ljakiel Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 22.10.09, 14:50 jestem zainteresowany ta oferty prosze o szczegoly na emaila ewcia_121@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lisek236 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 27.10.09, 17:01 witam ja z zapytanie czy potrzebni sa jeszcze ludzie do pracy aktualnie jestem w dani we Viborg pracuje na farmie koni czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
afrik0884 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 05.11.09, 16:35 witam. jetstem 25-letnim mężczyzną i chciałbym podjąć pracę w Dani praktycznie od zaraz, jesli to nadal aktualne.Pracowałem juz zagranicą(Niemcy)Potrafię rozmawiac w j. angielskim w sposób komunikatywny oraz podstawowo w j. niemieckim. Proszę o odpowiedź na adres e-mail afrik0884@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adam0808 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 20.11.09, 16:52 witam jestem zainteresowany tą ofertą tylko mam kilka pytań ile jest godzin/tydzien jakie sa koszty mieszkania na miesiac pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka198 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 24.11.09, 11:22 Witam. Chciałam dowiedzieć się czy oferta jest nadal aktualna. Mam 28 lat i jestem bardzo zainteresowana tą pracą. Jestem bardzo pracowita i nie boję się najgorszej pracy. Mieszkam na wsi koło wadowic i sama utrzymuje dom i do miedawna mały zakład obuwniczy. Mój dzień zaczynał się o 4 rano a kończył około 22-23. Moim problemem jest brak znajomości języka obcego, ale czy ktoś kto napisze ze zna język jest pracowity?? Napisałam już wiele listów ale każdy mi odmawia z braku znajomości języka , a ja wiem że jeżeli dostane szanse to nikt się na mnie nie zawiedzie. Znam okolice Kopenhagii i Helsingor byłam tam już pare razy i nie ukrywam jeżeli dostałabym tą prace maże o pozostaniu na dlużej w Danii. Błagam o danie mi szansy i odpisanie chociaż na moje wołanie o pomoc. Dziękuje z powarzaniem Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka198 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.11.09, 09:07 Strasznie potrzebni pracownicy a nikt nie odpisue. Moze ktoś by się odwarzył i napisał chociaż że nieaktualne albo że nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
grzywacz85 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.11.09, 18:06 C U R R I C U L U M V I T A E Andrzej Grzywacz ul. Garbno 37/43 11-430 Korsze ur. 30. 11.1974 r. w Kętrzynie żonaty tel. (+48) 601 087 040 WYKSZTAŁCENIE: 1989-1992 ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA w Karolewie; w zawodzie: rolnik mechanizator; egzamin z zawodu z wynikiem dobrym, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE: pracownik sezonowy na lini produkcyjnej w fabryce plastiku BP PLAST w Danii oraz praca w ogrodnictwie – zbiór i sadzenie sałaty w Danii , posiadam także uprawnienia na maszyny rolnicze I.2007-X.2008 stolarz montażowy: „ MTI” Furinowa - Kętrzyn. I.2007-VI.2007 z-ca kierownika działu spożywczego: „Piotr i Paweł” Warszawa XI.1999-XII.2006 menager : „ McDonalds” Polska VI.1997 - IX .1997 pracownik budowlany: firma „Carolinex „ Warszawa V.1993-V.1997 pomocnik mechanika maszyn rolniczych : Zakład Usług Rolnych w GARBNIE – zakład zajmujący się serwisem i naprawą maszyn rolniczych CELE ZAWODOWE: • rozwijająca i ambitna praca wykorzystująca zdobyte umiejętności i wykształcenie oraz dająca możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji zawodowych. OBSŁUGA KOMPUTERA: . • podstawy , ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓW OBCYCH: • język rosyjski - podstawowa w mowie , • język angielski - podstawowa w trakcie nauki , ZAINTERESOWANIA: , • podróże , turystyka rowerowa i górska , • wędkarstwo , • sport, • motoryzacja, DODATKOWE INFORMACJE: • umiejętność analitycznego myślenia, pracy w stresie, dyspozycyjność, • pracowitość, rzetelność, cierpliwość i odpowiedzialność, • wytrwałość w dążeniu do celu, kreatywność i inwencja twórcza, • wiedza teoretyczna i praktyczna w zakresie obsługi klienta, • wieloletnie doświadczenie na stanowisku osoby kierującej zespołem • umiejętności negocjacji handlowych, • teoretyczna i praktyczna wiedza w zakresie kas fiskalnych i obrotem gotówki, • doświadczenie w zakresie obsługi logistycznej tj. przyjęcie i magazynowanie towarów, • umiejętność kierowania wózkami widłowymi i wieloletnia praktyka w kierowaniu pojazdami , • umiejętność montażu mebli pistoletem pneumatycznym, • prawo jazdy kat. A, B, C od 1992r, • minimum sanitarne, "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U.02.101.926 tekst jednolity z późniejszymi zmianami)". Odpowiedz Link Zgłoś
soltysiatko Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 30.11.09, 17:35 witam mam na imie Piotrek mam 21 lat i razem z kolega mieszkamy od 2 tyg w Roskilde i potrzebujemy pracy na gwalt. Mieszkamy u znajomego i jestesmy gotowi podjac prace nawet dzis. Moj mail to master_soltys@o2.pl lub nr tel 52716503. Prosze o kontakt i z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
rz124 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.12.09, 19:51 WITAM JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANY PAŃSTWA OFERTĄ MAM 29 LAT ZNAM JĘZYK ANGIELSKI I NIEMIECKI W STOPNIU KOMUNIKATYWNYM Z ZAWODU JESTEM MECHANIKIEM MYŚLĘ ŻE SIĘ NADAJE DO TEJ PRACY PONIEWAŻ JESTEM PRZYZWYCZAJONY DO PRACY W NOCY I W CIĘŻKICH WARUNKACH ALE TO TYLKO SŁOWA JEŻELI PAŃSTWO BYŁO BY ZAINTERESOWANE MOJĄ OSOBĄ MOGĘ WYSŁAĆ SWOJE CV CHOĆ NIE UKRYWAM ŻE WOLAŁBYM SIĘ SPRAWDZIĆ W PRACY DLA PAŃSTWA POZDRAWIAM RAFAŁ ZIARKO Odpowiedz Link Zgłoś
karmel84 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 08.12.09, 20:00 dzień dobry krzysztof rybak z tej strony.obecnie pracuje w Holandii na produkcji wawrzyw,a wiec mam pojecie na temat mycia maszyn,wczesniej pracowałem w rzeżni.posiadam prawojazdy;uprawnienia na wózki widłowe.bardzo intersuje mnie ta oferta pracy i czhiałbym dodac,że jestem przyzwyczajony do ciężkich prac fizycznych.mój numer +31619613729 Odpowiedz Link Zgłoś
janusz3010 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 17.12.09, 15:42 WITAM,CZY TA PRACA JEST AKTUALNA Odpowiedz Link Zgłoś
7u.p Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 28.12.09, 17:53 Witam.Nazywam sie Marcin Stankiewicz.Mieszkam w Szczecinie.Mam 29 lat.Jestem osoba pracujaca na podobnych stanowiskach w Norwegii i paru innych krajach.Nie boje sie ciezkiej pracy poniewaz jestem osoba silna fizycznie jak i psychicznie.Pracowalem 7 dni w tygodniu po 12 godzin.Mysle,ze sprawdzilbym sie jako pracownik jakiego poszukujecie.Angielski w stopniu komunikatywnym.Posiadam prawo jazdy kategori B jak i uprawnienia na prowadzenie wozkow widlowych.Do wyjazdu jestem gotowy od zaraz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjann Re: potrzebni w Danii, praca od NIGDY 30.12.09, 15:43 Naiwni kretyni ..:( Jak dobrze, że chcą wyjechać z Pl..:) Odpowiedz Link Zgłoś
d_pstryk_b Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 31.12.09, 18:52 Witam. Jestem zainteresowany pracą. Można prosić o kontakt w tej sprawie? Pozdrawiam - Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
supermix100 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.01.10, 22:01 jestesm bardzo zainteresowany prosze o kontakt mrferrarii@wp.pl gg1192169 22 lata bardzo dobry angielski pracowity Odpowiedz Link Zgłoś
supermix100 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 06.01.10, 22:07 ile godzin dziennie iilosc dni w tygodniu mnie interesuje ? czekam na odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 14.01.10, 17:12 czy moze komus z Panstwa udalo sie wyjechac? Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszekogrodnik Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 20.01.10, 23:33 Witam nazywam sie Zbigniew Ogrodnik i jestem zainteresowany praca w chlodni przy czyszczeniu maszyn.Pracowalem juz w podobnej pracy zbieralem zamowienia w Netto na zimnej hali.Jestem silny i chcialbym podjac te prace.Mam niezbedne dokumenty by pracowac w dani mam CPR numer,konto w banku i Scata na 2010 rok.Mieszkam w dani w okolicach Kopenhagi.Znam komunikatywnie jezyk angielski.Prosze o kontakt na moj email.Pozdrawiam Zbigniew Ogrodnik Odpowiedz Link Zgłoś
kileros9 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 27.01.10, 11:25 jestem zainteresowany praca w dani ostatnie 8 lat pracowalem w niemczech 4 lata jako montarzysta w firmie zajmujacej sie montarzem kurzych i swinskich ferm a ostatnie 4 lata jako kordynator ferm rodzicielskich drobiu posiadam prawo jazdy i wlasny mobil jezyk niemiecki i rosyjski jestem dyspozycyjny jak i konsekwetnie wykonuje swoje obowiazki w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
david19866 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 01.02.10, 17:15 mam pytanie czy praca dalej aktualna proszę o kontakt 516087251 jest nas 2 panów Odpowiedz Link Zgłoś
sylwus_31 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 02.02.10, 22:10 Witam jestem zainteresowana pracom tom albo innom w danii mieszkam w frederici mam samochod. Prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
xoyas Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 03.02.10, 14:30 hej, czy oferta wyjazdu jest nadal aktualna? jestem zainteresowany i zdecydowany na wyjazd. pozdrawiam piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
xoyas Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 04.02.10, 18:13 cześć. pisałem krótko już wczoraj odnośnie wyjazdu do pracy.jestem zainteresowany. chętnie podam niezbędne informacje. mój nr. tel. to 517-669-589 ew. xoyas@o2.pl. pozdrawiam piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
jacafonek123 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 10.02.10, 11:44 Jacek Fonfara potrzebuje prace od zaraz pacowalem juz w anglii norwegii mam 30 lat mój numer 691228846 Odpowiedz Link Zgłoś
cezary36_pl Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 10.02.10, 13:25 Witam ponownie: Pozwolilem sobie ponownie napisac poniewaz mam problemy z poczta na portalu gazeta.pl. Wczoraj wysłałem do Pana mail w którym po krotce opisałem swój dotychczasowy przebieg pracy w Austrii Anglii i innych krajach jednak nie podałem adresu zwrotnego sądząc ze konto na gazeta.pl zrobi to automatycznie. Tak z pewnością się nie stało bo sam mam problemy z zalogowaniem. W związku z powyższym przesyłam Panu adres poczty na który z pewnością otrzymam wiadomość: cezay@wp.pl Z powazaniem: Cezary Odpowiedz Link Zgłoś
gena.1 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 25.02.10, 12:22 Dzien dobry, mam na imie Gena lat 23, mieszkam w Danii w miejscowoscie Haderslev pracowalem tutaj 3 lata w fabryce ryb. Znalazlem oferte pracy u panstwa, widze ze nie jest ta oferta nowa ale pilnie poszukuje pracy.Umiem porozumiewac sie w jazyku angielskim.Pochodze z Łotwy ale bardzo dobrze umiem mowic po polsku. Prosze o pomoc! Jak byli by Panstwo zainteresowani moja propozycja prosze o kontakt na e-meil olag.t@wp.pl lub moj numer+4550253803 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek631 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 16.03.10, 14:26 mieszkam w tej chwili w Kopenhadze i poszukuje pracy.Jestem osobą odpowiedzialną,sumienną i pracowitą.Pracowałem za granicą-ostatnio ok 5lat w Irlandii.Nie mam problemu z komunikacją w j.angielskim.Daję radę-choć trochę słabiej-z j.niemieckim.Dobry jest też mój rosyjski.Posiadam prawo jazdy oraz kurs na wózki widłowe-doświadczenie i kurs nabyte w Irlandii.Jestem przekonany że nie zawiedzie się na mnie ewentualny pracodawca.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.Jerzy Kudźba Odpowiedz Link Zgłoś
drwal1003 Re: potrzebni w Danii, praca od zaraz 17.03.10, 12:02 witam jestem zainteresowany ta praca od zaraz pracowalem w danii 2 lata jezyk angielski na poziomie dobrym zeletny do pracy. kontakt 665770948 lub: drwal1003@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś