iwia 18.08.06, 11:01 męzatce iśc na wesele z kolegą męża, jako osoba towarzysząca? Proszę o Wasze opinie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickt10 Re: czy wypada.... 18.08.06, 14:29 moim zdaniem nie. pomyśl jak ty byś się czuła jak mąż poszedłby sie bawić na wesele z twoją koleżanką a ty siedziałabyś w domu. pieniędzy, samochodu i żony nie pożyczam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uroccza Re: czy wypada.... 18.08.06, 21:47 mimo wszystko uważam że to jednak nie wypada Odpowiedz Link Zgłoś
bulinkaj Re: czy wypada.... 20.08.06, 20:32 Ja bym nie poszła, a już w ogóle nie puściłabym męża! Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: czy wypada.... 21.08.06, 12:15 Jestem zaskoczona i trochę zła mna męża,że tak ot sobie puszcza mnie na wesele ze swoim kolegą. On nie widzi nic w tym złego. Oczywiście ja też nic nie puściłabym go z moją koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
natka_n1 Re: czy wypada.... 21.08.06, 12:30 a ja wręcz przeciwnie! Nie ufacie sobie? Mąż pewnie chce pomóc kumplowi który nie ma z kim iść, Tobie ufa, więc wszystko gra. Ja bym postąpiła podobnie jeśli chodziłoby o moją przyjaciółkę i faceta... Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: czy wypada.... 21.08.06, 14:05 właśnie on ufa mi bezgranicznie, i ani trochę nie jest o mnie zazdrosny. Ja wrecz przeciwnie, wręcz chorobliwa zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
agacciam Re: czy wypada.... 21.08.06, 12:41 głupia sytuacja, ale ja bym chyba nie poszła. W końcu ty masz już partnera, a skoro kolega nie ma to jego problem. Żony się nie pożycza, ani męża. Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: czy wypada.... 21.08.06, 14:03 Macie rację. Myslę tak samo. Muszę to odwołać. Odpowiedz Link Zgłoś