Gość: marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 10:43 Witam, czy ktoś z was zna ( być może pracował) specyfikę pracy przy montażu rusztowań za granicą, bo mam taką ofertę. Proszę o konkrety. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Montaż rusztowań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 09:55 Dzięki za wyczerpującą ifo. duzo sie z niej dowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtech451 Re: Montaż rusztowań 20.05.07, 21:04 A Ty chciałeś nauczyć sie zawodu przez internet? OK! 1. Badania lekarskie wysokościowe! 2. Znajomość rozdzaju rusztowań, technologii montażu i demontażu. 3. Znajomość i przeszkolenie w zakresie BHP - Bezpieczeństwa i Higiena Pracy. 4. Ukończony kurs - wcześniejszy link. Myślę, ze można zaiwestować w siebie aż dwutygodniowy kurs! Praca niebezpieczna bo na wysokości ale myślę, ze nieźle płatna. Odpowiedz Link Zgłoś
zack4u Re: Montaż rusztowań 29.05.07, 22:40 Witam. Owszem - nieźle płatna. Ale niedawno rozmawiałem z kumplem, który pracował przy montażu rusztowań w Anglii i już do tego nie wraca. Po pierwsze - pada, czy nie pada (a tam pada często) trzeba składać. Jak pada, to ubierają sie w różne płaszcze, peleryny, co krępuje ruchy i spowalnia całą pracę Po drugie - choć koleś to "kawał byka", mówi że części są zaj... ciężkie i po prostu ludzie nie wytrzymują. Rotacja jest bardzo duża, dlatego tyle ogłoszeń o zatrudnieniu w tym fachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Plata Re: Montaż rusztowań IP: *.nsm.pl 04.06.07, 17:09 Skończyłem pracować na projekcie Ormen lange, w Norwegi. Czekam na propozycje od Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś