bo kto by takiego chcial, a znajomosci nie
                mialem.....
                • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:49
                  Ale starsze panie tez sa mogles tez probowac lysawe sa sexy.
                  • byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:52
                    No ale ja nie wiedzialem wtedy z kim to sie trzeba przespac, co mialem po
                    Brukseli i Luksie chodzic i sie wszystkich po kolei pytac: zdam egzamin, jak
                    sie z toba przespie???;-)
                    • asiunia.lux Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:56
                      byly_eurokrata napisał:

> co mialem po
                      > Brukseli i Luksie chodzic i sie wszystkich po kolei pytac: zdam egzamin, jak
                      > sie z toba przespie???;-)

Tak. Wszyscy co zdali tak robili. Ja tez.
                      • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:57
                        CHOLERA miemam szans niezdam
                        • Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 20:58
                          jak chrapiesz jak paff to nie masz
                          • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 21:08
                            Chrapac nie chrapie bo niemam polipow hi hi hi. No coz musze przyznac ze dobrze sie bawie na tym sicie a jesli chodzi o warunki to mam idealne
                            • Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 21:26
                              chrapanei to nie tylko polipy jakbys nie wiedziala. A ze warunki do chodzenia
                              po lulicy masz dobre znaczy wielkie plaskate stopki? no to ciezko z butkami na
                              zime co?
                              • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 21:34
                                POWIEDZ DLACZEGO JESTES TAKA ZLOSLIWA CZY MOZE POMYLILAS SITY???
                              • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 21:38
                                ROZUMIEM MIESZKASZ W BXL A TU POLAK POLAKA POTRAFI UTOPIC W LYZCE WODY, NAJLEPIEJ JAK SIE PRZESPISZ PODEJZEWAM ZE MIALAS CIEZKI DZIEN I NIEDOCINAJ JUZ NIKOMU BO POWTARZAM CI TO NIE TO FORUM.
                                • Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 21:54
                                  oo jednak masz plaskei stopki ;) co do topienie w lyzce wody raczej nie
                                  slyszalem o tym to jakas nowa moda?

A na forum jestem bylem i bede bo robie to dla moich epsuff ;D
                                  • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 22:06
                                    Ok tylko odpowiedz dlaczego taka zlosliwosc w tobie PANIE P.Afff...
                                    • Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 22:37
                                      ej tam zlosliwosc, o stopki sie obrazilas? pomysl pozytywnie - szybcie plywasz,
                                      mzoesz chodzic po sniedu i sie nei zapadniesz. A widzisz? ;)
                                      • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 22:49
                                        Cos ty niemialam pojecia! Wiesz co dobrze ze jestes bo byloby smutno bez takich jak ty lu..............
                                        • Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 23:12
                                          oo kolezana sie wykropkowala? jezyczek nieparlamentarny od razu widac klase i
                                          kindersztube ;)

No wiesz, z wilkostopowcami tak jak z kontenerami 20, 30, 30 stopowe co nie? ;D
                      • byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:57
                        No to widze, ze jednak sily przebicia mi zabraklo. Ale Ty cwana, ilu tam jest
                        ludzi w tym Luxie, a Brukseli troche wiecej!
                    • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:56
                      DOBREEE
              • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:46
                Tez cos slyszalam o takiej formie zdawania no to niemam szans.
                • byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:48
                  mobxl. no coz, jak sie nie ma aparycji, to trzeba probowac jednak wiedza.
                  Za drugim razem zdalem, bez sexu i bez znajomosci
                  • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:52
                    Niczego mi niebrakuje a koledzy mojego meza caly czas sie sli....
          • Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:44
            Tak juz zdazylam zauwazyc wiadomosci fullllllll az nie dopomyslenia jednak miales racje maja swoje cluby trzymaja sie razem ale wiesz co jestem cierpliwa moze znajdzie sie jakis ktos OK zobaczymy.
            • Gość: anbxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.187-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 22:35
              ja pozwolilam sobie na swoje przemyslenia w innym twoim poscie,a tak naprawde
              nie moge pojac tej walki i konkurencji-przeciez to od nas zalezy jak
              podejdziemy do tematu i jezeli nie zdam to bede sama sobie winna...A napewno
              nie bede zrzucac winy na trzecich...
              • Gość: polonistka ludzie, Ortografia !!!!!!!!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka