Gość: mobxl IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 19:26 Ciekawi mnie czy macie skad czerpiecie pomoce do nauki bo jak narazie to mowa tylko o AD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan_ameryka Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 19:41 Na AST zdali 3 lata temu. Wtedy szli "na pale" i jakos sie zalapali. Potem ambicja nie dala spokoju i ryja po nocach, maja grupy i kola naukowe i zadaja sobie pytania. Niektorzy maja mini karteczki i przepytuja sie nawzajem - serio widzialem! A teraz konkurencja spora i malo kto ci powie co i jak. Po co robic sobie konkurencje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 19:53 To szczera prawda co piszesz polacy sa generalnie nieuzyczliwi i zazdrosni. Ja poraz pierwszy bede zdawac chce sie sprobowac az taka bardzo niezalezy od tego moja kariera ale milo bybylo gdyby jakis czlowiek podzielil sie swoimi informacjami. Bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_ameryka Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:28 Watpie zeby ci pomogli... Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:40 Nie zdawalem na AST wiec nie pomoge, ale z drugiej strony, ci ktorzy zdawali w 2003 r. nie mieli ZADNYCH informacji, bo skad. I jakos zdali. ... Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:43 Bo wtedy to sie zdawalo za sex i po znajomosci. Nie wiedziales??? Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:45 Asiuna, ty wredoto jedna, czemu mi wtedy tego nie powiedzialas???? Teraz to ja rozumiem, dlaczego mi 0.17 punkta zabraklo, stary jestem, lysawy, wiec zdawanie za sex nie wchodzilo w rachube, bo kto by takiego chcial, a znajomosci nie mialem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:49 Ale starsze panie tez sa mogles tez probowac lysawe sa sexy. Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:52 No ale ja nie wiedzialem wtedy z kim to sie trzeba przespac, co mialem po Brukseli i Luksie chodzic i sie wszystkich po kolei pytac: zdam egzamin, jak sie z toba przespie???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:56 byly_eurokrata napisał: > co mialem po > Brukseli i Luksie chodzic i sie wszystkich po kolei pytac: zdam egzamin, jak > sie z toba przespie???;-) Tak. Wszyscy co zdali tak robili. Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:57 CHOLERA miemam szans niezdam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 20:58 jak chrapiesz jak paff to nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 21:08 Chrapac nie chrapie bo niemam polipow hi hi hi. No coz musze przyznac ze dobrze sie bawie na tym sicie a jesli chodzi o warunki to mam idealne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 21:26 chrapanei to nie tylko polipy jakbys nie wiedziala. A ze warunki do chodzenia po lulicy masz dobre znaczy wielkie plaskate stopki? no to ciezko z butkami na zime co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 21:34 POWIEDZ DLACZEGO JESTES TAKA ZLOSLIWA CZY MOZE POMYLILAS SITY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 21:38 ROZUMIEM MIESZKASZ W BXL A TU POLAK POLAKA POTRAFI UTOPIC W LYZCE WODY, NAJLEPIEJ JAK SIE PRZESPISZ PODEJZEWAM ZE MIALAS CIEZKI DZIEN I NIEDOCINAJ JUZ NIKOMU BO POWTARZAM CI TO NIE TO FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 21:54 oo jednak masz plaskei stopki ;) co do topienie w lyzce wody raczej nie slyszalem o tym to jakas nowa moda? A na forum jestem bylem i bede bo robie to dla moich epsuff ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 22:06 Ok tylko odpowiedz dlaczego taka zlosliwosc w tobie PANIE P.Afff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 22:37 ej tam zlosliwosc, o stopki sie obrazilas? pomysl pozytywnie - szybcie plywasz, mzoesz chodzic po sniedu i sie nei zapadniesz. A widzisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 22:49 Cos ty niemialam pojecia! Wiesz co dobrze ze jestes bo byloby smutno bez takich jak ty lu.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Aff Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.18-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 23:12 oo kolezana sie wykropkowala? jezyczek nieparlamentarny od razu widac klase i kindersztube ;) No wiesz, z wilkostopowcami tak jak z kontenerami 20, 30, 30 stopowe co nie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:57 No to widze, ze jednak sily przebicia mi zabraklo. Ale Ty cwana, ilu tam jest ludzi w tym Luxie, a Brukseli troche wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:56 DOBREEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:46 Tez cos slyszalam o takiej formie zdawania no to niemam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Jak przygotowania do testow AST 02.10.06, 20:48 mobxl. no coz, jak sie nie ma aparycji, to trzeba probowac jednak wiedza. Za drugim razem zdalem, bez sexu i bez znajomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:52 Niczego mi niebrakuje a koledzy mojego meza caly czas sie sli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.upc.chello.be 02.10.06, 20:44 Tak juz zdazylam zauwazyc wiadomosci fullllllll az nie dopomyslenia jednak miales racje maja swoje cluby trzymaja sie razem ale wiesz co jestem cierpliwa moze znajdzie sie jakis ktos OK zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Jak przygotowania do testow AST IP: *.187-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 02.10.06, 22:35 ja pozwolilam sobie na swoje przemyslenia w innym twoim poscie,a tak naprawde nie moge pojac tej walki i konkurencji-przeciez to od nas zalezy jak podejdziemy do tematu i jezeli nie zdam to bede sama sobie winna...A napewno nie bede zrzucac winy na trzecich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonistka ludzie, Ortografia !!!!!!!!!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 09:32 Odpowiedz Link Zgłoś