Gość: dianette IP: *.netcologne.de 07.03.07, 10:30 Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byly_eurokrata Re: Byly wyslalam do ciebie e-mail 07.03.07, 11:06 odpisalem. Sam nie wiem, co ja w sobie mam, że te kobitki tak mnie nagabują ostatnio ciągle....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Byly wyslalam do ciebie e-mail 07.03.07, 11:22 byly_eurokrata napisał: > > Sam nie wiem, co ja w sobie mam, że te kobitki tak mnie nagabują ostatnio > ciągle....;-) nie w sobie, tylko na sobie ... dress, ten dress ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
byly_eurokrata Re: Byly wyslalam do ciebie e-mail 07.03.07, 11:26 przepraszam bardzo "dress" to sukienka, w "dressie" to co najwyzej chodzi Paw do swojego fryzjera, zeby sobie nogi wydepilowac.....;-) ja tylko i wylacznie w dresie, oczywiscie z 3 paskami, Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Byly wyslalam do ciebie e-mail 07.03.07, 11:37 byly_eurokrata napisał: > przepraszam bardzo "dress" to sukienka, bo to bylo 's' przedluzone (syczace) ;))) w "dressie" to co najwyzej chodzi Paw > do swojego fryzjera, zeby sobie nogi wydepilowac.....;-) ??? Pawiuuu! ;D > ja tylko i wylacznie w dresie, oczywiscie z 3 paskami, Byly, ani przez chwile w to nie watpilam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav obiadowy Re: Byly wyslalam do ciebie e-mail IP: *.15-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 07.03.07, 12:53 > byly_eurokrata napisał: > > > przepraszam bardzo "dress" to sukienka, > > bo to bylo 's' przedluzone (syczace) ;))) a mowisz ssskarbie? jakbym to juz gdzies slyszal... > w "dressie" to co najwyzej chodzi Paw > > do swojego fryzjera, zeby sobie nogi wydepilowac.....;-) > > ??? Pawiuuu! ;D yessss? > > ja tylko i wylacznie w dresie, oczywiscie z 3 paskami, > > Byly, ani przez chwile w to nie watpilam ;) spox to turecka podroba kupiona jako Sonderangebot Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 ciekawe co pawie jedza na obiad...? ;) 07.03.07, 13:27 Gość portalu: pav obiadowy napisał(a): > > > > bo to bylo 's' przedluzone (syczace) ;))) > > a mowisz ssskarbie? jakbym to juz gdzies slyszal... to z powodu rozdwojenia jezyka ... na koncu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav dzis? panini na stacji beznynowej ;) IP: *.15-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 07.03.07, 13:37 ssskarbie to nei chodzi o jezyk tylko o my paw ;) Serdecznosci PD Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 a na sniedanie croisancik? smacznego ;) 08.03.07, 10:26 Gość portalu: pav napisał(a): > ssskarbie to nei chodzi o jezyk tylko o my paw ;) > sssloneczko, mozesz jasniej? plissss... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav rzecznik Re: Byly wyslalam do ciebie e-mail IP: *.15-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be 07.03.07, 12:53 naprawde nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś