xrufiozo 26.04.07, 12:39 Hej, szukam partnera/partnerki do wspinaczki w BXL. Anyone interested? Pozdrawiam, Rafal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sofi a na co chcesz sie w tej Bxl wspinac? IP: *.cec.eu.int 26.04.07, 13:47 just kidding :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ox Re: a na co chcesz sie w tej Bxl wspinac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:53 może na szczyt kariery ;)) > just kidding :) me too :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grarza Re: wspinaczka IP: *.cec.eu.int 27.04.07, 12:10 hej, mozemy sie kiedys zgadac np do New Rock pisz na grarza@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju Re: wspinaczka IP: *.cec.eu.int 27.04.07, 12:10 Jezeli jeszcze aktualne, bardzo chetnie powroce do zarzuconego sportu i wybiore sie na scianke:) Pzdr, Julka Odpowiedz Link Zgłoś
t115 Re: wspinaczka 27.04.07, 18:46 Ja tez jestem chetny, zwlaszcza jesli bardziej w centrum Bxl (np. Terres Neuves). T. Odpowiedz Link Zgłoś
xrufiozo Re: wspinaczka 30.04.07, 09:52 Hej, swietnie, to widze ze jest nas czworka: T., grarza, julka i ja. Proponuje zebyscie puscili mi mejla tak zebym mial wasze adresy a ja sie z wami skontaktuje i sprubujemy cos zorganizowac. New Rock i Terres Nueves to to samo? Tez jestem na razie za centrum BXL. Piszcie na xrufiozo@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś