byly_eurokrata Re: szef sadysta - co robic?? 14.11.06, 10:02 sa dwie mozliwosci a) przeczekac, jak szef blisko emerytury b) przeniesc sie do innego unitu bo charakteru szefa nie zmienisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex_Eneko_ex post Re: szef sadysta - co robic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:08 Jest jeszcze sposób z naszych gimnazjów, kopnąć pod stołem i nagrać na komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: szef sadysta - co robic?? IP: *.cec.eu.int 14.11.06, 10:11 ale ja pracuje mniej niz dwa lata Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabru Re: szef sadysta - co robic?? 14.11.06, 10:46 no to co z tego, ze mniej niz 2 lata? Ja tez mialam podobna sytuacje i na szczescie udalo mi sie zmienic prace, po roku pracy w polskim unicie. Nie wspomnialam jednak na interview, ze szef sie na mnie wyzywa. Mozesz rowniez zwrocic sie do specjalnej komorki zajmujacej sie molestowaniem w pracy. Tam otworza dossier z twoja sprawa. Moze ten szef ma juz cos na koncie. Tam podpowiedza co mozesz ewentualnie zrobic w twojej sytuacji. Rozmowa jest tajna i szef o niej nic nie bedzie wiedzial. Chyba ze zdecydujesz sie wejsc na droge oficjalna. Wtedy to otwarta wojna. Odpowiedz Link Zgłoś