Dodaj do ulubionych

Jaki poziom AD 60/06

IP: *.upc.chello.be 20.03.07, 17:10
Slyszalem ze na eseju wystarczy lac wode i czesto to przechodzi. Ma ktos
jakies doswiadczenie z pisemnego? Ja chyba ponownie ide na zywca i bez nauki
(niekiedy ogladam Euronews to moze cos mi to pomoze)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja tez Re: Jaki poziom AD 60/06 IP: *.10-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20.03.07, 18:40
      ja tez tak zrobie!
      • Gość: Burak Re: Jaki poziom AD 60/06 IP: *.upc.chello.be 20.03.07, 19:30
        Ale slyszales czy to prawda z tym laniem wody? bo mi sie wydawalo ze gdzies to
        czytalem na forum tylko nie pamietam juz gdzie.
    • Gość: Czesław z Mrągowa Re: Jaki poziom AD 60/06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 20:30
      No wlasnie, sam bym sie chetnie dowiedzial.. Choc szczerze powiedziawszy, przez
      2 godziny lac wode to troche sztuka jest, no nie? Sila rzeczy o niczym i tylko
      z "wiadomosci ogolnych" sie nia da pisac. Pytanie czy esej ma byc bardziej
      stylistyczny i poprawny jezykowo, czy tez tresciwy.. Bo piszac ogolne rzeczy,
      to mozna sobie bardzo latwo poprawnie pisac, ale jak przyjdzie do szczegolowego
      przedstawiania konkretnych procedur na bazie traktatow, to o jezyko czlowiek
      powoli zapomina i koncentruje sie na warstwie merytoycznej..
      Ma ktos w tej mierze jakies doswiadczenia?
      • Gość: ale jaja Re: Jaki poziom AD 60/06 IP: *.28.91.196.coditel.net 21.03.07, 19:13
        Koles puknij sie w glowe.
        Znam mase ludzi ktorzy do egzaminu podchodzili i naprawde pisali na tematy o
        ktorych cos wiedza i nie zdali.
        Polac to sobie mozesz konewka kwiaty. Nie zastanawiales sie dlaczego wlasnie
        tak sobie chodzisz na te egzaminy i nic????

Szczescia owszem trzeba duzo ale takich co z kopa poszli i zdali to nie jest za
        duzo.
        • Gość: Czesław ze Wsi Re: Jaki poziom AD 60/06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:44
          LOL, ten post nie jest do mnie...

A swoja droga, to troche kultury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka