Gość: . IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 10.12.06, 23:58 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.boczek Re: . 11.12.06, 08:25 to bardzo ciekawy watek, doprawdy. nie wiem jednak jak moglbym sie w nim wypowiedziec, bo nie znam sie zbytnio na tych sprawach. nie mniej jednak przedstawiony problem tak mnie zaintrygowal, ze postanowilem zaistniec w tej dyskusji. jestem przekonany, ze z jej dalszego przebiegu dowiem sie wielu ciekawych rzeczy. czekam z niecierpliwoscie na dalsze ciekawe wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: . 11.12.06, 08:30 Panie Boczek, dziwie sie, ze nie dostrzegl Pan tej podlej intrygi zaincjowanej w tym watku: w temacie mial byc przecinek a nie kropka! Na moje wyczucie za ta kropka stoja WSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: . IP: 80.246.106.* 11.12.06, 09:15 byly, nie komplikuj sprawy. to najzwyklejsze w swiecie cwiczenie sprawnosci manualnej (nielatwo wszak kliknac w ta kropke). Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: . 11.12.06, 09:26 olo, co ty, tak bez zadnego spisku, zmowy, knowan panstw trzecich? Tylko klikniecie myszka w kropke? To niemozliwe, to musi byc jakis spisek. Forum nalezy do gazety, gazety jak wiadomo skoro jest wlasicicielem i wydaje kase, musi miec jakis konkretny interes w tolerowaniu kropki. Zaptyaj sie Pavia, on ci wytlumaczy, jak to funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: . IP: 80.246.106.* 11.12.06, 10:13 o jeżu!!! zapomnialem o wątku gazetowym. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: . 11.12.06, 09:01 ......, ..... ...? .... .... ......... ..... paff .... ??!! .., .... ....!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essere1 Re: . IP: *.cec.eu.int 11.12.06, 14:16 ....Asiuniu! .. . ..... ...... Paw!! .... .... ... ....:-/ .... ... ... ... :-)!! hy hy hy:] :):) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.lux Re: . 11.12.06, 16:15 aaaaaa, to trza bylo od razu tak mowic! ........ ... ....... ..., .. .......... .., ... pavju nocom, ..., .......(hi, hi) ... ........, ..... ...., i koniec i kropka!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: . 11.12.06, 23:57 asiunia.lux napisała: > aaaaaa, to trza bylo od razu tak mowic! > ........ ... ....... ..., .. .......... > .., ... pavju nocom, ..., .......(hi, hi) ... ........, ..... > ...., i koniec i kropka!!! :) A paw jest malutki jak kropeczka? jasssne Odpowiedz Link Zgłoś
epsotek . 12.12.06, 09:23 ...... %^%%^^@~#* ...., .....;... $£$£$£$£$E ........ .......... ....... ... Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: . 11.12.06, 16:05 azalizwzdy ciekawa interpretacja slowa, chyba napije sie soku marchwiowego, potem cos oddestyluje, a jak nie to i tak cos przekasze Odpowiedz Link Zgłoś
pan.boczek Re: . 11.12.06, 09:52 zauwazylem jeszcze jedna wazna rzecz: zeby otworzyc ten watek nalezy niezwykle precyzyjnie kilknac w kropke. pole manewru jest bardzo male, z tego wniosek, ze watek ten adresowany jest do ograniczonego grona ludzi - tych, ktorzy trafiaja w kropke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin była kiedyś taka akcja w TVN-ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 09:58 "przygarnij kropka" :)) a że TVN jest teraz pod lupą służb, więc uważajcie, psy nie śpią ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: . IP: 80.246.106.* 11.12.06, 16:47 jakubsky, to ci sie wieczor o 16-tej zaczyna?? Odpowiedz Link Zgłoś
jakubsky Re: . 11.12.06, 23:32 jako pracownik niszowy, zaczynam pracowac kiedy wszystkie epsy, przepraszam rybki w jeziorze jeszcze spia, stad i winko pije o porze takiej, ze innym slinka jak widac na ekran pociekla...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: . IP: *.cec.eu.int 11.12.06, 16:10 Chyba wiem, o co chodzi z ta kropka: to badanie, ile osob jest w stanie trafic w jedna z tych dwoch kropek po wczorajszej Wigilii;-) Odpowiedz Link Zgłoś